13 beste “helt gratis” online datingsider (2019)

5 juli 2019

13 Beste Helt gratis online dating sites (2019)

OkCupid

BESTE AV

Helt fra begynnelsen (aka 2004), har OkCupid vært vært helt gratis, og teamet sier det vil forbli slik så lenge området er i gang. Det er riktig - du trenger ikke å betale for å opprette en profil, søke etter og få kamper, flørte, sende og motta meldinger, eller noe annet. OkCupid er mest kjent for sin proprietære matchende algoritme - du vil svare på mange spørsmål, angi hvordan du vil at potensielle datoer for å svare på spørsmålene, og deretter rangere viktigheten av hvert spørsmål.

URL: https://www.okcupid.com/

Masser av fisk

BESTE AV

Plenty of Fish (POF) er et annet gratis datingside som lover å aldri gjøre deg betale for å sende eller motta meldinger - og det er en veldig god ting fordi POF brukere har flere samtaler enn de på noen annen datingside og utveksling 1 milliard meldinger i måneden. Noen andre imponerende tall inkluderer at 70.000 nye mennesker bli med i området hver dag, og det er tilgjengelig på 11 språk og mer enn 20 land. En bruker som heter Simon Whitelock skrev på Google Play: “Har du vært på et par andre steder i uken nå, og hadde absolutt ingenting i det hele tatt. Legg opp min netto på POF, og innen 48 timer, har jeg hatt litt kontakt. Beviser at POF fungerer.”

load...

URL: https://www.pof.com/

Mingle2

BESTE AV

Mingle2 sier at det vil bare ta 30 sekunder på deg til å sette opp en konto, og da er du på vei til å møte en rekke autentiske mennesker. Teamet overvåker området for å sikre at alle profilene er reelle, og å holde svindlere borte. En nyttig funksjon er den delen Medlemmer online nå, hvor du kan se hvem som er logget inn på samme tid, noe som gir enda raskere tilkoblinger. Mingle2 sier at du kan sette bort ditt kredittkort så vel fordi de ikke vil spørre deg om det.

URL: https://mingle2.com/

DateHookup

BESTE AV

Grunnlagt av Dustin Weirich har DateHookup så mange gratis funksjoner som vi ikke kan muligens liste dem alle. Noen av de beste omfatter registrering, visning profiler (filtre inkluderer kjønn, alder og plassering), lagrer søkene dine, se hvem som er online nå, like profiler, postering og svare på tråder i forumet, og chatte i sanntid. I tillegg Artikler siden tilbyr gratis råd om en haug av emner, inkludert dato ideer, dating når du er på et budsjett, og beskytte deg selv fra catfishers.

load...

URL: https://www.datehookup.com/

Kjærlighet bør ikke komme med en prislapp!

Sam Cooke hadde ikke online dating på hans sinn da han sang om livets frie skatter, men gratis dating nettsteder har definitivt blitt en av dem. Så dra nytte av nettstedene vi har nettopp fortalt deg om - lommeboken har ingenting å frykte!