4 måter john grey ble go-to dating ekspert på

26 februar 2019

411: Med 17 bøker, tusenvis av seminarer og 40 års erfaring under beltet, er det lett å se hvorfor John Gray er en av de viktigste og mest innflytelsesrike figurene i dating industrien.

Når du hører navnet John Gray , tankene dine sannsynligvis går til sin bestselgende bok “Menn er fra Mars,” men denne store boken er ikke det eneste som er sementert hans navn som en bærebjelke i dette feltet.

Fra å leve som en sølibat munk og jobbe som et ekteskap rådgiveren, til alt annet i mellom, hvert øyeblikk ofGray liv har formet sin imponerende karriere.

load...

Så hvordan akkurat gjorde han det? Jeg hadde æren av å snakke med Gray, og han delte med meg de fire måtene han ble (og er fremdeles) den autoritet han er i dag.

1. Å være konsekvent

Hvis du gikk til en dating ekspert en dag og din venn gikk til det samme dating ekspert neste dag, men du har begge fått forskjellige tips for det samme problemet, ville du stole på dem? Nei.

John Gray mest innflytelsesrike bok, “Menn er fra Mars,” har solgt mer enn 50 millioner eksemplarer.

Med Gray, vil du ikke se noen flip-flopping -consistency er en av hisstrong dresser.

“De samme konseptene som jeg underviser ektepar, som hvordan å få ut det beste i din partner, hvordan å skape romantikk, hvordan å minimere konflikt, hvordan gjøre opp etter en krangel - slike ideer er viktig i dating prosessen, samt når du er gift,”Gray sa.

load...

I “Mars og Venus på en dato,” hans oppfølging boken “Menn er fra Mars,” han diskuterer denne prosessen i fem trinn:

  1. Attraksjon: Hvordan kan vi bli vår beste selv å tiltrekke seg den rette personen?
  2. Usikkerhet: Når vi tiltrekke den rette personen, hvordan kan vi overvinne tvilen som ofte krype inn?
  3. Engasjement: Hvordan kan vi opprettholde lidenskapen etter komfort setter inn?
  4. Sann intimitet: Hvordan kan vi be om hva vi ønsker og dele vår bagasje uten å sette av våre partnere?
  5. Engagement: Hvordan kan vi etablere positive vane mønstre før du tar på seg ansvaret for ekteskap?

2. Tilpasse seg endringer, men opprettholder den samme meldingen

Enten det er stadig evolvingworld av online dating, tilbakemeldinger fra fans eller egne erfaringer, er Grey stadig bedre hva han gjør samtidig være tro mot hvem han er.

“Det er ikke som jeg kom ut å ha perfekte forhold,” spøkte han. “Jeg hadde mine egne utfordringer å overvinne, og mange mennesker har de samme utfordringene i dag. Derfor viet jeg meg til å bruke ny innsikt.”

load...

“Jeg hadde mine egne utfordringer å overvinne, og mange mennesker deler de samme utfordringene i dag,” sier John Gray.

En av de vanligste problemene Grå aksjer innsikt på er hvordan man skal håndtere avvisning, som han sa gjør at folk føler seg utilstrekkelig.

Men, la han til at det er ofte en misforståelse som er roten til problemet.

“Så mye av tiden, da jeg grave dypt inn i folks opplevelser i et forhold, de misforstår hva deres partner sier eller gjør, eller de egentlig ikke har en anelse om hvorfor de får reaksjonene de? re får fordi de ikke forstår at menn og kvinner er svært forskjellige på vesentlige måter,”sa han.

3. Holde et øye på fremtiden

“Menn er fra Mars” var en greatjumping punkt for en evolusjonær karriere som nå består av andre successfulbooks, lyd, videoer og produkter på intimitet, dating, suksess og helse, spesielt hvordan visse hormoner lavere stress for menn og kvinner og i sin tur forbedre sine relasjoner.

“I de siste 15 årene av 40 år med å gjøre dette, jeg fokuserer like mye på helse, hjernen helse spesielt, hormonbalansen og stress og hvordan stress påvirker oss og våre relasjoner,” sa han. “Ofte folk ikke forholder seg til hverandre lenger, og det er en funksjon av hemmet hjernens funksjon, hvor du kan være til stede med noen. Jeg har sett at balansere atferdsmessige ferdigheter med ernæringsmessig støtte har en stor innvirkning på suksessen av et forhold.”

John Gray verdier hjelpe håpefulle dating trenere og matchmakers å lykkes.

Gray setter også helpingaspiring dating trenere og matchmakers, med hans topp anbefalinger er å alltid utforske, stille spørsmål, få erfaringer og kommunisere.

“Det er faktisk i å jobbe med mennesker og bruke det og se hva som fungerer det er hemmeligheten. Det er hvordan du bygger opp tillit, og basert på tillit, er du i stand til å tiltrekke seg flere muligheter og dele det du har å tilby,”sa han.“Kommunikasjon er så viktig, både i et forhold og skape muligheter til å hjelpe mer mennesker."

4. Arbeide med sin datter

Gray har oppnådd mye på egen hånd, men han gir mye av æren til sin datter Lauren Gray, som tilbyr sin egen råd på nettstedet deres, MarsVenus.com gjennom blogginnlegg og videoer, med sin fokus beingto hjelpe unge kvinner og menn ta personlig ansvar for deres lykke.

“Hun har gjort en fantastisk jobb. Hun vet hvilke utfordringer som folk går gjennom i sin aldersgruppe,”sa han.“Hun utforsker hvordan du får mer 'meg' tid slik at du ikke er avhengig onsomeone elsker deg, men du er også learningto elske deg selv og skape muligheter for at -to balansere personlig støtte med forholdet support.It kommer til å bli svært vanskelig å opprettholde et vellykket forhold hvis du ikke har funnet lykken i deg selv. ”

Med Lauren og en allegiance av fans ved hans side (inkludert Vår side team!), Ser det ut som Gray har en vellykket 40 år foran seg.