16 søteste berømte lesbiske par gjennom tidene

24 mai 2019

Dagen etter bursdagen min i juni 2015, brakte USAs høyesterett glede til LHBT personer over hele landet når det legalisert homofile ekteskap. Jeg husker jeg ser på nyhetene den dagen i ærefrykt - så mange mennesker kom for å heie og bølgeregnbueflagg.

Par ble kyssing og gråt og racing til tinghuset for å knytte knute, noen etter å ha tilbrakt tiår i nullstilte relasjoner. Det var et vakkert skue.

Pat og Lusinda Duffy kysset på en feiring fest for homofile ekteskap herskende i 2015.

load...

Mange aktivister og advokater banet vei for at historisk dag, og det var et bevis på deres mot at USA var i stand til å foreta en slik progressiv endring. Ofte lesbiske kjendiser - om de har tenkt å eller ikke - spiller en viktig rolle i å normalisere homofile par.

Etter hvert som flere kjendiser kommer ut og begynne familier, er mediene flommer over av søte lesbiske par som viser mennesker som elsker er kjærlighet, og det er virkelig så enkelt som det.

For å feire å være ute og å være forelsket, tenkte vi at vi skulle dele med deg en liste over de 16 beste kjente lesbiske par som har romantiske historier slepebåt på hjerter.

1. Ellen DeGeneres og Portia di Rossi

Ellen og Portia er trolig den mest ikoniske lesbisk par.

load...

Komiker Ellen DeGeneres har vært en velkjent talsmann for LHBT problemer helt siden hun kom ut i 1997 på den fjerde sesongen av hennes hit show “Ellen”.

På den tiden var det en modig og ensom trekk å identifisere som lesbisk, men etter nesten to tiår, har Ellen funnet aksept og kjærlighet i både hennes personlige og profesjonelle liv.

I 2008, etter en fire-års forhold, Ellen giftet Portia de Rossi, best kjent for sin rolle som Lindsay FГјnkein “Arrested Development”.

Enten de slapper av sammen på sofaen hjemme med sine fire hunder og tre katter eller fleiper rundt på en vegansk kafé, er dette paret like søt som kan være.

2. Jodie Foster og Alexandra Hedison

Skuespilleren Jodie Foster gjorde en skvett på 2013 Golden Globe da hun kom ut (selv om hun avstått fra å bruke ordene “gay” eller “lesbisk”) i sin takketale for Cecil B. DeMille Lifetime Achievement Award.

load...

Jodie og Alex har øyne bare for hverandre.

Allerede neste år, hun skapte overskrifter igjen ved å gifte seg skuespiller og fotograf Alexandra Hedison, mest kjent for å spille Dylan Moreland i Forestillinger serien “The L Word”.

Jodie og Alex er en privat par, og foretrakk å kose innendørs med sin hund Ziggy enn å spille rollen som kjendis. Nylig har Jodie tatt et skritt tilbake fra å handle tofocus å tilbringe mer tid med herwife og barn.

Jodie kan verdien hennes privatliv, men hun kan ikke skjule adoring måten hun ser på Alex, som er grunnen til disse to turtelduene gjort # 2 på vår liste.

3. Dorothy Louise “Del” Martin og Phyllis Lyon

Del Martin og Phyllis Lyon var en søt lesbisk par før det var kult. Tilbake i 1950, kvinnene møttes i San Francisco og fant de hadde mye til felles: begge var Berkeley gradienter, bry hovedfag i journalistikk, og begge var interessert i politisk aktivisme. De ville gå videre til funnet døtre Bilitis, den første sosial og politisk organisasjon for lesbiske.

Del Martin og Phyllis Lyon ble viet av ordfører San Francisco - to ganger.

Paret ble kjente talsmenn som kjempet for decadesto legalisere homofile ekteskap. Selv om de flyttet sammen og hadde bodd i hjemlige lykke siden 1953, det var ikke før 2004 at de var i stand til å gifte seg i California - et ekteskap thatwas senere annullert av California Høyesterett.

