5 absurde dating regler du aldri skal følge

1 mars 2019

Tilbake på 90-tallet, en jente jeg jobbet med sang lovsanger om en bok som heter ‘The Rules:. Tids Testet Secrets for Fange Heart of Mr. Right’

Hun ville gå på og om hvor mye det var fornuftig, hvordan det hjalp henne dating liv og hvordan den inneholdt de gylne reglene hun lever av.

Denne boken solgt mange eksemplarer og ble mye lest av kvinner overalt, men her er tingen, den jenta, noen 20 år senere, er fortsatt singel og tilsynelatende ute.

load...

Vi har alle lest og lyttet til, gjennom pressen og andre medier, regler vi bør alle følge mens dating - de pesky lite setninger ment å lede oss til land av forholdet lykke.

Har noen av dem fungerer? Vel, ja og nei.

I min erfaring, ble regler ment å være brutt, og når det kommer til intimitet, er det ingen regler. Det hele kommer ned til hva som fungerer og hva som ikke er innenfor din spesielle forhold.

For å klargjøre ting litt, har jeg kommet opp med noen av de beste regler samfunnet tenker oss gutta bør følge, og hvorfor jeg tror de er dumme:

1. Fyren bør alltid ta

Det er sannsynligvis mange kvinner som vil være uenig med dette, men gjett hva? Året er 2014. Gass er $ 4 til $ 6 en gallon, jobbsikkerhet er knappe og middag i en mid-priced restaurant er $ 60 til $ 100 en pop.

load...

Gå ut flere ganger i uken eller måneden, og du vil bli pant ditt hjem og selge organer på kort tid prøver å holde henne lykkelig.

I gamle dager Andy Griffith, tidene var annerledes -Mannen jobbet og kvinnen bodde hjemme. For ikke å nevne, var ting mye billigere.

Men igjen, det er 2014 og par overalt er og bør dele kostnadene ved sosiale aktiviteter, spesielt siden kvinner arbeider nå mer enn noensinne.

På de første datoene, jeg har stor tro på fyren betaler. Tross alt, bør ridderlighet aldri dø , og det viser respekt og oppførsel når du plukker opp kategorien. Det er rollen som en mann.

Men etter en stund, hvis forholdet ser ut til å være på fast grunn, så dere begge bør noe dele den økonomiske byrden. For å validere dette har jeg kjent mange profesjonelle kvinner som er enige her. Det er en moden tilnærming å ha.

load...

Folkens, hvis du dater noen som er forankret i filosofien du betale hver gang, for alltid, vil du kanskje vurdere andre alternativer før bankkontoen din går tørr.

2. Vent noen dager etter en dato for å ringe eller tekst

Dette går sammen med den falske tankegangen later ikke til å bry seg, derfor gjør hun ønsker deg mer. Hvis du følger denne regelen, tro meg når jeg sier at du vil være alene for alltid.

Kvinner ønsker å føle seg ønsket, nødvendig og ønskelig. Hvis de er virkelig inn i deg, vil de sjekke sine telefoner i håp om nummeret ditt vises snart! Å være standoffish og prøver å opptre som Mr. Stud vil bare slå henne.

Jeg er ikke i det hele tatt si å ringe eller tekst hele tiden som noen psykotisk STALKER, men en enkel samtale neste dag uttrykke din takknemlighet for sin tid vil gå en lang vei.

3. Ikke før dato medarbeidere

Jeg tror kjærlighet kan finnes overalt. Det diskriminerer ikke, og det inkluderer arbeidsplassen.

Så hvis to personer som bare tilfeldigvis være ansatt i samme miljø er å finne hverandre uimotståelig, så gå for det og ikke la denne dumme regelen påvirke din lykke.

Når det er sagt, jeg tror ikke på å være diskret. En arbeidsplass kan være en kloakk av sladder, sjalusi og politisk pandering, så ikke la dine faglige ambisjoner lide fordi du dagdrømmer for å frakte henne til forsyning skapet under lunsjen for litt tung pust.

Være kult om ting og la din personlige tid være ingen virksomhet, men din egen.

4. Kommunisere Bare gjennom tekster

Dette er en stor pet peeve min. Hvis du ønsker å ha et godt forhold, og deretter sette ut litt innsats og plukke opp telefonen. Ellers slår på røret, pop åpne en øl, kaste på din favoritt t-skjorte (bleknet en med hull) og la vegetating til alderdom påbegynne.

Når det er sagt, får jeg at folk bruker texting nå mer enn noensinne, og det er praktisk når du ikke har tid til samtale. Men relasjoner handler om deling og intimitet, og noen få ord skrevet på en skjerm gjør ikke mye for å uttrykke ett.

Det største problemet med tekstmeldinger er misforståelser. Du skriver en ting og hun kan tolke det på en annen måte, noe som kan føre til en hel rekke problemer.

Med texting, du også er ikke så spontan, interaktiv og realistisk. Det hindrer personlige bånd fra å bli dypere og tettere, noe som gjør ting ser mye mer sterilt og reservert.

Gutter, ikke vær lat når det gjelder kommunikasjon. Hvis du er seriøs om henne, vise henne respekt ved å plukke opp telefonen og glemme tastaturet.

5. Unngå alvorlige temaer for flere måneder

Hovedformålet med dating er å oppdage hvis en annen person er en mulig kandidat for noe mye dypere. Hva det betyr er å bli sårbar og kaste forsiktig til vind - å gå for det, og la brikkene falle der de kan.

Alvorlige temaer som tidligere forhold , økonomi, bør fengsel posten (haha) og til og med planer for fremtiden alle kommer ut før heller enn senere.

Hvis du (eller hun) venter for lenge og oppdage ting du ikke liker, så risikerer du for måneder / år går av uten å finne løsninger på problemene, hvis de er enda akseptabelt.

Jeg foreslår ikke å gi en jente livet ditt historie fra begynnelse til slutt i løpet av den første uken, men for at et forhold til å vokse, bør en jevn flyt av personopplysninger vokse som intimitet øker.

Dette er bare noen av reglene jeg har sett fremmes, og jeg tror skal avvises. Det er mange andre, og hvis du ønsker å fortelle oss noe av deg, vennligst la oss en kommentar nedenfor.

Bilde kilder: onlyyouyoga.wordpress.com, quickmeme.com, danspapers.com, memeshappen.com