14 beste romantiske lesbiske filmer (gjennom tidene)

18 mars 2019

Hvis du prøver å sette stemningen på en date med en spesiell dame, ser på en romantisk flick sammen er et godt valg. Du kan opprette intimitet med partneren din ved kos sammen under et teppe med en bolle med popcorn mens filmen spiller. Men du er nødt til å velge riktig film for dato natt.

En rett-laced romantikk kan drepe stemningen for lesbiske par fordi du ser en fyr stående i regnet spruter clichГ © s er ikke akkurat deres kopp te. No offense til Ryan Gosling. Heldigvis er det ganske mange romantiske komedier og dramaer stjernegalleri lesbiske tegn. Vi kommer til å liste opp 14 av våre all-time favoritt lesbiske romantiske filmer for din fornøyelse. Noen av disse filmene ville være perfekt for en date kveld hjemme hos kvinnen i drømmene dine.

load...

1. Blå er den varmeste fargen (2013)

Starter vår film maraton er en av de mest kritikerroste lesbiske filmene gjennom tidene. “Blå er den varmeste fargen” imponerte publikum i 2013 med sin subtile sensualitet og hjerteskjærende historien linje. Den franske kommende-of-age fortelling følger en tenåring som møter en blå-haired kunststudent i en lesbisk bar.

AdГЁle og Emma raskt falle for hverandre, og deres forhold utvikler seg som de blir komfortable med sine seksuelle identiteter og vokse inn i sterke, selvsikre karrierekvinner.

load...

Historien er basert på en 2010 grafisk roman av Julie Maroh. Det handler om en kjærlighet som omslutter og forvandler to unge kvinner som er på cusp av voksenlivet. “Jeg har en uendelig ømhet for deg,” Emma sier mot slutten av filmen. “Og jeg vil hele mitt liv.”

2. Liz i september (2014)

Fair advarsel, “Liz i September” er den type film som vil knuse hjertet ditt. Noen kvinner liker at om det, skjønt. Dette venezuelanske romantikk drama handler om Eva, en ung kvinne som mistet sin sønn til kreft og mistenker mannen for juks på henne. Hennes bilen bryter ned på siden av veien, og hun ender opp i en liten by. Det er der hun møter Liz.

Liz gjør et veddemål med vennene sine at hun kan få Eva inn i hennes seng innen tre dager. Men jo mer de to kvinnene tilbringe tid sammen, jo mer deres forhold blir noe mer enn et forbigående vennskap. Imidlertid har Liz en hemmelighet som for alltid vil forandre livene deres.

load...

3. Better Than Chocolate (1999)

Med sin tankevekkende tittelen “Better Than Chocolate” lar publikum vet at de er i for en seksuelt ladet eventyr. Skutt i Vancouver, har denne romantiske komedien blitt en LGBTQ klassiker på grunn av sin relatable karakterer og spennende plot. Filmen følger Maggie som hun kjemper for å holde henne lesbisk affære en hemmelighet fra hennes mor og bror, som blir stadig vanskeligere når de beveger seg i med henne.

“Bedre enn sjokolade” er rangert R for sterk seksuelt innhold, nakenhet og språk, slik at det i utgangspunktet treffer dato natt trifecta.From sexy dusjscener til sexy kropp maleri scener, vil denne filmen har du og din date all varme og plaget i ingen tid.

4. Plass i Roma (2010)

“Room in Rome” drypper med seksuell spenning og romantikk. Mens du bor på et hotell i Roma, to unge kvinner blir tettere fysisk og følelsesmessig, men da de står overfor spørsmålet om hva som skjer når deres romantisk ferie er over. Er deres stevne bare en engangs ting, eller betyr det noe mer?

Når du ser på “Room in Rome”, vil du definitivt se noen eksplisitt innhold som vil få pulsen opp. Dette erotisk komedie-drama er en go-to valg for lesbiske som ønsker å skru opp varmen på deres dato netter.

5. All About E (2015)

Sett i Sydney, “All About E” er en romantisk film om, du gjettet det, E. Hun er en persisk-australsk DJ som finner en pose med stjålet kontanter, har å gå på løp, og blir til en ex-kjæreste for hjelp. E har å møte fortiden hennes og hennes familie å gjøre det gjennom all right.