Heldigvis Del og Phyllis gjorde slutt si løfter som stakk 16. Juni 2008, bare noen måneder før Dorothy døde i en alder av 87.

“Vi bare hadde problemer vårt første år sammen,” Phyllis tilbakekalt. “Del ville forlate skoene i midten av rommet, og jeg vil kaste dem ut av vinduet.”

4. Wanda og Alex Sykes

Når Wanda Sykes kom ut på et Las Vegas Proposition 8 rally i 2008, sa hun at hun følte seg som en enhjørning - en lesbisk av farge. Så i 2009 da hun ble en mor med sin kone Alex Sykes, hun fant sin plass.

Stolte foreldre Wanda og Alex Sykes er raisingtheirtwins med kjærlighet, medfølelse og latter.

Wanda møtte Alex Niedbalski på Fire Island, New York. Som de syklet fergen til øya, Wanda fikk øye på kvinnen hun skulle gifte seg. “Det var bare skjebne, for å være ærlig med deg,” sa hun til det øyeblikket.

I dag er de lykkelig gift og oppdra tvillinger, Lucas Claude og Olivia Lou. “Alex tar seg av alt som går inn, og jeg håndtere alt som kommer ut,” Wanda spøkte. Selv om planene sine er stramt, denne søte lesbiske couplealways skjærer ut tid til å tilbringe sammen.

“Jeg virkelig elsker familien min, og det er den beste situasjonen jeg har vært i,” sier Wanda.

5. Lauren Morelli og Samira Wiley

“Orange er det nye svart” har mer enn noen søte lesbiske par på skjermen, men showet faktisk ga støtet til en real-life, ærlig-til-Gud, etterlot-min-mann-for-deg lesbisk forhold mellom Lauren Morelli (en skribent for showet) og Samira Wiley (theactress som spiller Poussey Washington).

Skrive for “Orange Is The New Black” ledet Lauren Morelli til å innse at hun var homofil og møte kjæresten hennes.

Lauren reise for å oppdage sin seksualitet, sa hun, er nært knyttet til hennes arbeid å skrive for showet. I mai 2014 hun endelig akseptert hvem hun virkelig var, og selv om det var en vanskelig ting å innrømme, synes hun ganske salig glad nå i Samira armer.

I en alder av 31, er Lauren nå i stand til å leve åpent og autentisk med sin partner som de går hånd i hånd på stranden eller delta tildelinger show pyntet i elegante kjoler.

“Jeg hevdet min egen selvfølelse,” sier Lauren. “Jeg er glad på en måte jeg tror ikke jeg noen gang har vært.”

6. Ellen Page og Samantha Thomas

Tjueåtte år gamle skuespilleren Ellen Page nesten gløder når hun snakker om hennes kjæreste Samantha Thomas, en surfer og artist.

Alle smiler, Ellen Page og Samantha Thomas er en chill ungt par.

Dette dynamicpair nyter hockey, surfing, og dele naturopplevelser. Ellen sa hva er flott om deres forhold er støtte for hverandres blomstrende karrierer.

Samantha lykkelig deltar film premierer mens Ellen ivrig går til hennes kjæreste kunstgalleri installasjoner. Det spiller ingen rolle om de er å gå sin hund rundt i nabolaget eller vandre gjennom gatene i Roma, Ellen og Samanthaseem å alltid være holdt hverandre i hendene.

“Gå ned den røde løperen holder kjæresten min hånd er ganske spesiell,” sier Ellen. “Det er ganske utrolig.”

7. Tig Notaro og Stephanie Allynne

I 2013 comedianTig Notaro falt for henne rett venn Stephanie Allynne ved opptak av Netflix dokumentar kalt “Tig”, og i en overraskende vendingen, Stephanie returnert hennes hengivenhet. Det hele pågikk gradvis på kameraet som et nært vennskap ble noe mer.

Skuespiller og forfatter Stephanie Allynne kaller hennes ekteskap til Tig “den største liv noensinne.”

“Jeg ble forelsket i henne,” Stephanierecalled, “og jeg visste ikke hvordan å identifisere den fordi jeg trodde jeg var rett.”

