32 perfekte “kjærlighetssanger for ham” (klassisk, rock, country og mer)

9 juni 2019

Som en gutt, jeg drømte om å vokse opp, fallende kjærlighet, og gå gjennom alle de ritualer av relationships.I selv plukket ut noen potensielle “låtene våre” som jeg likte. Til denne dag, når jeg date noen seriøst, jeg begynner å lete etter måter å skohorn de i jeg vet hva du tenker, men det er ikke juks. - Det er god planlegging.

Min nåværende kjæreste har sin egen agenda, though. På en date noen måneder i, sa han at han hørte en sang som minnet ham om meg. Jeg kunne fortelle av hans tone jeg ikke kommer til å like det.

“Hvilken sang?” Spurte jeg. Og hans svar var “Hver gang vi berører” av Cascada. Jeg var halv moret, halvt forskrekket. Dette er ikke det jeg vil kalle en stor kjærlighetssang. Det er mer bouncy jingle enn romantisk serenade.

load...

Relasjoner krever kompromiss, men ikke på sanger. Det er seriøs virksomhet. Men det er noen ganger vanskelig å finne en sang som representerer ditt forhold på en måte thatfeels trueto dere begge - så vi kommer tomake søket litt enklere.

Om din mann er i rock eller land, har vi satt sammen en liste over de 32 beste Love Songs for ham. Noen av disse sangene ville være den perfekte akkompagnement til en romantisk kveld med den spesielle personen. Å velge din spilleliste basert på sjanger du liker, kan du bruke linkene nedenfor.

Beste Love Songs | Gamle / Classic Love Songs | Rock Love Songs | Land Love Songs

Beste Love Songs (# 1-8)

Fra og med kremen av beskjære, det beste av det beste, har vi samlet åtte av de straight-up top kjærlighetssanger rundt. Thiscompilationhas litt av alt, og jeg er sikker på at du vil bli kjent med mer enn par av disse sentimentale sanger.

load...

Spoiler alert: “Hver gang vi berører” er definitivt ikke her. Fordi, egentlig.

1. “Jeg vil alltid elske deg” - Whitney Houston

Starter ut ourlist sterk, Whitney Houstons “I Will Always Love You” fortjener topp fakturering. Alle som ønsker å vite hva en kjærlighetssang er: dette er det. Den tilbakeholdenhet Whitney viser i begynnelsen av sangen bare gjør det mer kraftig når hun kommer til koret. Stemmen hennes var virkelig en once-in-a-generasjon slags gave.

Opprinnelig skrevet i 1971 av Dolly Parton , “I Will Always Love You” var allerede en hit before1992 når Whitney registrert sin egen avvæpnende coverversjon av sangen for en film som heter “The Bodyguard”. Whitney'ssingle tilbrakte 14 uker som nummer én. Lett å se hvorfor.

load...

2. “Your Song” - Elton John

Kjærligheten er beskrevet i “Your Song” er ærlig og kledd ned, med bare et piano backing vokal. Elton Johns enkle tekster er umiddelbart fengende. Det er et ubevoktet selvbevissthet til dette intime melodi. “Jeg vet det er ikke mye,” synger han, “men det er det beste jeg kan gjøre. Min gave er min sang, og dette er for deg.”Ikke noe fancy, bare ren følelse.

3. “Noe” - The Beatles

Dette Beatles sangen ble ikke skrevet av den berømte Lennon-McCartney duo. Det faktisk kom fra den sjelfulle George Harrison. Utgitt på albumet “Abbey Road” i 1969, “Noe” var den første av George komposisjoner for å fremstå som en Beatle A-side. John Lennon sa han trodde det var den beste sangen på albumet. I dag er det den nest mest dekket Beatles sang (bak “Yesterday”) og er mye skryt for sin romantiske oppriktighet.