Full av sentimentale flashbacks og jage scener, dette er lidenskapelig og spennende film bare ren moro. Ifølge Etter Ellen , “All About E” er “the road movie som du ikke visste du ville.”

6. Carol (2015)

“Karen” satt i 1950, fokuserer på en forbudt tiltrekning mellom to women.Carol, spilt av Cate Blanchett, vil fange ditt hjerte med sin skjønnhet og stil. Hun vinner over en fremadstormende fotograf som heter Therese innen øyeblikk av møte henne, og deres kjemi er positivt elektrisk gjennom hele filmen.

“Karen” hadde premiere på 2015 Cannes Film Festival hvor den fikk en 10-minutters stående applaus. Filmen gikk på å motta over 270 bransje og kritiker nominasjoner samt 85 + utmerkelser og honors.According til The New York Times' gjennomgang av filmen, “ 'Carol'filtrerer en relativt fornøyd romantikk gjennom lag av angst, frykt, og psykologisk spenning.”

7. Jenny Wedding (2015)

Når du ser Katherine Heigl hovedrollen i en film som heter “Jenny bryllup,” du kanskje anta det er typisk sjenert-jente-møter-perfekt-guy rom-com - men du vil være galt. I denne filmen spiller Katherine Jenny, en hemmelighets lesbisk som har å komme ut til familien sin før gifte henne lang tid kjæreste.

Den uavhengige filmen ikke gjøre et stort plask på kino, men det gjenstår en date-night favoritt for mange par, fordi det er så lett å forholde seg til Jenny dilemma.

Ett av tegnene oppsummerer filmens tema når han sier til Jenny, “Har det noen gang skjedd med deg at hvis du tilbringer livet med å lyve for folk om hvem du er, du får aldri vite hvem de er?”

8. Cloudburst (2011)

Jeg vet ikke om deg, men jeg er en sucker for gamle lesbiske par. Jeg ser dem sammen, og mitt hjerte smelter. “Cloudburst” er en helt bedårende historie om et lesbisk par på rømmen fra et sykehjem. Det er i utgangspunktet “Thelma og Louise”, men kvinnene er i deres 70-tallet. Og lesbiske.

Stella og Dotty gå på en biltur for å gifte seg og få noen opplevelser underveis. “Cloudburst” ble tilpasset fra et teaterstykke skrevet av Thom Fitzgerald. Det ble godt mottatt på filmfestivaler i Canada og USA.

“Det er en episk fortelling om kjærlighet og leve livet til det fulle,” sa etter Ellen. “ 'Cloudburst' er en anerkjennelse av livene til eldre lesbiske, og bare kanskje lar oss glimt inn i en fremtid for oss selv full av kjærlighet og latter.”

9. Stud Livet (2012)

I “Stud Life” JJ må velge mellom henne kjæreste og hennes beste venn. Når bryllupsfotograf faller for en mystisk diva, blir hennes vennskap med Seb, som er også en bryllupsfotograf, anstrengt. Sett i urbane London, er filmen en romantisk drama der ingen kommer ut av skapet og ingen dør, som, la oss innse det, er litt rare i sjangeren LGBTQ filmer.

“Denne filmen er et klart keeper,” sa en Amazon kunde i en anmeldelse. “Jeg må fortelle flere folk om dette! Flott historie, skuespill, og kino.”

10. Gå Fish (1994)

Dette er en oldie, men en goodie. Frigjøres under Gay Pride måned i 1994, “Go Fish” er den eldste film på listen vår, og, ja, det kan bli litt utdatert (ikke bare fordi det er i svart og hvitt), men det spilte inn $ 2,4 millioner på den tiden og påviste lesbiske filmer kan være økonomisk vellykket. Så gi kreditt der kreditt skyldes.

“Go Fish” handler om en lesbisk student som ikke har hatt sex på 10 måneder når en venn setter henne opp med en frumpy eldre kvinne. De har egentlig ikke slo den av med en gang, men det er en langvarig forbindelse. Romantikken sakte utfolder seg i løpet av filmen.

