25 beste apper for homofil dating (homoseksuell, bi, trans og nysgjerrig)

31 januar 2019

De siste tallene sier 70% av homofile menn og 47% av lesbiske har datert noen de møtte på nettet , og dating apps blir normen for å gjøre det.

Vel, ser ikke lenger fordi vi har plukket ut de 25 beste dating apps for homofile, lesbiske, biseksuelle og transseksuelle singler. Klikk på lenkene under for å hoppe til den delen som best dekker dine behov!

Best Overall | Gay | lesbisk | LGBT

Best Overall

De 5 apps nedenfor er noen av de mest populære i dating plass som en helhet, men de er også stor for homofile singler.

load...

1. Match

Match.com ser mer enn 13,5 millioner besøk i måneden, og har mer enn 1,7 millioner betalende medlemmer, men det beste er den mest populære datingside noensinne ønsker rett og homofile singler likt.

Se Match.com Gay Singles »

2. Zoosk

Hvis du er en teknologisk avanserte homofil eller lesbisk dater, vil du elske Zoosk. Takket være sosiale nettverk integrasjon, gjør dette programmet det lett å møte folk når du sitter hjemme, pendle til jobben, på tredemølle, eller andre steder.

Besøk Zoosk »

3. Elite Singles

Ikke bare gjør Elite Single har en intuitiv app som er flott for homofile singler som er på farten mye, men det har også en høy kvalitet brukerbase - takket være sitt fokus på utdanning. Nesten 100% av medlemmene har en bachelor, master- og / eller doktorgrad, og hvis det er en dating preferanse for deg, du er i gode hender her.

load...
Besøk EliteSingles

4. OurTime

OurTime er den største abonnementsdatingside for single over 50, for ikke å nevne det er også # 1 dating app blant den demografiske. Hvis du er en moden singel leter etter en annen moden singel, er OurTime et utmerket valg.

Besøk OurTime »

5. BlackPeopleMeet

BlackPeopleMeet er farten til app hvis du leter etter den største online fellesskap av svart og interracial singler, inkludert homofile menn og lesbiske kvinner.

Besøk BlackPeopleMeet »

6. Adultfriendfinder

I form av hookup områder, Adultfriendfinder har så mange ting går for det, spesielt for homofile enslige og par. Fra historie (grunnlagt i 1996) til de funksjonene (f.eks videoer), er du sikker på å bli imponert.

Besøk Adultfriendfinder »

Gay

De 11 apps nedenfor er stor for homofile, biseksuelle og bi-nysgjerrig menn.

load...

1. MenNation

MenNation er den selvutnevnte Verdens største gay dating og oppkobling app, og det ser ut til å være sant. Mer enn 79 millioner homofile og bifile menn har opprettet en profil, og minst 83.000 er online i ditt område på samme tid, til enhver tid.

Besøk MenNation »

Det er helt gratis å legge inn informasjon og bilder til MenNation samt bla gjennom singler (og par), får kamp forslag, og samhandle (f.eks via virtuelle blunker).

2. Taimi

“Den sikreste måten å møte mannen,” Taimi er nytt for gay dating app scene, men det er allerede gjør inntrykk. Taimi hovedfokus er sikkerhet, så hver profilen er verifisert og beskyttet av en to-faktor autentisering og moderert av teamet 24/7. Sannsynligvis den morsomste funksjonen på Taimi er de innebygde videosamtaler, slik at du kan ta samtalene dine til neste nivå.

3. Grindr

Tilgjengelig i mer enn 192 land, er Grindr den mest populære stedsbasert dating app for homofile, biseksuelle og bi-nysgjerrige menn.

4. Bristlr

Vil du ha mer “skjegg love” i ditt liv? Da bør du slå til Bristlr. Åpen for alle, dette er moro (og super spesifikke) dating app laget for singler med skjegg og single på jakt etter noen med skjegg.

5. Scruff

Fra bjørner for sportsidioter til bare vanlige gutter, kan Scruff å finne en kamp rett rundt hjørnet eller fra hele verden.