4. “At Last” - Etta James

Det er bare én sang som kan få meg til å rive opp med bare to ord, og det er “At Last” sunget av Etta James. Dette blues sangeren virkelig gjort sangen hennes egen i 1960. Full av sjel og glede, denne klassiske balladhasbeen dekket mange ganger siden den ble opprinnelig skrevet i 1941. Etta versjon, men er fortsatt den mest anerkjente versjonen.

Spesielt på president Obamas første innvielses ball i 2009, sang BeyoncГ © “At Last” som Barack og Michelle tok gulvet for første dans. Hvis det er god nok for presidenten, bør det være bra nok for din mann.

5. “Fordi Du Loved Me” - Celine Dion

I 1996, Celine Dion sementert sin plass som en musikk-legende, dominerende listene i seks sammenhengende weeks.Songwriter Diane Warren sa hun skrev sangen som en hyllest til sin far. “Jeg er alt jeg ambecause du elsket meg,” det godt kjent refreng går. Full av takknemlighet og rusen, uttrykker denne sangen måter som elsker forvandler og løfter en person.

6. “Just the Way You Are” - Billy Joel

I 1977, Billy Joel imponerte publikum da han kom ut med “Just the Way You Are”. I et intervju, Billy sa inspirasjonen til sangen kom fra den siste linjen i Four Season “Rag Doll”.

Skrevet for sin første kone, Elizabeth Weber, “Just the Way You Are” var Billy første amerikanske Top 10 sang og vant 1979 Grammy Awards for Record of the Year og Song of the Year.

7. “Earth Angel” - The Penguins

Dette var debut sang og bare rammet av Penguins, men føler meg ikke så synd på denne gruppen. “Earth Angel” solgte over 10 millioner eksemplarer. Vokalist, Cleveland Duncan, sa i sangen: “Jeg blir aldri lei av å synge den, så lenge folk aldri blir lei av å høre det.” Jeg vet jeg kunne høre på denne sangen hele dagen uten å bli sliten - hva med deg?

I 2005, Library of Congress valgte å legge dette songto National Recording Registry, så det er bokstavelig talt en del av musikkhistorien.

8. “Endless Love” - Diana Ross & Lionel Richie

“Endless Love” er en kjærlighetssang skrevet for filmen “Love Story”, så det er alle typer sappy. Men musikken og tekstene umiddelbart slo en akkord med publikum. Etter lanseringen i 1981, thisDiana Ross og Lionel Richie duett hevdet nummer én i ni uker.

Egentlig gjorde den opprinnelige versjonen av sangen ikke ord til regissøren Franco Zeffirelli bedt Lionel Richie å legge til noen i. Deretter ble avgjørelsen tatt om å legge i Diana Ross, og en inspirerende kjærlighetssang ble født.

Beste Gamle / Classic Love Songs (# 9-16)

Sangen du dele med din kjære blir en helt spesiell ting i løpet time.Even etter 30 + års ekteskap, mine foreldre fortsatt lyser opp når “I Got You Babe” spiller hvor som helst i sin nærhet. Vi kunne være på et kjøpesenter, og plutselig de ta hverandre i hånden og begynner å nynne sammen.

Når du søker etter en sang som snakker toyour forhold, er det fornuftig å velge en melodi som har vart og vil vare i mange år framover. Klassiske kjærlighetssanger er klassisk for en grunn, tross alt.

Vi har fremhevet eightof de bestoldies men godbitene som har stått testen av tid fordi de så perfekt og dypt encompassthe gleder og sorger av kjærlighet.

9. “Kan ikke hjelpe Falling in Love” - Elvis Presley

Det er så mange Elvis sanger som kan kreve en rettmessig plass på denne listen, men “Can not Help Falling in Love” må være min all-time favoritt. Dette poplåt kom ut i 1961 med en melodi basert på en fransk sang som heter “Plaisir D'Amour.” Elvis classichas vært omtalt i flere filmer, inkludert “Blue Hawaii”, “Lilo og Stitch” og “Fools Rush In.”

