4 grunner til at grindr er # 1 homofil dating-app

1 februar 2019

TL; DR: Som den første alt-mann møte opp app, Grindrdominates markedet som ingen andre, og har blitt den største mobilnett for menn i bare fem korte år.

Med mer enn 10 millioner nedlastinger, 5 millioner aktive månedlige brukere i 192 land, nevner på viser som “SNL” OG availablevia iOS, Blackberry og Android, har Grindr mye å skryte av.

Men Grindr er så mye mer enn bare imponerende tall og fakta-det er også et selskap som er forpliktet til sine brukere.

load...

Vi var heldige nok til å snakke med mannen bak selskapet, grunnlegger og administrerende direktør Joel Simkhai, for å lære mer om Grindr historie, hva som gjør det skiller seg ut, og hvordan teamet hjelper sine medlemmer og verden.

1. Hardt CEO

Simkhai, som ble født i Tel Aviv, Israel og emigrerte til New York da han var ung, har en bakgrunn laget for suksess, med grader i internasjonale relasjoner og økonomi, samt stillinger innen finans, journalistikk og oppstart bransjen.

Joe Simkhai, Grindr grunnlegger og CEO

Men en vellykket karriere var ikke det eneste Simkhai ønsket -han ønsket også en vellykket dating liv. Og hvilken bedre måte å gjøre det enn å bygge en app som ville fortelle ham hvor andre homofile menn er?

load...

Grindr ble født kort tid etter at og ble raskt et globalt fenomen.

På bare to år, Simkhai gikk fra å jobbe i stuen hans til å jobbe i en Hollywood-kontoret, alt takket være praisefrom Grindr første brukere.

“Jeg kommer fra en familie av gründere, og jeg har lært fra en tidlig alder at du må være lidenskapelig om hva du gjør og lage et produkt som kundene vil finne nyttig og hyggelig,” sa han. “Men enda viktigere, har produktet for å løse et problem. Som forbruker selskap, det handler om dine kunder - så vi lytter, holde kontakten og jobbe så hardt vi kan for å fortsette å lage et produkt de vil fortsette å bruke og nyte “.

2. Uslåelig Features

Enten du er ute etter å møte opp eller chat, har Grindr funksjonene for deg!

Foruten å være i stand til å se hvor potensielle kampene er og prate med dem, Grindr og Grindr Xtra, en reklamefri abonnementstjeneste med avanserte funksjoner, også tillate brukere å merke noen som en favoritt, bare vise de som er online, spare setninger, se en annen persons dating “statistikk” og mye mer.

“En av de store tingene om Grindr er at det er så enkelt og så intuitivt,” sa Simkhai. “Det jeg ønsker å prøve og unngå er en applikasjon som har så mange funksjoner at det er for forvirrende og komplisert. Grindr er enkel og rask - hvis du vet hvordan du bruker en smarttelefon, vet du hvordan du skal bruke Grindr “.

load...

3. Grindr for likestilling

Mens mange bedrifter har gjort framskritt når det gjelder å raisingawareness for LHBT problemer, har noen hatt like stor innflytelse asGrindr for Equality.In 2014 alene, Grindr for likestilling deltok i 19 tiltak!

“Ideen bak Grindr for likestilling er at vi kan utnytte vår brukerbasen for å hjelpe forhånd homofiles rettigheter,” sier Simkhai. “Vi vil sende ut i appen meldinger til våre brukere som har spesifikke samtaler til handling. Det kan være å stemme, å kalle en valgt tjenestemann, for å gå til et rally, å donere eller gå til en hendelse. Det er i utgangspunktet bare for å gjøre noe - har vår stemme hørt “.

Grindr bruker sin store brukerbasen til å organisere seg og kjempe for LHBT rettigheter.

“Grindr for likestilling levert betydelige, varige resultater med nesten hundretusener av brukere så langt, som har tappet på in-app-meldinger til å signere en underskriftskampanje, donere penger eller delta i en bestemt oppfordring til handling i år,” fortsatte han. “Vi har bidratt til å skape bevissthet om HIV / AIDS behandling og testing, oppfordret våre brukere til å bruke sin stemme og flytte rettigheter samfunnet vårt fremover.”

4. En lys fremtid

Mens Grindr nettopp lansert en redesign av sine profiler, noe som gjør det mer sexy og visuelt engasjerende for brukerne, det er så mye mer på dekk.

“Som for hva som er neste, er vi alltid på utkikk etter måter å gjøre det enklere og raskere for gutta å møte”, sa Simkhai. “Jeg tror det er mye mer vi kan gjøre for å forenkle prosessen og gjøre det bedre.”

Hvis du vil vite mer om Grindr og alle de fantastiske tingene selskapet gjør, besøke www.grindr.com.