Alt i alt, “Go Fish” er en morsom film med Spunky tegn og en hjertevarmende beskjed om å se forbi den overfladiske og gi kjærlighet en sjanse.

11. Oppbygningen av en kjærlighet scene (2014)

Dette er ikke en historie om forelskelse - det er en historie om hva som skjer etter at du faller ut av kjærlighet. To skuespillere filme en kjærlighetsscene sammen og starte dating i fem lykksalig måneder. Da bryter de opp. Problemet er at de må gå tilbake til reshoot kjærlighet scene som startet sin romantikk. Og det er like vanskelig og smertefullt som du forventer.

Du har sannsynligvis ikke bør se denne filmen på en første date fordi det er ganske trist og alvorlig, men hvis du ønsker å blande ting opp med din kjæreste på en filmkveld, er dette en god en å gå seg vill i.

12. Utrolig sanne Adventure of Two Girls in Love (1995)

Du vet nøyaktig hva du er i når du begynner å se en film som heter “The Incredibly Sann Adventure of Two Girls in Love”. Det er søtt. Det er romantisk. Den har mye kyssing og hånd holder. Randy og Evie kommer fra ulike bakgrunner - Evie er rike og populære, mens Randy bor sammen med sin tante som sliter med å få endene til å møtes - men de finner seg tiltrukket av hverandre til tross for sine forskjeller og kjenning av deres familie og venner.

Randy og Evie er villige til å risikere alt for å være sammen. Og det er virkelig hyggelig å se dem falle i kjærlighet.

“Jeg ønsker ikke å sjokkere deg eller noe, men jeg virkelig ønsker å holde hånden din akkurat nå,” Randy sier i en rørende scene. “Jeg har lyst til å holde hånden din hele dagen.”

13. Men jeg er en Cheerleader (1999)

Kjent som en “komedie av seksuell forvirring,” sprø 1999 filmen “Men jeg er en Cheerleader” forteller historien om en lesbisk ungdoms seksuelle awakening.Megan Bloomfield er et innhold high school cheerleader under inntrykk av at hun er rett - til foreldrene sende henne til en terapi leiren for å kurere henne for lesbiske. Plutselig møter Megan folk som utfordrer hennes identitet og presse henne til å komme inn i hennes egen som hun forelsker seg i Graham, en lesbisk i leiren.

Selv om det takler noen tungtveiende LGBTQ problemer, er filmen en munter romantisk komedie om en jente å bli en kvinne.

14. Terne (2016)

Nei, dette er ikke en dystopisk serie på Hulu. “The tjenerinne” er en sørkoreansk film satt i 1930. Lady Izumi Hideko ansetter en koreansk kvinne navn Sook-hee å være hennes tjenerinne på hennes frodig og usjenert eiendom. Det hun ikke innser, er imidlertid at Sook-hee er faktisk der for å stjele hennes arv. Hun er en lommetyv på oppdrag for å hjelpe en svindler forføre Lady Izumi. Likevel er det Sook-hee som ender opp i den rike kvinnens seng.

Den tredelte filmen utspiller seg som en klassisk viktoriansk drama. Det for tiden har en 95% rating på Rotten Tomatoes med en gjennomsnittskarakter på 8,3 av 10. Fra åpningsscenen, vil dette erotisk psykologisk thriller ta deg og din date på en vill tur av mistenksomhet, svik, og forførelse.

Netflix & Chill Med de mest romantiske Lesbiske filmene som noensinne

Neste gang du planlegger en film maraton med en dato, vurdere å legge disse romantiske lesbiske filmer til å se listen. Enten du liker dumme komedier eller alvorlige dramaer, det er noe på denne listen for alle. Disse filmene markere mangfoldet av opplevelser hadde av lesbiske utforske sin seksualitet, forming dype forbindelser, og forelskelse i filmer.

La oss rette singler holde sine Ryan Gosling filmer. Du kan bånd med daten din og komme i stemning for romantikk mens du ser attraktive kvinner flørte med hverandre i et lesbisk chick flick. Nyt!