Artister som Haley Reinhart og UB40 har gjort sine egne versjoner av sangen de siste årene, men det er bare én konge. Elvis' crooning kjærlighetserklæring har ingen like.

10. “Baby Love” - The Supremes

The Supremes innspilt “Baby Love” i 1964 for Motown etiketten. Det dominerte hitlistene i nesten en måned i USA som fans gikk vill over denne trioens herlige harmonier. Det var deres andre gang for å nå førsteplassen på den amerikanske Billboard Hot 100 , og det ville ikke være den siste.

“Ikke kast vår kjærlighet unna,” trioen synger som de snapper sammen i takt. “I mine armer hvorfor blir du ikke.”

11. “Kan ikke ta øynene av of You” -Frankie Valli

Etter at hans nameon Four Seasons, Frankie Valli forgrenet seg til å gjøre noen solo work.Written av Bob Crewe og Bob Gaudio i 1975, “Kan ikke ta øynene av for You” er en av Frankie'sgreatest treffer.

Det er en grunn til Heath Ledger synger denne i “10 ting jeg hater ved deg.” Det er en klassisk, dyptfølt kjærlighet song.Slow i begynnelsen og mer svingende i midten, og kombinerer denne sangen rock, pop, og til og med en messingseksjon til skape en helt unik sang av kjærlighet.

12. “My Girl” - The Temptations

En Motown hit dukker opp igjen på vår liste. The Temptations fortjener en plass blant de klassiske kjærlighetssanger med sine 1964 hit “My Girl.” Dette var den første sangen til funksjonen David Ruffin som vokalist. Hans silkeaktig stemme legger på kompliment etter kompliment om en jente som gjør ham føler deg på toppen av de world.These gutta gjorde corny dansetrinn ser kul lenge før N'Syncand Backstreet Boys kom along.Take en titt på dem i aksjon:

Det er vanskelig ikke å knipse fingrene sammen med dem som de kommer inn i sangen. Si hva du vil om de gammeldags utseende og forenklede tekster, men for meg, det alvor levering av fristelser gjør denne sangen en easy-listening favoritt for en romantisk kveld.

13. “I Just Called to Say Jeg elsker deg” - Stevie Wonder

Først omtalt i 1984 komedien “The Woman In Red,” sangen “I Just Called to Say Jeg elsker deg” bodde på nummer én på hitlistene i tre uker. Skrevet, produsert og fremført av Stevie Wonder, er dette kjærlighetssang asimple påminnelse om de hverdagslige vakre tingene i livet.

Sangen vant en Oscar for beste sang og forblir en favoritt av lykkelige par overalt.

14. “La oss Fall in Love” - Frank Sinatra

Frank Sinatra er den originale crooner. Hans cover av “La oss Fall in Love” er en overbevisende appell til følge feelingswithout frykt. Dette jazzy klassisk ble arrangert av Johnny Mandel i 1960 for å bringe en frisk, fyldig stemme til ordene skrevet i 1933. Oppført andre i albumet “Ring-a-Ding-Ding”, denne sangen har en svingende beat og en leken tone som vil ha noen par tappe deres føtter og svaiende sammen.

15. “Bare Gud vet” - The Beach Boys

The Beach Boys var på sitt beste i 1966 da de ga ut “God Only Knows”. Låtskrivere Brian Wilson og Tony Asher visste at de tok en risiko ved å påberope “Gud” ved navn i en poplåt, men ønsket å påberope følelsen av ærefrykt og mystikk som elsker inspires.This kjærlighetssang ble kåret 25. I Rolling Stone magazine 500 Greatest Songs of All Time.

16. “Crazy” - Patsy Cline

I sin oppfølging sangen “Jeg falle i stykker,” Patsy virkelig overgikk seg selv. “Crazy” isa kjærlighetssang full av sårbarhet hvor sangeren innrømmer at du ikke kan slutte å elske noen, selv om det er crazy.Written av Willie Nelson, ordene i sangen er så rørende som Patsy Cline kraftige levering.

