15 online røde flagg - (for menn og kvinner)

1 juni 2019

Jeg husker ser denne “Dr. Phil”episode en gang om en fyr som møtte en kvinne på en datingside med ham som han virkelig slo den av. Ikke lenge etter ble de lage planer for å møte, men hun var i et annet land og ikke har midler til å komme til USA for å være sammen med ham. Så bestemte han seg for å hjelpe - tross alt, han hadde falt vanskelig for henne.

For måneder, ville han sende henne penger å bruke mot å betale for sine reiseutgifter, men noe vil alltid komme opp (det ville tapt, det var en annen avgift hun hadde glemt, etc.). Til slutt, en av hans venner spurte Dr. Phil for å se om han ble lurt. Dessverre oppdaget Dr. Phil team at kvinnen ikke faktisk eksisterer, og det var en del av en internasjonal svindel.

load...

Situasjoner som dette trenger ikke å skje hvis du vet hvilke tegn du skal se etter. Her er 15 røde flagg for online dating (som vi har brutt opp for menn og kvinner) som kan bidra til å holde deg og din personlige informasjon sikker.

For menn | For kvinner

Online Dating Red Flags for menn (# 1-7)

Svindlere målrette menn annerledes enn de målrette kvinner, så nedenfor er syv røde flagg i online dating at menn bør være spesielt oppmerksom på.

1. Hun ber om penger

Som vi så fra historien ovenfor, det er svindlere der ute som vil prøve å få deg til å sende dem penger, utgir seg for å være en kvinne som er forelsket i deg, og bare trenger litt hjelp til å komme og se deg. Hvis noen på en datingside spør deg om penger, rapportere dem til kundeservice umiddelbart og deretter blokkere dem slik at de ikke kan kontakte deg igjen. Uansett hva de sier, ikke gi dem din finansiell informasjon eller sende dem penger - det er aldri en god nok grunn til å gjøre det.

load...

2. Hun sier “My Friends Made Me Do This”

Når en kvinne fører av hennes profil eller en melding med “vennene mine gjorde meg gjøre dette,” du kan si hun er ikke så inn i online dating. Kanskje hun mener det er desperat eller hva tilfellet kan være.

Dette har en tendens til å komme ut som en objektiv uttalelse, og personen skal være begeistret for å møte nye mennesker som deg.

Du vil ha noen som er glade for å være møte tonnevis av nye mennesker, selv inkludert, og bryr seg om å finne en potensiell date, kjæreste eller ektemann.

3. Hun har tonnevis av bilder, men lite informasjon om seg selv

Du er sannsynligvis å se på en falsk profil på om hun har alle typer bilder (spesielt sexy seg), men sier ikke noe om seg selv, bortsett fra for ting som hennes navn, alder og plassering. Du trenger å vite ting om hennes interesser, livsstil vaner, og ting som naturen. Det er tonnevis av lager bilder ute av vakre kvinner, og det er lett for alle å få tak i dem.

load...

4. Hun har bare “must-haves” On Her Profile

Mens en dating profil har ganske mye å si en persons ønsker og behov (ellers, hva er poenget?), Hvis en kvinne har en dagligvarebutikk liste over elementer Hun ser etter i en mann, kan hun være å be om for mye fra en person. Det er ikke å si at du ikke bør gi henne en sjanse, men bare holde et øye med. Prøv å se for folk som verdsetter viktige egenskaper, ikke overfladiske seg.

5. Hun er negativ hele tiden

Vi kan alle være negativ Nancys (eller negativ Nathans!) Fra tid til annen. Men hvis hun synes å være klagende om dating, jobb, venner, og hennes liv mer enn å dele de kvalitetene hun kan gi til en dato eller forhold eller ber deg om deg selv - det er på tide å ta en pause og tenke på om hun er riktig for du. Dette ligner på hvordan “vennene mine gjorde meg gjøre dette” er et noe pessimistisk uttalelse.

Vi er alle negative noen ganger, men hvis hele profilen leses som en stor klage-fest, tenke to ganger om denne personen.

6. Hun Flaky Om forsamlingen i Person

Det endelige målet med online dating er å finne noen du liker og møte dem offline, ikke sant? Når en online match holder å sette av datoen, det er grunn til bekymring. Hennes unnskyldninger kan definitivt være ekte, men hvis det har vært uker eller måneder med du prøver å møte henne i person, og hun fortsatt ikke har gjort det, vil du sannsynligvis ønske å spørre henne om det en siste gang, og deretter gå videre.

7. Hun virker for godt til å være sant

Du ønsker ikke å være for kynisk, men på slutten av dagen, når noen sier alle de riktige tingene, og har alle de riktige kvalitetene (eller de som er enda bedre enn hva du kunne ha drømt opp), bare holde som i tankene dine og holde på tærne for noe som føles ut til deg. De kalles gut instinkter for en grunn, og det er vanligvis god til å følge dem.

