13 zoosk-tips - (for registrering, profil og første melding)

12 mars 2019

Vår side er et gratis online ressurs som tilbyr verdifullt innhold og sammenligning tjenester til brukerne. For å holde denne ressursen 100% gratis, får vi kompensasjon fra mange av de som er oppført på stedet tilbyr. Sammen med viktige gjennomgang faktorer, kan denne kompensasjonen påvirke hvordan og hvor produktene vises på tvers av området (inkludert, for eksempel i hvilken rekkefølge de vises). Vår side omfatter ikke hele universet av tilgjengelige tilbud. Redaksjonelle meninger uttrykt på nettstedet er strengt vår egen og er ikke gitt, støttet eller godkjent av annonsører.

Annonsør Disclosure

13 Zoosk Tips: for å registrere deg, din profil og den første meldingen

Som du kan se, er Zoosk åpen for single i alle kjønn, seksuell orientering, etnisitet, religioner, kulturer og bakgrunner. Du kan finne det du leter etter, så vel: hookups, datoer, relasjoner, eller ekteskap. Den eneste begrensningen, hvis vi hadde selv kalle det det, er at du må være minst 18 år.

load...

3. Svar på spørsmålene ærlig

Mer enn halvparten av folk lyver på sine dating profiler - du ønsker ikke å være en av dem. Ingen vil ha nytte av å lyve eller gjøre selv små overdrivelser (du måtte komme ren til slutt, eller daten din kan finne ut og bli forbanna). Så være sannferdig om dine kvaliteter, egenskaper, hobbyer, karriere, nåværende sivilstatus, livsstil - alt sammen.

En annen grunn til at du ønsker å være helt ærlig er Zoosk bruker denne informasjonen til å foreslå kampene området mener er den mest kompatible. Hvis du legger til nuller til lønn eller trekke år fra din alder, du bare kommer til å bli matchet med folk for hvem du må sette opp en fasade.

load...

Zoosk Tips for profilen din (# 4-8)

Hva velkomstmatten er til ditt hjem, er profilen din til din dating liv - det er en av de første tingene folk vil se, og det setter tonen. Zoosk gjør det enkelt å opprette en profil som viser dine ønsker og behov og hva du er i ferd med, men her er fem tips du bør huske på bare for å sørge for at du har alle baser dekket.

4. Hold Grammatikk og stavefeil til et minimum

Vi har sagt det før, og vi sier det igjen og igjen - ved hjelp av dårlig grammatikk og som har stavefeil i din profil og meldinger er noen av de verste tingene du kan gjøre i online dating. Selv en feilplassert komma og en feilstavet ord betyr at du er 14% mindre sannsynlighet for å få et svar.

Vår favoritt grammatikk og rettskrivning ressurser inkluderer Grammarly , SnappyWords , og Hemingway app , og de er gratis!

load...

5. Last opp Ulike typer bilder

Zoosk lar deg laste opp flere bilder, så legge til så mange du kan og prøve å blande dem opp. Du ville ikke bli imponert hvis noen du sjekket ut hadde bare ett bilde eller to hodeskudd, ikke sant? Gjør ditt beste for å imponere, og det er ikke så vanskelig å gjøre.

Dine bilder er de første tingene nettdatere kommer til å se på, så gi dem en titt inn i livet ditt ved å legge en rekke profilen din. Foto kilde: Zoosk.com.

Hvis du har et kjæledyr, legge inn et bilde av dere to sammen. Hvis du har gått fallskjermhopping og har en sprø bilder fra den dagen, ta den med. Hvis du har en full-body shot av deg på stranden, ikke la det ut. Hvis du har en fin portrett, vise den frem.

Det er lurt å unngå noen bilder, skjønt, som selfies , gruppebilder , bilder der du tydelig beskjæres ut din ex.

6. Nevn Nærmere som er unike for deg

Mens du være ærlig om deg selv i profilen din, bør du også legge til flere detaljer fakta og kommentarer som kan komme av som generisk. Zoosk gir deg nok plass til å gjøre det!

For utendørs elskere, skrive om hvorfor du elsker utendørs og dine topp aktiviteter (for eksempel “min far alltid tok meg camping, så jeg prøver å gjøre det med noen måneder.”). For musikk buffs, snakke om det beste showet du noensinne har sett, og hvis du spiller et instrument (for eksempel “jeg først hørte Beatles da jeg var 15, og jeg ønsket å være George Harrison så ille at jeg fikk en gitar og praktisert 'Mens My Guitar forsiktig gråter' hver kveld.”).

Poenget er ikke å gjøre teppe utsagn som “Jeg elsker å reise”, “Gå på kino er min favoritt ting å gjøre,” eller “Jeg er en trening narkoman.” Du er nødt til å gi folk hvorfor hvis du vil ha dem til å svare deg eller komme ut på egenhånd.

7. Unngå å gjøre det høres ut som en liste med krav / h3>

Halvparten av profilen din er om deg, og den andre halvparten er på hvilken type person du er interessert i. Å ha preferanser er et must hvis du ønsker å ha suksess på nettet, men vær forsiktig med å gå for langt. Det er ikke som du prøver å gå av krevende ved å nevne hva du liker og dealbreakers, men folk vet ikke det. De fleste bare ta en tiendedel av et sekund for å danne seg en mening om noen, så må du gjøre det du kan for å gjøre det en god mening.

Online dating handler om tilpasning, men det er en linje mellom å vite hva du ønsker og være for nær-minded. Foto kilde: Pinterest.com.

