4 måter å få kvinner til å legge merke til deg

31 mai 2019

Hvis folk legger merke til deg når du går inn i et rom, betyr det at du allerede har satt din beste foten frem.

Bli lagt merke til i en sosial setting så snart du gjør ditt utseende er alltid en god ting, og det er ofte starten på noen svært gode sosiale opplevelser.

Hvis du ønsker å bli lagt merke til mer når du går inn i et rom, her er fire enkle ideer som er garantert å skape øyeblikkelige resultater for deg.

load...

1. Kle å skille seg ut.

De fleste kler å passe i. De bærer bleke farger og de kopierer andre i form av stil.

Dette er sikker på å gjøre dem skiller seg ut, noe som betyr at andre vil sjelden merke til når dem gjør sin opptreden i en innstilling.

Du ønsker ikke å være denne personen. Kle å skille seg ut , for ikke å passe inn.

Det betyr ikke at du bør ta på den mest flamboyant stil av dressing du kan tenke på. Bare iført et par unike elementer og legge personlighet til utseende er vanligvis nok.

2. Smile.

Et smil er en enkel og effektiv måte å bli lagt merke til.

Vi er mye mer tilbøyelig til å se folk som smiler fordi smilende formidler munterhet og tillit, to mye ønskede egenskaper.

load...

Vi først oppdager dem med våre sidesynet når de går inn i et rom, og deretter hele vår bevisste satsing går ofte til dem.

Så når du skriver en sosial setting, husk å sette en subtil, men merkbar smil på ansiktet ditt. Selv om du ikke føler for å smile, vil stemningen komme til deg når du gjør det.

Du vil merke andre ser på deg mer når du beveger deg gjennom omgivelsene.

“Sosiale innstillinger er din østers. Behandle

dem deretter og nyte deg selv.”

3. Gå med overbevisning.

Mange mennesker har denne typen objektiv måte å gå, spesielt når de er i en ny sosial setting. De ser nesten ut som om de er zombier: langsomme skritt, ingen håndbevegelser, lutede holdning og så videre.

Hvis du går med overbevisning , er du sikker på å bli lagt merke til blant disse menneskene.

Sitt rett, bevege seg raskere, svinge hendene med vilje, men uten å gå over toppen, og prøve å generelt har en god dose energi i hele kroppen, holder den og driver den fremover.

load...

4. Gå ut med den rette mengden.

Personene du er med når du går inn i et rom kan også spille en viktig rolle i hvor mye du få merke.

Generelt, en gruppe mennesker blir mer merke til enn en enkelt person, så det er alltid best hvis du kan gå til en sosial begivenhet og inn i arenaen med en gruppe venner i stedet for selv.

På toppen av dette, hvis selskapet skiller seg ut, eller består noen av de anerkjente kule folk i denne innstillingen, vil hele gruppen får mye mer oppmerksomhet når du gjør ditt utseende.

Dette betyr at du også får mer oppmerksomhet som et individ.

Å ha folks oppmerksomhet i seg selv kan føle deg bra, men stopper ikke der. Gjør noe med det.

Få sosiale så snart du har ankommer. Møte folk og snakke med dem. Du vil bli lagt merke til enda mer og gjøre et godt førsteinntrykk.

Sosiale settinger er din østers. Behandle dem deretter og kos deg.

Fyrene, du har problemer med å bli lagt merke til av kvinner? Hvilke tips har du funnet mest nyttig? Hva er dine strategier for å få en kvinnes oppmerksomhet?

Eduard Ezeanu trenere menn og kvinner som føler seg sosialt keitete og hjelper dem å lære hvordan å slutte å være sjenert og mestre alle typer sosiale situasjoner. Han deler også råd om bloggen sin, Art of Confidence.

Foto kilde: practicalhappiness.com.