Online Dating Red Flags for kvinner (# 8-15)

Røde flagg av online dating kan variere, avhengig av dine preferanser, siden du bruker, din alder, din posisjon, og sånt. Vi har satt sammen en liste over åtte som kan gjelde for kvinner mer enn menn.

8. Hans profil har for mange grammatikk og stavefeil

De fleste dating profiler er bundet til å ha noen grammatikk og stavefeil i dem, og det er definitivt OK. Men hvis nesten hver setning har noe galt med det, og du får en rar følelse, lytte til den. Enten denne personen ikke bryr seg om å ta seg tid til å sørge for at de var å sette sitt beste foten frem, eller det kan være en svindler.

9. Han er ikke viser hans ansikt i bilder

Hvis han ikke har et bilde som viser hele ansiktet hans ser på kameraet, han kunne være noe å skjule. Kanskje han har på seg en lue som er vippet ned over øyet hans, eller kanskje han ser over til siden.

Det er en tid og et sted for fancy bilder, men en online dating profil er ikke en av dem. Du ønsker å være i stand til å se hvem personen egentlig er.

Uansett hva det er, kan en løsning være å sende ham et bilde av deg selv smilende rett inn i kameraet, og deretter be ham om å sende en også.

10. Hans budskap ut til å være kopiert og limt

Meldings del av online dating er så viktig. Dette er når du to får å finne ut om y'all ønsker å ta ting offline eller gå dine egne veier. Hvis han sender deg meldinger som høres generisk og ikke nevne noe konkret fra profilen din, har du å lure på om han sender den til alle andre jenta. Det er ikke en god følelse. Hvis han ikke er villig til å ta deg tid til å skrive en unik melding, hva annet vil han ikke ta deg tid til?

11. Han gir deg for mange overfladiske Komplimenter

De fleste av oss liker å bli komplimentert og fortalte vi er gode på noe, eller vi ser bra ut, men du kan fortelle når noen legger den på for tykt og kysse ræva. Når alt en fyr sier er hvordan du er vakker og morsom og sjarmerende, det gjør deg spørsmålet om han er bare en jevn oppleser, hvis du noen gang kan få dypere samtaler ut av ham, eller om han kanskje ønsker noe han ikke avsløre.

12. Han bringer opp sin Exes en Lot

Vi alle gå gjennom samlivsbrudd, og vi alle helbrede fra dem på ulike måter og på ulike skritt. Hvis du slo opp med noen som var en av de elsker av livet ditt, vil du alltid huske dem og vil til slutt diskutere dem med en ny dato eller kjæreste. Men det er første gang du møter noen (enten det er på en datingside eller ikke) ikke tid til å gjøre det. Hvis dette er hva en av dine online kamper gjør, vil vi foreslå å være litt skeptisk. Du ønsker ikke å måtte bekymre deg for alt du gjør, og hvis det kommer til å minne ham på hva en av hans tidligere kjærester gjorde.

13. Han skryter seg selv

Denne røde flagget er ikke for en gangs lovbrytere, men for gutta som bare ikke kan synes å stoppe skadefryd om seg selv og sine prestasjoner, og alt annet de gjør i livet som er utrolig. Vi har alle møtt mennesker som dette.

Hvis en elektronisk kamp bare snakker om seg selv og aldri spør deg spørsmål, er det et dårlig tegn.

For eksempel, hvis du forteller en historie om noe fantastisk du gjorde på jobben, og han sier en rask “god jobb”, og deretter hopper inn i noe fantastisk han gjorde på jobben, kanskje det er alltid kommer til å være om ham?

14. Han Vanlige snakker om Sex

Det er absolutt ingenting galt med å snakke om sex - hvis det er en toveis gate. Hvis det ikke er det du leter etter, og han holder dirigere samtalen på den måten, bør du høflig si du ikke er interessert og finne noen andre.

15. Han går lang tid uten Kommunisere

Når folk virkelig liker noen, mer enn sannsynlig at de kommer til å svare på sine meldinger, tekstmeldinger og samtaler ganske raskt. På den annen side, når folk ikke er virkelig i noen, har de en tendens til å ikke være så ivrig etter å komme tilbake til dem med en gang, eller har en back-og-tilbake samtale for lenge. Hvis han stadig går dager før du svarer til deg, spesielt hvis du spurte et viktig spørsmål, som når du ønsker å gå på en date, er det ikke et godt tegn. Ja, han kan være ute av byen eller han har mistet sin telefon eller noe, men du bør også vurdere alternativ. Se etter mønstre i hans oppførsel, og deretter ta avgjørelsen om å kutte ham løs eller ikke.

Kjenner disse varselssignaler vil hjelpe holde deg trygg!

Hva skjedde med den gjest på Dr. Phil var forferdelig, og ingen skal måtte gå gjennom det. For å holde noe sånt som dette skjer med deg eller noen du kjenner, må du huske disse 15 online dating røde flagg. Online dating er den beste måten å møte en dato eller partner - du må bare holde vettet om deg.

Bilde kilder: datingasociopath.wordpress.com, confidentman.net, askandyaboutclothes.com, etiquette-social-situations.knoji.com