Ingen kan forklare hvorfor elskere elsker så sterkt som de gjør, og det er et tema denne sangen kjører hjem. Dette er en av mine all-time favoritter fra da jeg var liten - og det fortsatt er den dag i dag. Dette kan være en gammel sang, men det vil aldri gå ut av stilen.

Beste Rock Love Songs (# 17-24)

Elsker rocks.If fyren er ikke en for sakte sanger, prøver å fange hans oppmerksomhet med apassionatesong i rock sjangeren.

Nedenfor finner du åtte av våre rock'n'roll favoritter fra iconslike Queen og Rolling Stones.Many par jamme ut til disse populære kjærlighetssanger, så crankup volumet og nyte.

17. “Power of Love” - Huey Lewis & The News

“Power of Love” er åpningssangen i “Tilbake til fremtiden”, og det var en av to sanger som Huey Lewis & The News skrev for filmen. Denne sangen viste seg å være en avslapnings truffet i storfilmen. “Power of Love” var nummer én i to uker i 1985 og er fortsatt en gyngesangen for romantikere til denne dag.

18. “She Loves You” - The Beatles

Dette Beatles kjærlighetssang er uten tvil den mest populære av dem alle-som er å si noe. “She Loves You” er ikke bare The Beatles' mest solgte singel, men det er også tidenes mestselgende singelen i UKGirls ville gå gaga som disse britiske guttene sang live på scenen.

John Lennon og Paul McCartney skrev denne korte men minneverdig sang i et par timer mens du slapper av på to senger på et hotellrom. George Martin, bandets produsent, foreslo starter med ordene “She Loves You yeah yeah yeah” i stedet for det første verset. Resten er musikkhistorie.

19. “Crazy Lille Thing Called Love” - Queen

Freddie Mercury hevder at “Crazy Lille Thing Called Love” tok mindre enn 10 minutter å skrive.Written som en hyllest til Elvis Presley, thisQueen sang bodde på nummer én i fire uker i 1980. Bandets første nummer én singel på Billboard Hot 100 i USA, denne sangen skjøt Queen på den amerikanske scenen der de raskt vant Thehearts av rockeelskere.

20. “Jeg vil vite hva Love Is” - Foreigner

Rockeband Foreigner utgitt “Jeg vil vite hva kjærlighet er” i 1984, og det var en umiddelbar hit i både USA og Storbritannia Sangen har koring av New Jersey Mass Choir og har en episk følelse.

Før det ble lansert, var det noen bekymringer at sangen ville skade konsernets rocke bilde.Ifølge Mick Jones, ble det gitt ut i julen fordi “det hadde rett type humør” for julesesongen.

21. “Hvordan Deep Is Your Love” - Bee Gees

For tre strake uker i 1977, dette Bee Gees klassiske eid topplasseringen på listene. “Hvor dypt er din kjærlighet” bodde på Topp 10 for en rekord (på den tiden) 17 uker.

“Hvordan Deep Is Your Love” ble skrevet for filmen “Saturday Night Fever”. De hadde ikke sett filmen, og ikke engang vet sikkert det var en kjærlighetsscene, men når singer / songwriter Barry Gibb spurte keyboardist Blå Weaver spille den vakreste akkord han visste , skjedde sangen.

22. “Wild Horses” - Rolling Stones

Rolling Stones utgitt “Wild Horses” på albumet “Sticky Fingers” i 1971. Mick Jagger og Keith Richards stikker hodene sammen for å skrive denne folkrock sangen. Det slår virkelig et slag for tapt fjern par. En langsom songthat er både sørgmodig og lidenskapelig, dette er en kjærlighetssang om å ville være sammen med den du elsker.

“Jeg var definitivt veldig inne i dette stykket følelsesmessig,” Richards husker. “ 'Wild Horses' var om vanlige ting av ikke ønsker å være på veien, er amillion miles fra der du ønsker å være.”

