17 beste lgbt datingsider (gratis, svart og Storbritannia)

27 april 2019

Vår side er et gratis online ressurs som tilbyr verdifullt innhold og sammenligning tjenester til brukerne. For å holde denne ressursen 100% gratis, får vi kompensasjon fra mange av de som er oppført på stedet tilbyr. Sammen med viktige gjennomgang faktorer, kan denne kompensasjonen påvirke hvordan og hvor produktene vises på tvers av området (inkludert, for eksempel i hvilken rekkefølge de vises). Vår side omfatter ikke hele universet av tilgjengelige tilbud. Redaksjonelle meninger uttrykt på nettstedet er strengt vår egen og er ikke gitt, støttet eller godkjent av annonsører.

Annonsør Disclosure

17 Beste LHBT Dating Sites (Free, Black & UK)

Zoosk handler om å omfavne innovasjon og teknologi, så det er ikke rart det har tiltrukket primært ungt publikum. Singler så unge som 18 kan melde seg på Zoosk og oppdage dato prospekter i sin aldersgruppe.

load...

Hvis du kobler dating profil til din Facebook-profil, går registreringsprosessen enda raskere fordi Zoosk kan bruke denne informasjonen til å sette sammen en personlig konto i løpet av sekunder.

17. MyLOL

MyLOL er en tenåringer kun datingside og app med et aktivt dating nettverk i USA, Australia, Canada og andre engelsktalende land. Dater plattformen tillater singler mellom 13 og 18 år for å delta, og det lover en trygg plass for sine mindreårige medlemmer.

MyLOL er en morsom dating og sosiale nettverk der ungdom kan finne sin Bae.

load...

Så langt har over 300.000 singler sammen MyLOL. Tenåringer nyte muligheten til å utforske online dating uten å kjøre inn i noen voksne, og de bruker dette trendy nettsamfunnet for å få venner og praksis flørte på nettet.

Hva gjør LGBTQ står for?

Vi hører dette spørsmålet mye, og det er et enkelt å svare på. “LGBTQ” står for lesbiske, homofile, bifile og transpersoner, og queer (eller avhør). Det er Q, egentlig, som får folk flummoxed. Jeg tror noen mennesker var så vant til å si “LHBT” som en ekstra bokstav virkelig kaster dem for en loop. Da hører de noen mennesker legger et plusstegnet for å LGBTQ , og det er bare for mye, for fort.

Den LGBTQ samfunnet har vokst til å omfatte lesbiske, homofile, bifile, transpersoner, transexuals, queers, aseksuelle, allierte og hel haug av andre ikke-binære og avhør folk. Så, ja, vi trenger mer bokstaver.Maten terminologi må endres for å gjenspeile utviklingen av seksuelle og kjønnsidentitet hele verden. Disse etikettene er ikke statisk, fordi identitet er ikke statisk. Det er en flytende ting, og det er trolig kommer til å vokse mer kompleks og nyansert som tiden går.

load...

Dating nettsteder trygt for LGBTQ Singles?

Ja, dating nettsteder er trygge - så lenge du tar rimelige forholdsregler for å holde deg trygg. Det betyr ikke gips fullt navn, adresse og bankkontonummer over alt. Ikke send penger til noen du aldri har møtt i person. Og ikke enige om å gå på en første date på andres hus eller leilighet.

Match har en grunnleggende oversikt på hvordan online date trygt , og det anbefaler rapportering mistenkelig oppførsel du støter på nettet. Ganske mye alle dating nettsteder og programmer tillate daters å blokkere og rapportere medlemmer som trakasserende, mobbing, eller bare snik dem ut, så bruk disse verktøyene til å beskytte deg mot uønsket tegn der ute.

Online dating kommer med noen risiko, men litt kunnskap kan holde deg trygg.

Dessverre kan LGBTQ singler bli mål for overgrep på en datingside. I en Travel Gay Asia undersøkelsen, 35% av homofile menn rapporterte at de hadde blitt plaget av noen på nettet. Men, gjør haters ikke å få deg ned. Samme undersøkelse av 2000 menn fant at 65% av nettdatere følte fornøyd eller svært fornøyd med den totale opplevelsen på app.

Hvordan kan jeg unngå å bli lurt?

Du kan unngå å bli lurt på nettet ved å lære så mye du kan om dating-nettsteder og bruke god dømmekraft. Lytt til dine instinkter, og være på vakt mot alle som virker for godt til å være sant. Svindlere tære på folk som ønsker å tro de er forelsker - når de egentlig faller for en løgn.

Du kan få øye på en online dating svindel ved å identifisere røde flagg som en dating profil uten bilder. Noen dating nettsteder har bekreftelse verktøy som bygger tillit mellom brukerne ved å autentisere personlige informasjon og profilbilder. For eksempel har Zoosk en opt-in bilde verifisering system som tillater brukere å ta en selfie å bevise at de faktisk ser ut sine bilder. Zoosk setter et bilde bekreftet merke på profilene som velger dette alternativet.

LGBTQ singler trenger ikke frykte online dating scene. Det er akkurat som å møte noen på klubben eller på en sportsbegivenhet. Et lite mindretall av mennesker kan si stygge ting eller prøve å lure deg, men så manymore folk er oppriktig, snill, og verdt å bli know.Use beste skjønn når du søker etter en date på nettet, og du bør ikke ha noe å frykte fra de få svindlere og spammere der ute.

Lag en Splash på LHBT Dating Sites

Online dating kan virke skremmende hvis du aldri har gjort det før, men alt du trenger er litt praksis å perfeksjonere teknikken og bli en pro. Selv om du nøler eller snubler i starten, kan du lære av de erfaringer og prøv igjen senere. Det er hvordan du vokser.

Forhåpentligvis kan vår liste over de beste LHBT dating sites hjelpe single få en lovende start og møte mennesker som deler deres interesser og møte deres krav. Enten du er homofil, lesbisk, bifil, eller ingen av de ovennevnte, kan opp dine sjanser for å finne en kjæreste ved å bli et populært datingside med en historie om suksess deg. Noen av nettstedene (og apper) på denne listen oppfyller disse kravene - nå er alt du trenger å gjøre er å velge en som passer best til dine personlige behov, forholdet mål og budsjett. Lykke til!