21 beste kjærlighetssanger for eldre (klassisk, dans, sommer)

26 april 2019

Det var ikke før jeg var med min første mann at jeg kom inn i ideen om at “vår sang”. Så mye som jeg elsket musikk, det bare ikke hadde vært en del av mine tidligere romanser. Det syntes alltid å være en romantisk ikon som andre par likte.

Så en natt, som en sang av en av hans favoritt artister, Boz Scaggs, kom vi plutselig betalt oppmerksomhet til tekstene, som vi hadde hørt så mange ganger før vi møttes. Vi følte plutselig tekstene uttrykte oss. Vi fikk opp fra der vi var, og begynte å bremse dans til “Vi er helt alene.” I det øyeblikket, kjærlighetssanger ble en del av min personlige ansvarsområde.

load...

Kompilere denne listen over kjærlighetssanger for seniorer var skremmende fordi det kunne ha vært 100 sanger lang. Pluss, jeg ønsket å trekke sanger fra ulike epoker og tiår. Jeg er sikker på at jeg savnet noen som er utrolig spesiell for deg, så legg igjen en kommentar under med tillegg og dine historier.

Sammenlagt | Classic | Dance | sommer | Spring | Karaoke

Mest Love Songs for pensjonister (# 1-5)

Kjærlighet og lidenskap er ikke bare for de unge. Så lenge du er i live, det er brann i hjertet og varme i ovnen. Her er noen av de beste kjærlighetssanger for eldre å inspirere deg.

1. “Kanskje jeg er forbauset over” - Paul McCartney

Etter hans bruddet med The Beatles, McCartney, alltid tekstforfatter av kjærlighet, brakt oss en sang om en mann sårbarhet og behov for hans en kjærlighet. For McCartney, det var Linda, men tekstene hans la sangen åpen for enhver mann å synge og forholde seg til det.

load...

Fun Fact: McCartney spilte alle instrumentene i den opprinnelige innspillingen av “ Kanskje jeg er overrasket.”

2. “Noe å snakke om” - Bonnie Raitt

Selv om dette er en kjærlighetssang om modne elskere, Raitt spilte det da hun var 41, og det er ofte dekket av andre, herunder deltakere på “American Idol”. “Noe å snakke om” inngår i hennes største hits album samt hennes samarbeidssamlealbum, “Bonnie Raitt og venner.”

Dette er en kvinnes kjærlighetssang. Vårt omdømme som kvinner er historisk noe som vi har hatt til å administrere og vurdere Permanent. I denne sangen innstilling av småby sladder, bare slår sangeren alt på hodet. Raitt gir det henne skjevt, rampete og lur gjengivelse.

Hennes ytelse slo ut Oleta Adams, Mariah Carey, Amy Grant og Whitney Houston for 1991 Best Female Pop Vocal Ytelse Grammy. Hennes video med Dennis Quaid gjort å gi folk noe å snakke om ligne så mye moro, og det og inviterer oss alle til å ta risiko for kjærlighet.

load...

3. “Når en mann elsker en kvinne” - Percy Sledge eller Michael Bolton

I denne sangen, distills Sledge kjærlighet til sin essens ved ganske enkelt å beskrive inspirerende og motiverende kjærlighet mellom en mann og en kvinne. Bette Midler og Michael Bolton har også levert overbevisende tolkninger av denne sangen, som kan snakke til dere to spesielt.

“Når en mann elsker en kvinne” er på Rolling Stones liste over største kjærlighetssanger.

Selv ikke kreditert for det, gjorde Sledge bidra til skriving av “Når en mann elsker en kvinne”, som nådde nummer én i USA og topp 10 i Storbritannia Rolling Stone også plassert den på 53 i sin liste over de “ 500 Greatest Songs of All Time “.

4. “La oss få det på” - Marvin Gaye

Gaye hitlåt fremmer seksuell og sensuell aspekt av kjærlighet uten å være vulgær. Han brakte seksualitet til populære sanger år før George Michael fortalte oss “Jeg vil ha sex.”

Flere TV-programmer og filmer har brukt “La oss få det på” for å signalisere naturlig overgang til soverommet. Til tross for komisk effekt sangen kan ha, kan eldre ektepar la det styrke dem og spille det i løpet av et måltid for å signalisere sin hensikt for senere.

5. “A Natural Woman” - Aretha Franklin

Skrevet for henne, “A Natural Woman” ble en av Franklin underskrift sanger. Mens “Respekt” var en sterk kandidat for denne stillingen, “Natural Woman” ga kvinner i flere generasjoner en kjærlighetssang til å uttrykke hvordan de ønsker å føle når elsket. Denne sangen var så nært knyttet til Franklin som, en uke etter hennes bortgang, det endelig ble en hit i Storbritannia - 51 år etter utgivelsen.

Medforfatter Carol King, så også laget “Natural Woman” en folk-ikonet i sin gjengivelse på albumet “Tapestry”.