6. GuySpy

GuySpy har noen av de kuleste funksjonene i noen dating app, fra personlig tale hilsener og favorittlister, for å søke filtreringsmuligheter og en reisemodus.

7. MR X

Kjent som den første og eneste homofile chat og homofile dating app eksklusivt for menn over 30 år, tar MR X dine ønsker og behov i betraktning for å sende deg kvalitet kamper.

8. GROWLr

GROWLr, Bear Social Network, er en gratis app som lar deg se bilder og chatte med sine mer enn 5 millioner medlemmer og holder deg oppdatert på de nyeste Bear Run og bjørn bar oppføringer.

9. Hornet

Mer enn 6 millioner mennesker og teller har meldt seg for Hornet, en gratis og enkel å bruke app for homofile, bi, og nysgjerrige mennesker, så vi tror sjansene for å møte noen spesiell er svært høy.

10. Jack'd

En av de raskest voksende apps for menn som ønsker å date andre menn, Jack'd lar deg bla gjennom tusenvis av bilder, se hvem som har sett profilen din, anonymt velge dine egne kamper, og mer.

11. BoyAhoy, Av Skout Inc.

Himmelen er grensen på BoyAhoy, hvor du er bare et par klikk unna å finne likesinnede homofile menn hvor som helst, når som helst.

Lesbisk

De 5 apps nedenfor er best for lesbiske, biseksuelle og bi-nysgjerrig kvinner.

1. LesbianPersonals

Lansering i 1996, LesbianPersonals er selskapet blant de lengstlevende i online lesbiske samfunnet. Programmet kom noen år etter, og har gjort en innvirkning siden den gang.

Besøk LesbianPersonals »

Homofile og bifile kvinner interessert i å henge opp er best egnet for LesbianPersonals, og selv om du allerede er en del av et par, kan du likevel bli med i programmet og søke etter en tredje for å legge til festen.

2. HER (tidligere Dattch)

Det som en gang var Dattch har nå blitt HER, app for kvinner som liker kvinner. Ikke bare er henne som en dristig beste venn som virkelig vet å sette deg opp, men du får mer enn bare de typiske trekkene, inkludert daglig lesbisk nyheter og hendelser.

3. Wing Ma'am

Din “mobile guidebok til LHBT samfunnet,” Wing Ma'am gjør hele jobben for deg, enten du er singel eller en del av et par. Bli kjent med Princess Sjarmerende, oppdage spennende datoer ideer, få nye venner, RSVP til en lesbisk dansefest, og så mye mer!

4. Findhrr

Lei av “scenen”? Se på det gjennom nye øyne med Findhrr, en ledende app for lesbiske og bifile kvinner som vil tilfredsstille og overgå dine forventninger.

5. Atraf Girls

Enten du bor lokalt eller reise til et fjernt sted, vil du ikke ønsker å gjøre det uten Atraf Girls. Flørte med og møte andre lesbiske kvinner har aldri vært så enkelt.

LGBT

Mens apps ovenfor kan også fungere godt for bifile og transdatere, har de 4 apps under fått noen av de beste vurderingene fra denne målgruppen.

1. Tinder

Med mer enn 1 milliard swipes per dag, du er oddsen for å koble sammen med noen på Tinder er veldig bra, om du vil ha en oppkobling, tilfeldig dato, eller forhold.

2. OkCupid

Lansert i 2004, er OkCupid en gratis dating app som er kjempebra for yngre LGBTQ daters, spesielt de som liker tanken på å bli matchet av deres atferd på stedet og svar på flervalgsspørsmål.

3. Distinc.tt

Distinc.tt er en uslåelig sosiale nettverk plattform for LHBT samfunnet som fokuserer ikke på hookups, men på vennskap, kameratskap, felles interesser og lignende.

Siste tanker

Det er utrolig å se LHBT samfunnet har så mange alternativer når det kommer til online dating apps, enn si online dating generelt, og vi bare expext dette nummeret for å fortsette å vokse!