2seniors.co.uk: en gratis datingside i et oppdrag for å avslutte ensomhet for enslige over 50 år

2 juli 2019

Kortversjonen: Lansert i 2015, støtter 2Seniors.co.uk et voksende nettsamfunn senior datere i Frankrike, Storbritannia, Belgia og USA. Du kan registrere deg på kurset gratis og sende blunk eller meldinger til noen du ønsker å bli bedre kjent. Nisje dating plattform facilitatesconversation og connectionwith enkle søkefunksjoner, 100% gratis meldingstjenester, og en moderert diskusjonsforum. Ikke sikker på hvordan du går frem? Du kan finne nyttige og målrettede råd artikler i 2Seniors bloggen delen. Hver funksjon på 2Seniors.co.uk oppfordrer singlesover 50 å komme ut der og bygge vennskap og romantiske relasjoner i et trygt online plass.

Hva inspirerte en fransk mann å skape 2Seniors.co.uk, en datingside for single over 50, var hans inderlige ønske om å se sine skilte foreldre finne kjærlighet og lykke. Han så sine foreldre sliter med å tilpasse seg den moderne dating verden og møte nye mennesker, så han bestemte seg for å hjelpe dem, og tusenvis av andre som dem, ved å bygge en trygg og moden online dating plass.

load...

Han lanserte nettstedet i Frankrike i 2015 og har siden utvidet til Belgia, USA og Storbritannia. I dag har 2Seniors.co.uk kommet til unnsetning utallige menn og kvinner i en viss alder. Nisje online communityfosters autentiske interaksjoner mellom modne singler som bor rundt om i verden.

Bygd for å vare, er 2Seniors.co.uk en grei dating plattform for singler i en viss alder.

Den 2Seniors teamet er aktivt involvert i brukernes online opplevelse og går langt for å sette dem opp for success.On bloggen, vil du finne praktiske dating råd fra erfarne eksperter som forstår de unike bekymringene til seniorer. Du kan lære tauene av moderne dating scene ved perusing disse informative og oppmuntrende artikler.

load...

“I motsetning til kamper, er det ikke alltid lett å møte andre mennesker på internett, og en datamaskin ikke alltid gjøre alle sjenanse forsvinne,” readsa 2Seniors blogginnlegg. “Det kan være litt tid før du bestemmer deg for å ta det første skrittet. Det vil ikke koste deg noe, og uansett hva som skjer, det er bedre å feile et par ganger enn å gå glipp av en fantastisk mulighet!”

En autentisk og trygg plattform å bygge forbindelser

Registeringfor 2Seniors.co.uk er 100% gratis og tar mindre enn et minutt. Du må gi ditt første navn, sted, fødselsdato og e-postadresse, og da vil du skrive apersonal annonse (minimum 35 ord) som vil vises på profilen din. Områdets administratorswarnusers ikke å poste kontaktinformasjon i dette rommet. Til slutt, vil du laste opp et bilde av deg selv (dette er valgfritt, men sterkt oppmuntret) og starte medlemskap.

“Området er godt organisert, enkel og behagelig å bruke,” skrev Susan og Richard , to brukere som møttes via 2Seniors nettverket. “Jeg møtte noen og ønsker å fortelle deg hvor viktig det er... Å fortsette å tro det på grunn av folk som deg.”

load...

Noen eldre kan ha reservasjoner om å gi outtheir informasjon på nettet, men 2Seniors gjør alt for å sette folk på brukervennlighet og gi dem en fantastisk positiv opplevelse. Nettstedet team tar flere forholdsregler for å holde svindlere, hackere og harassers i sjakk.

Når teamet validerer profilen din, kan du sende meldinger til tusenvis av medlemmer gratis på nettet.

“Vi bekrefter hver profil for å sikre at det er trygt for brukere,” forklarte Rojo, en talsperson for 2Seniors. “Det er veldig sikker.”

Et dedikert team av tre full-tidtakere kjøre området å være så effektiv og nyttig som mulig. De ansatte kan være liten, men deres drømmer er stor. “Vårt mål er å hjelpe eldre avslutte sin ensomhet,” sier Rojo. “Vi ønsker at våre brukere skal føle at de hører hjemme.”

I forum, modne medlemmer stille spørsmål og tilby støtte

På Seniors2.co.uk, er like enkelt som å sende en melding å lage en ny venn. Nettstedet anbefaler visse folk å snakke med (i Kamper avsnitt), men du kan også utføre dine egne søk etter grunnleggende dating kriterier, inkludert plassering, kjønn, utseende, yrke og alder. Du kan også søke etter brukernavn hvis du ønsker å få kontakt med noen spesifikke. Tips: Ved å legge en profil til din favorittliste, kan du finne dem igjen mye raskere.

Både menn og kvinner vil dukke opp i søkeresultatene dine (med mindre du angir kjønnet du leter etter) fordi 2Seniors mål å hjelpe brukerne forbedre deres sosiale liv så vel som deres kjærlighet liv. Du kan få venner eller arrangere datoer med hvem du liker på nettstedet. Når profilen deres har blitt bekreftet (vanligvis 24 timer etter registrering), gratis medlemmer kan sende blunk eller meldinger å vise interesse for et annet medlem.

Du kan også skrive et innlegg i den 2Seniors forum , et forum der medlemmene går å stille spørsmål, fortelle historier, og bygge relasjoner på nettet gjennom åpen samtale.

En moderator anmeldelser og godkjenner alle meldinger før de dukker opp i forumet, så du vil ikke se noen spam-meldinger eller krasse språket her. Temaene opp for diskusjon inkluderer venner og familie, partnerskap og kjærlighet, hobbyer og interesser, helse og humor og spill. De fleste av innleggene dreier seg om hvordan å få venner eller finne datoer som senior mann eller kvinne.

I et aktivt diskusjonsforum, 2Seniors medlemmer deler sine tanker om en rekke dagligdagse emner.

En 58 år gammel medlem heter Claire skrev at hun postet fordi hun ønsket tips for å møte folk, så hun ville ikke å gå ut alene. “Bli med i en gruppe for folk som deler en eller flere av dine interesser er kanskje den beste måten,” svarte xyz, “så lenge du ikke forventer vennskap skal skje raskt. Det kan ta en stund.”

Støtte fra 2Seniors samfunnet kan øke åndene av medlemmer som søker tilkoblinger og foruroligende at deres tid er gått.

“Bare fordi du er over 50, det betyr ikke at du ikke kan date lenger,” Rojo sa. “Noen mener det er slutten, men det er ikke. På 2Seniors, kan du starte på nytt.”

2Seniors.co.uk: Hvor Kjærlighet & Friendship Blossom

En mann bekymring for foreldrene førte til lanseringen av 2Seniors.co.uk, og at medfølelse har drevet den eksponentielle veksten av området over de siste par years.The internasjonal plattform har gitt en hjelpende hånd til tusenvis av skilte, enker, og andre ledende singler i Europa og USA.

Enten du ønsker å utføre et enkelt søk etter en kjæreste eller stille et spørsmål i en vennlig diskusjonsforum, 2Seniors tilbyr sikre og brukervennlige verktøy for å få deg å få nye venner på kort tid i det hele tatt.

Mange singler har kommet til 2Seniors føle seg ensom og kommer bort forsterket av online dating scene. Områdets lavtrykk miljø hjelper seniorer føler deg komfortabel å starte samtaler og bygge relasjoner på nettet.

“Vi prøver å gjøre mange ting for å bedre møte våre publikums behov,” Rojo fortalt oss. “Vårt mål er å ha singler over 50 føler at de har en venn rundt for å støtte dem som de møte nye mennesker på nettet.”