Paret følte meg komfortabel erting hverandre fra get-go, aldri ta anstøt til noen joke.Stephanie sa henne “aha” øyeblikk kom da Tig var følelsen ned og Stephanie automatisk nådd for skuldrene for å trøste henne. Hun sa det var en elektrisk øyeblikk slike som hun ikke hadde følt før.

I oktober 2015 fikk paret gift, og i juli 2016 tok de hjem nyfødte tvillinggutter, Max og Finn. “Når du følge ditt hjerte, er det plutselig så lett,” Stephanie sa om hennes reise inn Tig armer. “Jeg ser tilbake på den tiden, og jeg er som" Oh, my gosh, hvorfor var det så vanskelig å si ja til, som den største liv noensinne?”

8. Nancy Earl og Barbara Jordan

Du vet det er kjærlighet når du ikke kan gifte seg, er ikke akseptert av samfunnet, men holde sammen uansett. Det er historien om Barbara Jordan og Nancy Earl som møtte på 60-tallet og levde asdomestic partnere i over 30 år.

Fordi Rep Jordanand Nancy Earl ikke var åpenlyst et par, det er ikke mange bilder av dem sammen.

Barbara Jordan var den første svarte kvinnelige å bli valgt inn i Representantenes hus i USA, og president Bill Clinton uttrykte også et ønske om å nominere henne til Høyesterett om ikke for sin sviktende helse.

Bak denne kraftige kvinnen var Nancy Earl, en pedagogisk psykolog. Nancy fungerte som en og annen taleskriver for Barbara, og tilbyr henne hjelp og omsorg i hele sitt liv. Shesaved Barbara fra å drukne i sin egen bakgård bassenget.

Som hennes liv partner, Nancy var alltid av Barbara side - selv om de var aldri “ut” som et par. Til tross for uenighet, til tross for helsemessige komplikasjoner, Nancy bodde ved hennes store kjærlighet til Barbara død i januar 1996.

9. Sara Gilbert og Linda Perry

Skuespiller Sara Gilbert er mest kjent som Darlene Conner fra ABC sitcom “Roseanne”, men nå er hun tar på seg sin viktigste rolle som hun og singer-songwriterLinda Perry starte en familie alle sine egne. Etter å gifte seg i 2014, Sara fødte sin sønn, Rhodos Emilio Gilbert Perry, allerede neste år.

Skuespiller Sara Gilbert har vært i et forhold med Linda Perry siden 2011.

Det er klart at disse nye mødrene absolutt elsker sin baby boy. Linda selv innlemmet Tyke er coos, fniser, og gråter i et album kalt “Deer Sounds.” Dette familiealbumet er barnevennlig, men det har også en søt beskjed til foreldre om å se sine små vokse opp.

“Han skrev sin egen klaverkonsert,” Sara sa leende på “Entertainment Tonight”, beskriver sønnen hamrer på tastene med føttene og hendene.

“Han kommer til å bli den yngste Grammy vinneren,” Linda til med et smil. Hvor søt er det?

10.Rachel Maddow og Susan Mikula

I 1999, Rachel Maddow var en doktorgradsstudent som arbeider strøjobber da hun møtte kjærligheten i hennes liv. Sett i kontakt gjennom felles venner, leide Susan Mikula henne til å gjøre plenen arbeid på hennes to dekar jord. “Det var alle veldig 'Frustrerte fruer',” Rachel spøkte.

Rachel Maddow og hennes mangeårige partner, Susan Mikula, liker å småerte og hage sammen.

Fra deres første date på en NRA Ladies Day on the Range hendelse til sin nåværende helg pendler til en gård i Massachusetts, Rachel og Susan liker å gjøre sine egne ting (med svart lab Poppy aldri langt bak).

Paret synes å gjøre en vane å gå mot strømmen. Velig, disse kvinnene er ikke inany hastverk med å gifte seg når som helst snart - de har vært sammen i flere tiår, og føle seg trygge akkurat der de er på.

