14 beste gratis homofile chatterom (video, telefon, live, apper)

9 mars 2019

Vår side er et gratis online ressurs som tilbyr verdifullt innhold og sammenligning tjenester til brukerne. For å holde denne ressursen 100% gratis, får vi kompensasjon fra mange av de som er oppført på stedet tilbyr. Sammen med viktige gjennomgang faktorer, kan denne kompensasjonen påvirke hvordan og hvor produktene vises på tvers av området (inkludert, for eksempel i hvilken rekkefølge de vises). Vår side omfatter ikke hele universet av tilgjengelige tilbud. Redaksjonelle meninger uttrykt på nettstedet er strengt vår egen og er ikke gitt, støttet eller godkjent av annonsører.

Annonsør Disclosure

14 beste gratis homofile chatterom (Video, Telefon, Live, Apps)

En annen viktig ting å merke seg er Elite Singles er om beligenhet, ikke kvantitet. Nettstedet kan bare ha 290.000 brukere, men mer enn 80% av dem har en bachelor, master- eller doktorgrad fra et høyere lærested.

load...

6. 321Chat

321Chat er et fantastisk valg for homofile menn som ønsker å innlede en samtale med noen likesinnede, som de har en hel seksjon dedikert til disse singler.

321Chat er en go-to online reisemål for homofile singler fordi området har chatterom bare for dem!

Atmosfæren er morsom, innbydende og trygt, og om du er ute etter vennskap, en oppkobling, en dato, eller til og med et langsiktig forhold, kan 321Chat hjelpe deg å finne det.

7. Snakk med Stranger

Snakk med Stranger har tonnevis av avanserte kommunikasjonsverktøy som gjør det skiller seg ut fra andre chatterom, inkludert bilder, videoer, kallenavn, private rom, anonym chatting og mobil tilgjengelighet. Velg ønsket chat room (Random, Mobile, live Anonymous, Stranger, Gay, etc.), og deretter få tale om!

load...

Beste Gay Video Chat Rom (# 8)

Å kunne se og høre noen gjør en stor forskjell i chatting erfaring, og det er der våre favoritt gratis homofil cam chatterom komme til nytte.

8. Random Video Chatte

Random videochatting gjør alle dine drømmer til virkelighet med sin gratis videochatting plattform. Det er ingen lang registreringsprosessen eller programvareinstallasjon, så i løpet av sekunder, vil du være i stand til å finne en varm venn å innlede en dialog med.

Beste Gay Telefon Chat Lines (# 9)

Gratis homofile chatterom linjene er flott Hvis du liker å høre noens stemme, men foretrekker å bruke fantasien når det gjelder hvordan de ser ut. Her er våre to favoritter:

9. HardlineChat

Enten du er i kø på Starbucks, walking hunden din, eller henge på den lokale puben, kan du møte tonnevis av homofile gutter på farten med HardlineChat.

HardlineChat er et fantastisk homofile chatterom fordi de kombinerer tekst, bilder, video og telefon.

load...

Dette gay chat programmet tar også ting til neste nivå med sin unike integrert foto og video plattform.

Beste Gay Sex Chat Rom (# 10-11)

Noen ganger folk bare vil ha sex, og du kan komme til kjedelige med de to chatterom under.

10. GayPage

Strengt for voksne, GayPage er en levende homofil sex chat rom som kan koble deg med tusenvis av tilfeldige homofile menn, bifile menn, og selv rett menn. Dessuten er det helt gratis å prøve!

11. Chaturbate

Chaturbate (merk ordspill?) Har noen av de mest omfattende frie funksjonene i noen gay sex video chat rom, som popup, forum, rubrikkannonser, medlems pics, og avansert søk.

Best Gratis live Gay Chat Room (# 12)

På vårt gå til gratis gay live chat rom, kan du snakke med homofile gutter i sanntid og få den flørtende småerte kommer med en gang - og du trenger ikke å bruke en krone.

12. IHeartGuys

Dessuten bruker de iHeartGuys leve gay video chat-funksjon en mot en, kan du også bruke det for grupper. Området har også en blogg som fremhever noen av sine heteste brukere og deres interesser.

Best Free Gay Chat Apps (# 13-14)

Vi scoured nettet og funnet, etter vår mening, de to øverste gratis online gay chat apps. Her er mer informasjon om hver:

13. Grindr

Grindr ble grunnlagt i 2009 og har blitt kanskje den mest kjente og godt likt homofil gratis chat app - med mer enn 10 millioner nedlastinger, 5 millioner aktive månedlige brukere i 192 land, og en 3,6-stjerners rating på Google Play.

En av de mest populære gratis gay chat apps, har Grindr over 5 millioner medlemmer i 192 land.

14. Hornet

Våre eksperter som Hornet fordi de er en homofil webchat app for sosialt samvær og dating. Registreringsprosessen (via App Store, Google Play, Facebook, Google+ eller nettstedet) tar bare noen få sekunder, og stedsbasert matching vil hjelpe deg å innlede en samtale med noen uansett hvor du er.

Få din Chat On!

Som du kan se, har chatterom endret seg mye de siste tiårene. Det er massevis av muligheter der ute for homofile menn, og vi har snevret ned det beste av det beste - fra video til telefonen, og fra tekst til å leve eller anonyme, og så mange flere. Den neste delen er opp til deg!