23. “Når en mann elsker en kvinne” - Percy Sledge

Registrert av Percy Sledge i 1966: “Når en mann elsker en kvinne” var en topp R & B singel på listene. Percy synger sitt hjerte ut i denne sangen, synger toner som gir sitt publikum gåsehud. Han claimedthat da han først begynte å opptre sangen, ville han tenke på en eks-kjæreste som hadde forlatt ham for en modelljobb i LA.

“Jeg hadde ikke noen penger til å gå etter henne,” minnes han, “så det var ingenting jeg kunne gjøre for å prøve og få henne tilbake.”

24. “Jeg ønsker ikke å gå glipp av en Thing” - Aerosmith

I 1998 filmen “Armageddon” falt teatre med en dramatisk fortelling om Bruce Willis rocke til verdensrommet for å redde jorden. Denne handlingen flick var ganske cheesy, men jeg husker å forlate teateret nynner Aerosmiths “Jeg ønsker ikke gå glipp av noe.” Denne kraftballade gjorde inntrykk på publikum for sin slående ord og gynge melodi.

Mens filmen ikke gikk ned som en av klassikerne, ble sangen en umiddelbar legende og Aerosmiths største hit. En lidenskapelig hyllest, “I Do not Wanna Miss a Thing” er perfekt for noen par med sans for dramatikk og en obligasjon som er ute av denne verden.

Beste Land Love Songs (# 25-32)

Country sanger er ikke alt om gjørme, lastebiler, og drikker -Noen er om kjærlighet. En godhjertet kvinne elsker en godhjertet mann. Det honky tonk følelse. Alt det gode ting.

Jeg kan være inhabil fordi jeg vokste opp rundt disse sangene, men jeg tror ikke noen sjanger av musikk kan helle sitt hjerte i en sang helt som landet gjør. Ofte sentimental, alltid fengende, noen ganger litt av twang med disse låtene er kanskje ikke alles kopp te, men hvis du elsker en god ol'gutt fra landet, er du sikker på å nyte disse åtte land kjærlighetssanger.

25. “Sjekk Ja eller Nei” - George Strait

Skrevet av Danny Wells og Dana Hunt, “Sjekk Ja eller Nei” ble utgitt i 1995 på George Strait album “Strait Out of the Box”. Albumet har solgt over 8 millioner eksemplarer til nå. “Sjekk Ja eller Nei” er blant de album'smore populære og kjente sanger. Full ofinnocence og glede, sang providesa cutedepiction av en liten jente som er forelsket.

Vær stille, mitt bankende hjerte. Fra barndommen kjærlighet til voksen romantikk, er denne sangen perfekt for noen par som har vokst opp sammen med hverandre.

26. “Always On My Mind” - Willie Nelson

Country sanger ikke sugarcoat de vonde tingene i livet, og det er sant med temaet kjærlighet også. Lansert i 1982, Willie Nelsons “Always On My Mind” er en trist erklæring hengivenhet. Willie vunnet tre Grammy-priser for sin minneverdig ytelse.

Selv om det tok opprinnelige songwriter Wayne Carson bare 10 minutter på å skrive , formidler sangen mye dybde av feeling.This unnskyldende balladen minner oss thatlove er ikke alltid perfekt, men det er altoppslukende.

27. “I Walk the Line” - Johnny Cash

I forhold til country musikk, det gjør ikke så mye bedre enn Johnny Cash - bare en note av sin baryton er nok til å gjøre mine knær går svakt. “I Walk the Line” er en klassisk landet kjærlighetssang skrevet og innspilt i 1956.It solgt over 2 millioner eksemplarer og bodde på listene i over 43 uker. Johnny beskrevet sangen som hans løfte om hengivenhet til sin nye kone.

Hans dype stemme og oppriktig levering forsterke ordene lover å være tro mot sin kvinne. “Ja, jeg skal innrømme at jeg er en idiot for deg,” synger han. “Fordi du er min, jeg går linjen.”