“Jeg føler at homofile ikke er i stand til å gifte seg i generasjoner, for alltid, mente at vi kom opp med alternative måter å gjenkjenne relasjoner,” Rachel reflektert.

11. Dani Shay og Ali Stroker

Dani Shay og Ali Stroker møtt som utfordrere i “Glee Project,” en realitet konkurranse for sangere håper på sitt store gjennombrudd. I løpet av fem dager med tilbakeanrop, før Ali ble sjokkerende sendt hjem, paret falt hodestups forelsket.

Dani og Ali, med kallenavnet “Danali,” ikke bryr seg om etiketter eller fanfare. De bare bryr seg om hverandre. Dani sa hennes bånd med Ali trosser konvensjonen eller antakelse. “Jeg forventet aldri jeg ville være med noen i en rullestol,” sa hun, “men da jeg møtte henne, det var umiddelbar. Jeg antar poenget jeg prøver å gjøre er kroppen spiller ingen rolle. Det går utover det.”

I hyllest til sin nye kjærlighet, Dani komponert sin første singel “One” om deres virvelvind kjærlighetsforhold, og Ali gjorde en gjesteopptreden i musikkvideoen for å kunngjøre sin coupledom.

“Som jeg sier i sangen,” Dani sa, “i løpet av de første fem dagene, det vokste fra umiddelbar tilknytning og vennskap, ler hysterisk sammen for å snakke dypt og forstå hverandre på måter som føltes som - det bokstavelig talt føltes som å møte noen du 'd befunnet seg i så lang tid.”

12. Robin Roberts og Amber Laign

I 2014, “Good Morning America” anker medarrangør Robin Roberts giftet seg med mangeårige kjæreste Amber Laign, massasjeterapeut.

Robin Roberts møtte Amber Laign elevenyears siden, og de er fortsatt gjøre hverandre latter i dag.

På deres første date i 2005 (en blind date satt opp av felles venner), Amber hadde ingen anelse om hvem Robin var, og som passer dem begge bare fine.Laid tilbake og upbeat, nyter dette paret danse barbeint på stranden og bor godt ut av rampelyset.

Selv om de dukker opp på den røde løperen hånd i hånd, sier Robin at Amber ikke liker rampelyset og foretrekker å støtte henne fra bakgrunnen. I sykdom og helse, disse twostay side om side.

“Det er ingen oppstyr med oss,” Robin rant. “Vi er så glad. Vi har vært lykkelig i et forhold i 10 år og ser frem til neste 10.”

13. Jane Wagner og Lily Tomlin

Når Jane Wagner og Lily Tomlin møtte mars 1971, var det en perfekt match: en forfatter og skuespiller sette hodene sammen på en komedie album. Som de jobbet sammen, kompatibiliteten og kjemi var unektelig.

Lily (76) og Jane (81) har vært en couplesince de var i 30-årene.

Jane ville gå på å skrive flere manus som hovedrollen hennes muse og stor kjærlighet.

Etter 42 fantastiske år med forpliktende partnerskap, fikk Jane og Lily giftet seg i en privat seremoni den 31. Desember 2013. “Du trenger egentlig ikke trenger å gifte seg,” sa Lily, nå 76 år, “men ekteskapet er veldig snill.” deres er en tålmodig og skjevt kjærlighet, full ofcollaboration og laughter.The duo utfyller hverandres talenter i en veldig spesiell måte.

“Vi deler lignende følelser om mennesker og om verden,” Lily sa til People Magazine i 1988. “Hun er i stand til å verbalisere det, og jeg er i stand til å physicalize det.”

14. Seimone Augustus og Michelle LaTaya Varner

Så vi har sett søte actorcouples, singer par og politiske aktivisten par, og nå gir jeg deg den mest bedårende sporty lesbisk par: Seimone Augustus og Michelle LaTaya Varner. Disse kyllingene er en skremmende og morsom duo. I sin karriere som profesjonell basketballspiller, har Seimone vunnet en gullmedalje i OL og WNBA mesterskap , men hennes stolteste prestasjoner er å vinne hjertet av Michelle, en kamerat basketballstjernen.

