3 (enkle) måter å følge opp etter en første date

27 februar 2019

Så du har gjort det gjennom den første datoen. Dere to hadde en fantastisk tid, og kanskje til og med delte et kyss på slutten av kvelden. Samlet, alle er godt i verden.

Så hvordan du sørge for at du får den andre date ?

En av de største tingene som kan avspore din fart med et potensielt forhold venter for lenge med å følge opp (du følge opp, ikke sant?) Eller gjør feil ting. Det er lett å la nervene eller følelsene komme til hodet.

load...

Her er tre simpleand effektive måter å følge opp etter en første date som ikke bare vil holde deg i førersetet, men også sette deg opp for at andre date:

1. Få henne til tekst Du rett etter Dato

Jeg begynner med det “game-changer.” Mange ganger vi får fanget opp i hvem som skal tekst som først og når. Mange ganger gutta tror at hvis de tekst for tidlig, de kan bli sett på som desperat eller for trengende - selv om det er langt fra sannheten.

Hvis du ender opp i en situasjon der du ikke kan slippe henne av hjemme og har en del måter med henne, spør henne til tekst deg når hun kommer hjem, slik at du vet at hun kom tilbake trygt.

load...

Hennes tekst til deg vil ikke bare bryte isen om hvem som skal tekst som, men det gir en veldig god unnskyldning for å svare på henne med en gang. Og sørg for at du vet svare.

Derfra vil det engstelse da til tekst henne naturlig forsvinne.

2. Følg opp innen 24 timer

Vi lever i en verden av uendelig valg. Og med uendelig valg, kommer uendelig distraksjon. Og med uendelig distraksjon, kommer øyeblikkelig tilfredstillelse.

Med online dating være en del av de fleste menneskers dating livsstil, må du anta at du er ikke den eneste levedyktig kandidat prøver å vinne hennes kjærlighet.

Hvis du venter for lenge med å nå ut til henne, vil det gi henne en sjanse til å vurdere de mange andre gutta prøver å få hennes oppmerksomhet. Det vil også indikere til henne at du ikke blir altfor alvorlig om hennes potensial som en mulig partner.

Følge opp med henne i løpet av de neste 24 timene vil holde deg på hennes sinn og gi deg en bedre sjanse til å få plass i sin travle timeplan for en annen dato.

load...

3. Ring Hennes

Mange eksperter og andre folk som leser dette vil være uenig med dette, hovedsakelig på grunn av “unnskyldning” at folk flest vil heller teksten i dagens verden av moderne dating, men det er ingen reell unnskyldning for å rettferdiggjøre ikke bruker telefonen.

Mens de kan være gyldige poeng, er du på utkikk etter subtile måter å skille seg ut fra alle andre fyren valgkamp for hennes kjærlighet, og jeg kan nesten garantere deg at hennes tidligere dato ikke ringer henne.

Ikke vær redd for å snakke med henne over telefon. Den high-school naturen vil gi det en veldig romantisk følelse at hun kan elske. Hvis hun ikke svarer, kan du legge igjen en beskjed, la henne vite at du hadde en flott tid og lyst til å se henne igjen.

Hvis hun er interessert , er worst-case scenario hun vil fortelle deg at hun foretrekker å tekste i løpet chatting på telefonen, og du kan bruke som plattform for å kommunisere med henne fremover.

Uansett vil gest og krefter ikke gå ubemerket hen.

I dating, er det detaljene som vil få deg fra å være “den fyren jeg gikk ut med en gang” for å dra nytte av dem alle, og du vil ha en uttrykkelig pass til at andre date “fyren som forandret livet mitt.” - og kanskje mer.

Bilde kilder: Reddit.com, Pinterest.com, B umfuzzledjane.com, NYHeter24.se.