28. “Stand By Your Man” - Tammy Wynette

Enda en sang om en hengiven hjerte, Tammy Wynette er “Stand By Your Man” har vist seg på mange lister som dette. Tekstene Champion forble lojal til den du elsker. Blant de mest dekket sangene i hele landet musikk, Tammy er “ pretty little love song ” minner kvinner at menn er feilbarlige, men kjærlighet er tilgivende.

Lansert i 1968, på høyden av den feministiske bevegelsen, ble dette raskt en kontroversiell sang. Noen kan hevde sitt budskap, butwhen Tammy beltedout det berømte kor, hun tjente sin plass som First Lady of Country Music.

29. “Remember When” - Alan Jackson

Alan Jacksons sjelfulle øyne ville smelte noens hjerte. I 2003 landet legenden kom ut med en ballade som kan bringe en tåre i øyet av selv de tøffeste fyren fyr. Denne nostalgiske historien sentre arounda mann reflektere over sitt liv med kvinnen han elsker. Fra første kjærlighet til å se barna vokse opp, er dette en relatable reise for par whohave vært (eller ønsker å være) med hverandre gjennom alle livets svingene.

30. “Du er fortsatt den ene” - Shania Twain

Shania Twains “Du er Fortsatt One” feirer en kjærlighet som varer gjennom årene. I 1998 ga hun ut singelen på hennes album “Come on over.” The love song ble nominert til fire Grammy Awards og vant to for beste Country Song og Best Female Land vokal. Denne kjærligheten sangen handler om å slå oddsen og ignorerer naysayers som du følge ditt hjerte.

31. “Det er ditt Love” - Tim McGraw og Faith Hill

Etter å gifte seg i 1996, Tim McGraw og Faith Hill sluppet denne rørende duett i 1997. De er landets kongelige, og når de synger sammen, er det intet mindre enn fantastisk. I musikkvideoen, serenader paret hverandre i perfekt harmoni. Hva gjør denne videoeven mer spesiell er at troen var gravid med sitt første barn, Gracie.

På 1997 Academy of Country Music Awards, vant musikkvideo Video of the Year, mens “Det er Your Love” vant Enkelt of the Year og Song of the Year. Sangen fikk også Grammy-nominasjoner for beste Country Samarbeid med vokal og beste Country Song.

32. “Da” - Brad Paisley

Sist men ikke minst, “Da” av Brad Paisley forteller historien om en mann som elsker sin kone mer og mer hver dag. Han snakker om å bli hypnotisert ved første blikk, og hvordan hans følelser bare vokse sterkere med tid.Dette er den type sang som berører heartand blir sittende fast i hodet hele dagen lang.

“Jeg trodde jeg elsket deg da,” går refrenget ofthe 2009 kjærlighetssang. “Nå er du hele mitt liv, / nå er du hele min verden, / jeg kan ikke tro / måten jeg føler om deg, jente.”

Musikk fra HearttoPlay igjen og igjen

Disse 32 “kjærlighetssanger for ham” vil definitelylet den du elsker vet hvor mye du bryr deg. På tvers av alle sjangre av musikk, hva alle populære låter om kjærlighet har til felles (selv “Hver gang vi berører,” antar jeg) er ønsket om å holde din kjære oneclose og uttrykke hva som er i ditt hjerte.

Fra 1933 til 2009 og fra doo-woppers til cowboyer, har ourlist litt noe for alle å elske. Disse sangene kjøre gamut av følelser, så om du opplever kjærlighet ved første blikk, eller ser tilbake på et langt liv sammen, vil du finne en trykkende stemme for å uttrykke skjønnhet, lengsel og lidenskap som kommer fra å elske noen spesielle.

Forhåpentligvis denne listen hjalp deg innskrenke det beste av det beste for din neste slow dance eller en romantisk kveld i.