Topp “Classic” Love Songs for pensjonister (# 6-9)

Klassiske kjærlighetssanger må span tiår og snakke med flere generasjoner. Her er fire sanger som bare drypper romantisk kjærlighet. De gjør våre hjerter synge og sjel sveve.

6. “Always On My Mind” - Elvis Presley

Hvis landet er litt mer din ting, gjerne nyte Willie Nelsons gripende tolkning av “Always On My Mind” i stedet for Elvis' versjon. Men dominerer Elvis klassiske kjærlighetssanger for seniorer fordi han inspirert fremtidige artister som McCartney.

Elvis opprinnelig sang denne sangen, men Willie Nelson synger også en versjon.

Elvis synger denne sangen gripende, håper på en ny sjanse til å holde sin kjærlighet fornøyd. Faktisk høre ordene “Jeg er så glad for at du er min” ville være kjære til enhver kvinnes hjerte.

7. “Unforgettable” - Nat King Cole og Natalie Cole

“Unforgettable” ble en signatur sang av Nat King Cole i 1951, og de tekstene forteller oss om en beundrer, verkende, gjensidig, sunn kjærlighet mellom to mennesker. Sangen nådde nye målgrupper 40 år senere da den ble utgitt som duett på Natalie Cole 1991 album, “ Unforgettable... With Love ”.

Det feide Grammy-tallet med Song of the Year, Record of the Year, og Best Traditional Pop Vocal Performance. I tillegg Grammy hedret sangen som en av Grammy Greatest Moments i 1994.

8. “Wonderful Tonight” - Eric Clapton

Syv år etter “Layla” Clapton brakt oss en sang om en mann som ser på sin kone med beundring som de er på vei ut for kvelden. Noen mennesker har beskrevet “ Wonderful Tonight ” som mer av en humoristisk tolkning av en utålmodig mann betryggende hans kone at hun ser bra ut, slik at han kan få henne ut døren. Men å lytte til sødme av tekstene og Claptons fantastisk gitarspill, pleier jeg å være uenige.

9. “Unchained Melody” - Righteous Brothers

“Unchained Melody” ble utgitt i 1955 , og det ble en klassiker langsom sang på high school danser for baby boomers. Harry Belafonte versjon fra samme år også truffet toppen av listene.

The Righteous Brothers gjort “Unchained Melody” enda mer populær i 1965.

Men var det 1965-versjonen spilt inn av The Righteous Brothers som virkelig sneket seg inn i folks hjerter. Blir omtalt i 1990 filmen “Ghost” også eksponert “Unchained Melody” til generasjon X. Sangen er så tidløs og kjære at jeg lurer på når den neste filmen vil inneholde det på nytt til en annen generasjon.

Topp “Dans” Songs for pensjonister (# 10-12)

Enten du ønsker å salsa med en dato eller firkantet dans med jentene, de fleste av oss elsker å kutte et teppe. Her er bare tre av så mange muligheter for å komme deg på dansegulvet.

10. “Dancing in the Street” - Mick Jagger og David Bowie

Martha og Vandelleas brakt første “ Dancing in the Street ” til oss i 1961.

Husk musikkvideoen av David Bowie og Mick Jagger?

Men det tok vamping og steilende av Mick Jagger og David Bowie til å virkelig inspirere oss. Føl deg fri til å danse til den som er versjonen får deg opp og flytte, selv om det bare er i din egen stue.

11. “I Mood” - Benny Goodman

In the Mood ” er mer av en instrumental enn en sang, men for mange eldre, dette signaliserte slutten av kvelden til dans. Dette definitivt passer regningen som en elsket melodi.

12. “all evighet Amen” - Randy Travis

Hvis vi snakker om dans, så det må være en to-Steppin' alternativet inkludert. Hvem bedre enn Randy Travis? For ikke å nevne at han vant en Grammy for “ all evighet Amen.” Jeg vil si denne sangen er ikke den beste for treg danser, men den har nok futt til å bevege deg rundt på dansegulvet på en god tempo.

Topp “sommer” Love Songs for pensjonister (# 13-15)

Jeg ble hardt presset til ikke å liste opp alle Beach Boys' sanger fordi de var slike klassiske sommersanger. Men sommeren også inkludert alle disse workweeks tjene penger, så jeg tok det i betraktning når du skriver denne delen av artikkelen.

13. “Good Vibrations” - Beach Boys

Mens trolig en av sine minste tradisjonelt Beachy sanger, “ Good Vibrations ” er en sang om sola strømmer gjennom en jente hår og parfyme-tilført bris wafting hennes essens mot en fyr.

The Beach Boys' ‘Good Vibrations’ vil alltid minne meg om sommeren kjærlighet.

Det er en historie om kjærlighet og en manns ønske om å beholde de gode vibrasjonene flyter. Sangen musikalske innovasjon løfter den over alle The Beach Boys' sanger av surfebrett og jenter.

