3,5 millioner voksne venners søkers knekk lekket - hvorfor du bør bry deg

9 mars 2019

Hvis du ikke har hørt, ble Voksen Friend hacket nylig. Ikke bekymre deg: Vi er like overrasket - AFF bekreftet torsdag med Channel 4 i Storbritannia at de ble brutt tilbake i mars.

Mens kredittkortinformasjon ikke ble oppnådd, andre data var, for eksempel seksuelle preferanser og ønsker mer enn 3,5 millioner brukere.

Hack isanother påminnelse om farene vi står overfor i den digitale tidsalderen. Du har kanskje ikke en konto på AFF, men nyheten om sin hacking er fortsatt en stor avtale. Som online dating fortsetter å øke i popularitet , er flere mennesker sender sine personlige opplysninger til nettsteder under søket for et sunt forhold.

load...

Vi er sikker på at du har spørsmål, og våre online dating eksperter, Julie Spira og Gina Stewart, er her for å hjelpe.

Hva betyr dette for dating på nettet?

“Dette har store konsekvenser for online dating industrien, som vil se en stor drop-off i brukere hvis brukerne føler seg som om deres private personlige informasjon er ikke Fort Knox-secure”, sier Stewart. “Dette er en tankevekkende påminnelse om at vår digitale fotavtrykk er der ute. Det tar bare noen skadelig tenkende individer å bruke hva vi legger det ut mot oss.”

Dårlige nyheter til side, kan online dating være en fin måte å finne et forhold.

load...

Spira sa hacking av ett område bør ikke være en banke mot hele bransjen, skjønt.

“Situasjoner som dette er svært sjeldne andare ikke en feil av nettstedene som ble hacket,” sa hun.

Hvordan kan du være trygg?

“For å være trygg, bør du vurdere bare å sette informasjon om deg selv som du kan håndtere å bli utsatt,” sa Stewart. “Dette inkluderer bilder og hva du skriver om deg selv. Opprette og bruke e-postkontoer dedikert til online dating, og er ikke det samme som din personlige e-post. Ikke at dette vil forpurre en hacker som har tilgang til finansiell informasjon, men minst det er ikke en direkte kobling til andre kontoer / sosiale medier.”

Sørg for at du tar de nødvendige skritt for å være trygg på nettet.

“Når du bruker online-området og gi private informationand kredittkort, sørge for at området du er accessingis et sikret område, noe som betyr at deres nettside vil starte med 'https',” Spira sa.

load...

Hva bør du gjøre nå?

Spira ga oss en liste over tiltak for å ta hvis du noen gang involvert i et sikkerhetsbrudd.

“Vit at dating-nettsteder og alle e-handel takesecurity svært alvorlig,” fortsatte hun. “Hvis du tror du har beencompromised, ta kontakt med nettstedet direkte med concernsand slette profilen din til du føler deg trygg på at measureshave blitt tatt for å sikre området.”

Mellom denne og rapporter som Android-telefoner ikke slette data , er det en god idé å gi din personlige informasjon en gang-over for å sørge for at du vil være forberedt på et worst-case scenario.

Bilde kilder: cointelegraph.com, scoopnest.com, bt.com