Den beste måten å gjøre dette på er å la ut overflaten nivå ting og fokus på de dypere tingene som virkelig betyr noe for deg. På slutten av dagen, spør deg selv om det er en stor avtale som en fremtidig dato eller partner er over 5'5″ når du foretrekker kortere jenter, liker sport i stedet for kunst, eller har kort hår, men du er i langt hår. Du vil sannsynligvis finne at det ikke er en stor avtale. Så spør deg selv om det er en stor avtale hvis han eller hun er også vegetarianer, kristen, eller ønsker barn. Du kan finne at de er større avtaler.

8. Ikke la det komme Ståle

Selv om Zoosk vil levere kampene til deg hver dag, er din dating profil ikke noe du bør stille og glemme som en crockpot. Holde den frisk vil tiltrekke seg nye singler til deg, og det vil hjelpe deg vises høyere i søkeresultatene. Alt du trenger å gjøre er å bytte ut et bilde, legg til litt mer informasjon til Story delen, eller finpusse parametrene litt (legge flere miles til ideell avstand, utvide din ideelle aldersgruppe, etc.). Prøv å gjøre dette en gang i uken og se hvordan ting endrer for deg.

Zoosk tips for den første meldingen (# 9-13)

Hvis profilen din er som ditt hjem velkommen matte, så din første melding til en kamp er som ditt hjem farger og dekorasjoner (ja, jeg er fortsatt stikker med denne metaforen). Malingen, kunstverk, møbler, blomster, etc. Du velger å bruke vil gi folk et bedre inntrykk av hvem du er. Hva du velger å si i en første melding vil gjøre det samme.

9. Gjør din forskning

Med mindre målet ditt er å sende så mange meldinger du kan, vi vil anbefale å ikke se på folks hovedprofilbildet, bestemmer de er varme, og deretter sende et “Hei, elsker bildet ditt!” Det er tvilsomt at det vil få deg overalt.

Hvis du ønsker svar som vil føre et sted, er du bedre å gjøre din forskning om personen (det tar bare et minutt eller to å lese deres profil), på jakt etter noe som fanger din interesse, og bringe den opp i meldingen. Hvorfor er like viktig her. Hvorfor gjorde du liker deres bildet? “Saw bilde av deg på vannet i Hawaii. Jeg er en ivrig surfer også! Du foretrekker longboards?”Hvorfor betyr det noe for deg at de er buddhist? “Jeg studerte i utlandet i Kina under college, og det er der jeg oppdaget buddhismen. Hvordan fikk du til det?”Og så videre.

10. Vær oppriktig

Jeg tror det er trygt å si at folk flest er ganske mye over sleazy pick-up lines. Nå er det de som ikke sleazy og at arbeidet. Enten du ønsker å bruke en pick-up line eller ikke, er det viktigste punktet å være autentisk i meldingen. Som Linus' gresskar patch, ønsker du det å være ‘ ingenting, men oppriktighet så langt øyet kan se.’

Hvis du er nervøs, innrømmer det ( “Pick-up linjer gjør meg få alt vanskelig, men her går...”). Hvis du ikke vet hva jeg skal si, det er hva du sier ( “Jeg er ærlig talt ikke helt sikker på hva jeg skal si, men jeg var virkelig trukket til profilen din, spesielt din kjærlighet til frivillig arbeid. Hva er din favoritt veldedighet?”).

11. Kast litt humor i det

Humor er en attraktiv kvalitet, og forskning har vist at selv bruker ordet morsomt i online dating er en flott ting å gjøre. Og det er ikke bare kommer ut og sier “jeg er en morsom fyr (eller jente).” Det kan også være noe sånt som “Jeg er ikke Kevin Hart morsomt, men jeg har dette en historie om den gangen jeg... ”Finn humor som fungerer for deg - det kan være sarkasme, selvironiske, kommentarer, eller noe annet.

12. Utstråler tillit

En annen kvalitet forskning har funnet å være nyttig i online dating er tillit. Det er OK å elske hvem du er, hvor du er i livet, og de resultater du har hatt.

OK, du trenger ikke å være så trygg som James Bond, men det hjelper å være selvsikker nå og da. Foto kilde: ExecutiveStyle.com.au.

Men om du ønsker å se opp for tilliten snu i cockiness. Tenk “Jeg er den eneste i min familie som gikk på college - PhD fra Harvard, faktisk. Nå er jeg gjøre mer enn noen av dem sammen.”Vs“Ingen i min familie var i stand til å gå på college, så jeg jobbet hardt for å få min grad og gjøre dem stolte. Jeg ser du har studert psych, også. Hvor gikk du?"

13. Avslutte den med et spørsmål

Du vil merke de fleste av eksemplene i dette avsnittet har et spørsmål på slutten, og det er ikke en ulykke. Bare å fortelle noen du liker deres profil eller tror de er ganske eller kjekk gjør dem ikke ønsker å svare. Hvis de svarer, kan det bare være en “takk!” Og så du sitter fast å måtte komme opp med en annen melding. Avslutte meldingene dine med en oppfordring til handling er en fin måte å få en meningsfull samtale i gang. Det er en tre-parter: 1) Nevn noe du så i sin profil. 2) Kontroller forbindelsen mellom det og selv med detaljer. 3) Spør dem noe annet om seg selv.

Kick Your Time på Zoosk i høygir!

Zoosk er en strømlinjeformet datingside og app, så det virkelig ikke tar så mye krefter på slutten for å ha en god tid og gjøre en masse tilkoblinger. Men det betyr ikke at du ikke bør gjøre alt du kan for å finne din perfekte match også. Etter enda noen av disse tipsene bør forbedre resultatene dine. Du vil se!

GIF kilde: OTVMagazine.com