14. “Summer in the City” - The Lovin' Spoonful

The Lovin' Spoonful 1966 sang har lyden av bilhorn og jackhammers å bringe oss rett inn i sommer byliv. Dagene er varmt, modig, og sotete. “Vet du ikke det er synd at dagene ikke kan være som nettene?” Ah, men nettene! Det er da vokalisten ville gå ut og søke etter håp om romantikk med en jente.

15. “Afternoon Delight” - Starland Vocal Band

Hvem visste tilbake i 1976 at Starland Vocal Band ville gi en generasjon et kallenavn for planer for intimitet? Jeg måtte inkludere “ Afternoon Delight ”, fordi det er ikke bare en sang eldre husker fra sin ungdom - det er nå en del av den felles dialekt for å lage sexy planer med betydelige andre.

Topp “Spring” Songs for pensjonister (# 16-18)

Sanger av våren ofte minner oss om endringen av sesongen. Som vintermånedene smelte inn våren, har vi både regn og solskinn og et lite håp for ny kjærlighet. For eldre, kan det bety enten et fantastisk nytt forhold eller pleie av din coupledom.

16. “April Kom hun vil” - Simon & Garfunkel

“April Kom hun vil” er flott for folk som elsker “ The Graduate ”. Dette er en sang om ung kjærlighet som gikk fra en sjarmerende første møte i vår til en trist død kommer høsten.

“April Kom hun vil” handler om ung kjærlighet som starter i vår, men slutter når høsten kommer.

Sødme av den unge og kortvarig kjærlighet kan skape ønsket om en mer langvarig forhold, som kan nytes eller nylig funnet nå som senior.

17. “Jeg kan se klart nå” - Jimmy Cliff

Enten du foretrekker den opprinnelige sangen av Johnny Nash eller Jimmy Cliff versjon som omtalt i 1993 komedien “Cool Runnings,” dette treffet markerer starten på våren som regn oppløses og lyse, sol-blanke dager begynne. Et nytt kapittel i livet har startet, som håpet om ny senior romantikk.

18. “Here Comes the Sun” - The Beatles

Here Comes the Sun ” er en av de mest kjente Beatles-sanger skrevet av George Harrison, og han ble inspirert til å skrive det ved å se sollyset dukker opp mens du besøker Eric Clapton hjem.

The Beatles var involvert i en finansiell og juridisk business management rot. Harrison synger om sin følelse av frihet nye og rømmer fra at for en tid. Som han henvender hans “lille elskling,” han synger av issmelting og avslutningen av en ensom vinter. Dens hopefulness hint på muligheten for newness, kanskje kjærlighet med det kommer av solen.

Topp “Karaoke” Love Songs for pensjonister (# 19-21)

Disse tre siste sangene skal synges med en mikrofon mens du beltet ut tekstene over-the-top stil på scenen på en karaokebar.

19. “Da Ya Think jeg er sexy?” - Rod Stewart

Dette campy hit er et avvik fra Stewart tidligere blues og folkemusikk ballad arbeid, og det ble en konsert går til at hans nye skare av fans krevde han utfører.

Dette kan være en leken låt for senior elskere.

Før var det musikk-kanaler, som MTV og VH1, Stewart gjorde en tidlig musikkvideo for sangen. Adoring kvinnelige fans ville skrike til ham synge denne sangen. “ Da Ya Think jeg er sexy? ”Er en klassisk sang fra disco æra av one-night stands.

20. “Kan du føle kjærlighet i kveld?” - Elton John, fra “The Lion King”

Mens “ Kan du føle kjærlighet i kveld? ”Er bare 25 år gammel, og ble omtalt i Disney-animerte filmen‘The Lion King’, det er virkelig en flott sang for senior elskere.

Når den slippes, sangen traff toppen av hitlistene i flere land, blant annet Storbritannia, USA, Canada og Frankrike. Den vant også en Oscar og Golden Globe for beste originale sang og en Grammy for beste mannlige Pop Vocal Performance.

21. “Venus” - Banarama

“Venus” ble først spilt inn av Shocking Blue on én 45, og det slo nummer én i ni land. Banarama versjon ga det til damene i en ny æra av jente grupper. De har æren av å være med i Guinness Book of World Records for alle kvinnelige gruppen med flest chart oppføringer i hele verden. Deres tolkning er flere jenter skriking og cavorting i en post-punk uttrykk for kvinnelig seksuell makt.

Når jeg tenker på Banarama er “Venus”, jeg tenker på kvinnelig seksualitet og empowerment.

Når de synger “Jeg er din Venus. Jeg er brann,”synger de av seg selv og gjør menn svake med begjær. Kle deg i alle svart og hæler, og erte din lokker når du tar scenen for å synge sammen med dem. “Making hver mann en mann,” senior beau vil chortle og få et skøyeraktig glimt i øyet.

Nyt Disse Love Songs for eldre!

Med representasjon fra flere tiår og sjangere, har vi dekket et bredt spekter av uttrykk for kjærlighet til eldre. Enten din kjærlighet er bare begynnelsen eller er veletablert, det er en sang her for deg å dele, synge og danse til.