13 beste gratis homofile “oppkoblings” -apper - (populære på Android og iphone)

13 mai 2019

13 Best Free Gay Hookup Apps (Popular på Android og iPhone)

4

Grindr

BESTE AV

Grindr er et velkjent navn i gay dating industrien, særlig når det gjelder oppkobling kultur. Dette programmet har eksplodert i popularitet siden den ble lansert i 2009. I dag støtter Grindr verdens største sosiale nettverk samfunnet for homofile, bi, nysgjerrige, og queer menn. Theboys kun plattform hjelper mannlige singler hekte upin ganske mye alle land i verden. Så, uansett hvor du er, hvis du ønsker å møte hot dudes, er Grindr et sikkert kort.

URL: https://www.grindr.com

5

Scruff

BESTE AV

Mer enn 10 millioner homofile gutter har brukt Scruff å finne en dato. Tilgjengelig på Google Play og App Store, er dette gay-spesifikke dating app en slank og strømlinjeformet portal for single på jakt. Scruff matchingsystem lærer hva du liker som du sveiper og leverer en ny bunke hotties for godkjenning hver day.You kan lese vår full gjennomgang av Scruff å finne ut alt det har å tilby homofile singler som deg.

load...

URL: https://www.scruff.com

6

Bølge

BESTE AV

Surge motto er “valget er ditt”, fordi den homofile dating app representerer et paradigmeskifte mot no-label dating og oppfordrer å være deg selv mens du får en dato. Uansett hva dine seksuelle preferanser eller fysiske attributter, fremmer programmet en dom fritt samfunn drevet av enkle og brukervennlige funksjoner (som å dra). Med over 2 millioner registrerte brukere å sende over 10 millioner månedlige samtaler i gjennomsnitt, mange singleguysenjoy frihet til å være og dato som de ønsker på Surge.

load...

URL: http://www.surgeapp.co

7

Hornet

BESTE AV

På Hornet, you'reconnected til mer enn 20 millioner homofile menn rundt om i verden. Lokale singler kan opprette en konto gratis og begynne å bla attraktive menn på dating app. Flittige moderatorer sørge for at brukerne fortsatt appropriateand vennlig, selv mens pengeinnsamling sex.What gjør Hornet skiller seg ut er lagets innsats for å engasjere seg med LGBTQ samfunnet ved å dele nyheter og informative artikler om homofil lifestyle.You kan delta i samtalen ved å legge til en hashtag profilen din og fortelle dine knuser hva hot emnene du ønsker å prate om. Hornet er hashtag-funksjonen bidrar til å trekke oppmerksomhet til profileby knytte folk med felles interesser.

URL: https: //www.hornetapp.com

load...
8

GROWLr

BESTE AV

Kjent som bjørnen Social Network, er GROWLr en leken sted å møte en oppkobling kompis med litt erfaring og machismo. Den gratis dating app har i dag over 8 millioner medlemmer og vokser hele tiden som ordet sprer seg om nisje fellesskap av singles.If du er tiltrukket av den homofile bjørn type - eller er en bjørn selv - du kan laste GROWLr på App Store eller Google Play for å møte noen nye og lage en hot date på fly.

URL: http://www.growlrapp.com

9

GuySpy

BESTE AV

GuySpy gjør det enkelt å chatte opp homofile menn og arrangere en intim rendezvous i sanntid. Ubegrenset instant chat-funksjoner letyou forføre lokale singler fra en mobil enhet. Tusenvis av homofile menn aktivt blande på denne raskt voksende nettverk for gutter som søker gutter. Detaljerte profiler gi deg sjansen til å gjøre lekser og finne en sexy kamp som ønsker de samme tingene du gjør. Pluss, kartfunksjon på GuySpy bruker GPS-teknologi til å finne tilgjengelige gutta uansett hvor du går, noe som gjør det enklere enn noensinne å finne en seksuell partner i nabolaget ditt.

URL: http://www.guyspy.com

10

Jack'd

BESTE AV

Casual dating på Jack'd er enkel, rask og morsom. Dette dating app letter å få nye venner og finne romantikk uansett hvor du går. Match Finder begrenser en diversedating felt til de beste alternativene for din spesielle smak. Du kan sende din forelsket meldinger eller bilder (ingen Nakenhet) for å pirre interessen før møte opp. Jack'd sletter automatisk profiler som har vært inaktive i tre måneder, slik at programmet kan sikre at enkelt guysyou're surfing er tilgjengelig, ekte og responsive.

URL: https://www.jackd.mobi

11

DaddyHunt

BESTE AV

Som navnet antyder, er DaddyHunt en homofil dating app catering til sølv rever og de som ønsker å date eldre menn. Erfarne homofile, bi, og nysgjerrige mennesker fra alle bakgrunner, raser og aldre kan logge seg på møte noen spesielle online. Etter en rask registreringsprosessen, kan singler blande med mer enn 1 million medlemmer aktive på DaddyHunt. For homofile menn som tror erfaring saker på soverommet, fremmer DaddyHunt app en richcommunity av bjørn, oter, ulv, isbjørn, og alle andre typer singel.

URL: http://www.daddyhuntapp.com/

12

Recon

BESTE AV

Recon gir en åpen dating forum for menn med en fetish for lær, gummi, og trelldom. Fetish vennlige gay dating app fremmer en voksen-bare og dom fritt zonefor hardcore og softcore dater. Gay singler som er i BDSM kan være åpen om sine fantasier om denne nisje dating plattform. Recon gir kinky datere muligheten til å finne en dominant eller underdanig partner gjennom et enkelt søk i en privat og diskret dating nettverk.

URL: https://www.recon.com

1. 3

Chappy

BESTE AV

Basert i Storbritannia, er Chappy en dating app for moderne homofil mann. Navnet Chappy kommer fra å kombinere ord valg og glad fordi laget mener sette singler i førersetet vil gjøre dem mer fornøyd i dagens hektiske dating scene. Når du registrerer deg, vil du identifiserer deg som enten relasjonsorientert eller oppkobling orientert. På den måten tilfeldige daters ikke kaste bort tid på å chatte opp langsiktige daters (og vice versa). På Chappy, dine intensjoner diktere kamper. Enten du er interessert i å finne Mr. Right eller Mr. Right Now, Chappy er enkle å bruke filtrering verktøy forkorte søket ved å bringe personlige dato prospekter direkte til deg.

URL: https://play.google.com/store/apps/chappy

Populære Gay Hookup Apps Sett Daters på Fast Track!

Noen ganger er alt det tar å forsegle avtale med noen du nettopp har møtt er tillit til å gå etter hva du ønsker. Mange single gutter nyte min venn lekende natur, og han synes alltid å ha noe søtt hengende på armen.

Dating apps tilby singler en 24/7 ingen venter buffet av hookup muligheter. Millioner av homofile menn venter deg på nettet, og mobile dating plattformer kan tilfredsstille din appetitt mens du går gjennom hverdagen. Vår liste over de beste 13 homofil dating apps inneholder de mest populære veier for tilfeldige daters som søker attraktive menn. Lykke til!