Seimone Augustus og Michelle LaTaya Varner er både profesjonelle basketballspillere.

“Når du finner lykken utenfor basketball,” Seimone sa, “når ditt personlige liv er intakt, selvfølgelig, din karriere kommer til å falle på plass, og det har vært sånn for meg.”

I 2012 Seimone foreslått til kjæresten hennes, og paret umiddelbart begynte å planlegge en livlig arrangement i Hawaii med leis, hula forestillinger, og rød fløyel kake. Innstillingen fra bryllupet deres var et nikk til Michelle mor som er indiansk og Hawaiian.

Disse kvinnene er banebrytende som åpenlyst lesbiske idrettsutøvere, bryte ned barrierer med lekne hengivenhet.

15. Jenny Shimizu og Michelle Violy Harper

Du kjenner kanskje Jenny Shimizu som at dama som datert Angelina Jolie på 90-tallet, men hun har siden flyttet til modellen Michelle Violy Harper. Dette stilfulle duoen vekker oppsikt overalt hvor de går.

Som socialites og modeller, Jenny og Michelle binding via en delt lidenskap for mote.

Etter møtet på en fest i 2012 , pen par falt for hverandre. Jenny og Michelle liker å kle seg i matchende og flamboyant antrekk og deretter gjøre øynene på kameraene, som for å si: “vi vet nøyaktig hvor godt vi ser sammen.”

I august 2014 Michelle og Jenny donned sitt beste ser ennå (det tidligere i en full-skirted kappe og sistnevnte i en dapper tux) for å bekjenne sin kjærlighet og si deres bryllup vows.Angelina var invitert, men hun respekt avslått å delta på lykkelig begivenhet. Jenny blir nå å nyte det hun beskriver som en “hetero luksus” - ekteskap.

“Ja, jeg vil gifte seg på ordentlig,” sa hun da, “men bare hvis jeg finner den personen jeg vil dele resten av livet mitt med. Det er en forpliktelse til å bli tatt på alvor.”

16. Melissa Etheridge og Linda Wallem

Musiker og TV forfatter Melissa Etheridge ble skilt fra sin mann og har behov for hjelp oppdra hennes fire barn , så hun snudde til hennes beste venn av 10 år, Linda Wallem.

“Vi var bestevenner”, sier Melissa. “Dette er første gang jeg noensinne har gjort det på den måten.”

Hun skjønte hennes kjærlighet til hennes venn mens du kjører rundt i huset gjør lunsjer og leter etter sippy kopper. Hun så på Linda øyne og realisert, “Vi var som et ektepar uten fordelene, så hvorfor ikke ha fordelene?” Etter dating for fem år, fikk paret giftet seg ved foten av Santa Ynez fjellkjede i California. Melissa serenaded Linda med en ny sang skrevet spesielt for anledningen: “Hvem Venter du på”

“Det er den mest støttende, sunt forhold jeg har vært i,” sa hun, “så jeg er ikke overrasket over at min musikk gjenspeiler det.”

Lady Gaga: Adorable Lesbian CouplesShow at kjærlighet er kjærlighet

Som vi inn en ny æra av toleranse i kjølvannet av Høyesteretts avgjørelser, er det virkelig flott å se så mange lykkelige par får til å leve det livet de ønsker. Det er ikke bare lovgivere, men folk som disse kjendisene whoare å thankfor homofilt ekteskap blir legalisert over hele landet.

Disse 16 søteste lesbiske par i all tid har gjort aunique innvirkning på samfunnet ved å være åpen og kjærlig i offentlighetens søkelys.

Enten de er skuespillere, modeller, politikere, eller sangere, lesbiske celeb par gjør en push mot aksept og bane vei for andre å fortelle sine egne personlige kjærlighetshistorier. Med bravur, nåde og stolthet, disse parene viser regnbue av vakre former som elsker kan ta.

Portia de Rossi sa det best i sin sitat: “Jeg ærlig tror at alle som er åpent homofil og synlig er mektig. Det spiller ingen rolle hva du gjør - du påvirker folk “.