3 grunner til at vennene dine ikke liker kjæresten din

9 mars 2019

Vi vil aldri vite om Yoko Ono virkelig forårsaket bruddet med The Beatles. Imidlertid kan det ikke være noen tvil om at en ny kjæreste vil endre hele dynamikken i våre liv og våre relasjoner med våre venner. For bedre eller verre, fører kjærlighet ting å endre. Så, hvordan skal vi håndtere det når Monica, Chandler, Ross og Rachel er ikke simpatico med kjærlighet til våre liv? Må vi velge mellom våre venner og våre lover?

Selvfølgelig, det burde aldri være tilfelle. Det beste løpet av handlingen er å finne kilden til vond vilje og fikse det eller omgå den. Det er i utgangspunktet tre grunner til at vennene dine ikke kan liker kjæresten din:

1. Hun tar bort tid du brukte til å tilbringe med dem.

Gutta er sjalu og redd for å miste deg. Hvis du gifte deg med henne, frykter de at de vil miste deg helt. Dette er den eldste historien i boken. I 1956, Four Aces sang, “Wedding bells er å bryte opp den gamle gjengen av meg,” jamret tap av livslange vennskap som vi vokser til voksenlivet.

load...

Ting kan aldri bli det samme, men mange gutter holde tilkoblinger går alltid med søndag golf eller sommeren fisketurer. En mann trenger å holde noen bånd til gutta, og du bør forsikre dem om at du vil være en del av gjengen nå, samt senere. Få en jente involvert med gruppen med en gang, også.

“Noen ganger vil de være galt, selv når de mener det godt,

og noen ganger vil de ha ivrige og saklig innsikt

som du bør ta hensyn til.”

2. De er redd for at hun skal skade deg.

Kanskje de vet noe du ikke vet. Kanskje skylappene kjærlighet ikke la deg se henne for hvem hun egentlig er. Det kan være hennes rykte, måten hun behandler deg foran dem, eller bare den følelsen at hun ikke er god nok for deg. Noen jenter er veldig søt med den mannen de elsker, men en bitter pille med alle andre.

Snakk åpent med vennene dine hvis du mistenker at ting ikke klikke for dem, som de ikke tror det er deres sted å uroe deg med sine tanker om jenta. Kanskje det var en dårlig eller feil førsteinntrykk, eller kanskje det er mer. Følg nøye med på hvordan ting fremgang. Kanskje hun vil vokse på dem, eller kanskje sine tvil vil bli forsterket. Familie og kvinnelige venner kan ha en tendens til å være den mest beskyttende overfor deg, men de har også de beste instinkter.

load...

3. Hun er genuint en off-putting person som de ikke ønsker å være rundt.

Kanskje du ble forelsket i en kvinne med en rå sans for humor og en heslig latter. Kanskje de samme tingene som tiltrekker deg til henne synes ytterst ubehagelig til vennene dine. Kanskje hun er en name-dropper eller skryter hver dag om en modell shoot hun gjorde for to år siden. Dette er en tøff en.

Hvis kjæresten din irriterer dine andre venner, kanskje du bare trenger å holde dem fra hverandre og føre to separate liv. Det er langt fra ideelt. Snakk med henne og dele dine bekymringer. Spør henne om hun kan tone ned noen av sine offensive eller irriterende vaner, slik at du kan nyte livet med alle dine kjære sammen.

Til slutt, The Beatles ville ha brutt opp med eller uten Yoko. Endring er uunngåelig i livet. Bare prøv å ikke brenne broer med venner som støttet deg og elsket deg i mange år. Noen ganger vil de være galt, selv når de mener det godt, og noen ganger vil de ha ivrige og objektive innsikt som du bør ta hensyn til. Gjør det til en leksjon i diplomati, og prøver alltid vanskelig å bringe verdens du elsker fredelig sammen.

load...