13 beste m4m kontaktannonsesider (100% gratis studier)

26 juli 2019

13 Beste M4M Kontakt nettsteder (100% gratis prøveversjoner)

9

Grindr

BESTE AV

Grindr er ofte tenkt på som den homofile Tinder - plattformene jobber i nesten nøyaktig samme måte. Posisjonen din blir brukt til å finne kamper i nærheten av deg, og du kan flørte, starte en samtale, og selv møte opp akkurat da om du vil. Grindr er ansvarlig for millioner av seksuelle og romantiske forbindelser, og du kan bli den neste. I tillegg Grindr bidrar til å støtte LHBT samfunnet ved hosting hendelser og kjører kampanjer som kjemper mot diskriminering og overgrep.

URL: https://grindr.com/

10

Hornet

BESTE AV

Grunnlagt i 2011, er Hornet “der gutta koble” og er kjent som en “banebrytende digitale hjem for LGBTQ + samfunnet.” Den globale området er nå 25 millioner sterk, og den innovative teamet arbeider hele tiden for å bringe ny teknologi til Hornet og bedre brukeropplevelsen. Hornet har også originalt innhold, som dekker emner som reiser, underholdning, livsstil og politikk. Last ned Hornet gratis via App Store eller Google Play, eller bare registrere deg gratis via den bærbare datamaskinen.

load...

URL: https://hornet.com/

11

Gaydar

BESTE AV

Gaydar er “datingside for homofile og biseksuelle menn overalt”, og teamet sier de vil hjelpe deg “finner dere raskere.” Millioner av mennesker har sluttet Gaydar, og tusenvis mer opprette en profil hver uke. Du kan få tilgang Gaydar gratis uansett hvilken enhet du er på, og du kan snakke privat i en-mot-på meldinger eller med en stor gruppe i forumet. For enda mer moro, Gaydar tilbyr sin egen Gaydar Radio på Mixcloud, slik at du kan lytte til syltetøy fra Drew G., DJ Matt Bogard, James John, og så mange andre artister.

URL: https://gaydar.net//

load...
12

GayMeeting

BESTE AV

Opprettet i 2003 av homofile menn for homofile menn, betyr GayMeeting bryr seg om å gjøre en fortjeneste - det handler om å hjelpe folk Området er svært intuitivt, så vil du være i stand til å “bringe glede og kjærlighet til menneskene rundt om i verden.” plukke opp på layout og funksjoner uansett hva dine tekniske ferdigheter er. For å holde deg informert om andre områder av LHBT samfunnet, har GayMeeting en nyhetsside med daglige artikler som dekker en rekke emner.

URL: https://gaymeeting.com/

1. 3

Craigslist

BESTE AV

Craigslist er trolig en av de mest kjente rubrikkannonser nettsteder, og ikke bare kan du finne hus, biler, møbler, elektronikk, sportsutstyr, og kjæledyr, men du kan også finne oppkobling kompiser og datoer. For eksempel kan du ta turen til Missed Connections seksjon eller menn som søker menn seksjon og lage et innlegg på din egen eller lese de mange innleggene før man fanger øyet. Vær imidlertid vakt når du bruker Craigslist - vi har sett altfor mange historier om folk som blir lurt eller verre.

load...

URL: https://craigslist.org/

På disse nettstedene kan du se etter menn som er også på jakt etter menn (Stay With Me her)

Finne menn som også er interessert i menn har aldri vært enklere takket være de 13 personlige nettsteder over. De har noen av de beste omdømme i bransjen, og de er noen av de mest prisgunstige. Ballen er i retten nå, så gå gjør ditt trekk!