13 beste gaver til kvinner over 50 år (fra merkedager til valentinsdager)

12 mai 2019

Kjøpe en gave til en kjær kan være stressende - uansett hvor lenge du har kjent personen. Noen ganger du bare ikke har noen ideer. Min far har vært gift med min mor i over 40 år, og han fortsatt konsulterer med søsteren når julen kommer rundt. Ikke alle har en egen evne til å vite hva folk ønsker eller trenger.

Heldigvis, det er derfor internett eksisterer. Vi er her for å hjelpe deg å plukke ut den perfekte, hjertevarmende stede for den spesielle kvinnen i ditt liv. Nedenfor finner du våre anbefalinger for de beste 13 gaver for kvinner over 50. Disse gavene er perfekt for alle kommende fødselsdag, jubileum eller ferie.

load...

1. Kan ikke gå galt med et vakkert stykke smykker

Dette er en gammel standby blant datere i alle aldre. Fordi det virker. Det er romantisk og gir en kvinne en glitrende påminnelse om hvor mye hun betyr for deg. Hvis du kjenner hennes favoritt gemstone eller hennes birthstone, kan du gjøre det enda mer spesiell for henne. Kay Jewelers har et utvalg av personlig par smykker som ville gjøre en flott gave til den spesielle personen.

2. Hageredskap for kvinnen med grønne fingre

Hvis din kjære liker å ta vare på hagen sin, kan du plante frøene av romantikk ved å gi henne noen spesielle hagearbeid verktøy eller utstyr.

Noen klare til plante blomster gjør en gorgeousgiftfor hage kvinner.

load...

Mamma elsker å plante ting i hagen vår og se dem vokse, så gi henne en vakker plante for en bursdag eller ferie er alltid en sikker vinner. Dette gartner verktøy sete er også en gjennomtenkt måte å spare en hage kvinnens knær mot smuss og smerter når hun pusler rundt utenfor.

3. En massasjestol til å lindre henne på slutten av dagen

Hvis du virkelig sikter å imponere og skjemme bort en moden kvinne, få henne denne null-gravitasjon massasjestol. Den kommer med en innebygd varmeelement og fire forhåndsinnstilte auto massasjeprogrammer. Ja takk.

4. Picnic ryggsekk gir deg både en morsom dato aktivitet

Skal du på en piknik med damen er en enkel og romantisk måte å tilbringe litt kvalitetstid sammen. Dette piknik ryggsekk gir deg alle verktøyene du trenger for å planlegge en vakker piknik lunsj sammen. Fra en hard ost styret til akryl vinglass, er dette en gjennomtenkt gave til alle som liker piknik. Som er ganske mye alle.

load...

5. Treasure Box til Store Hennes Keepsakes

Kvinner over 50 har som regel mer enn noen få minner innsamlet og lagret gjennom årene. Du kan gi henne et sted å sette alle sine skatter ved å plukke ut en dekorativ skatt boks. Jeg liker treet design på dette , men du bør definitivt gjøre den til din egen og plukke noe som reflekterer hennes personlige smak.

Du bør også ta oppmerksom på vurderingene av produktet før du kjøper noe på nettet. Vurderinger for dette polert chestare stort sett positive og påpeke høy håndverksmessig kvalitet i blomsterdesign.

“Den håndverk er utsøkt og design er vakker. Boksen er verdt hver krone “. - Mary i en gjennomgang på Amazon

Hvis du virkelig ønsker å blåse henne bort, kan du fylle boksen med noen keepsakes fra forholdet. Som en billett spire fra en film dere begge gikk til eller et skall fra en strand du har brukt en ferie. Tilpassing er nøkkelen til en flott gave, så sette noen tenkte på å gjøre din nåværende spesifikke for henne.

6. Ysting Kit for Talentfulle Hjem kokker

Noen kvinner elsker å prøve noe nytt på kjøkkenet. De er alltid kommer opp med geniale oppskrifter og kaster middagsselskaper til å vise frem sine kulinariske ferdigheter. Hvis dette høres ut som din kjære, hvorfor ikke gi henne en morsom kjøkken prosjekt, som en gjør-det-selv-ost kit. Tilbyr å hjelpe henne på kjøkkenet kan være en bonus til stede og gi deg to en morsom ettermiddag prosjektet.

7. En romantisk bok som stimulerer hennes fantasi

Min bestemor bruker hun tid på å lese romantiske romaner, så få henne thelatest Nicholas Sparks eller Nora Roberts er en sikker måte å gjøre henne smile. Bokormer elsker å få bøker som presenterer. Du kan lage en gave fra en bok spesielt ved å få et signert eksemplar eller en sjelden utgave førte i pennen av daten din favoritt forfatter.

Hvis hun elsker Jane Austen så mye som jeg gjør, for eksempel dette i sin egen hånd serie eske sett av Austen manuscriptswill seriøst gi henne en spennende.

8. Behandle henne til en Lavender Foaming Bath

Du kan gi din kjære en spa dag hjemme ved å gi henne foryngende badekar og dusj produkter. Dette Lavendar Harvest-Foaming Bath fra L'Occitane fanget mitt øye, men du kan bla rundt for ulike terapeutiske dufter og sprudlende bad bomber for å gi kvinnen litt kvalitetstid “meg tid”.

9. Duftlys til å sette stemningen

Når vi er på kjøpesenteret, mine venner og jeg alltid gjøre en stopp i stearinlys butikker for å prøve ut luktene. Det er bare noe iboende forlokkende og appellerende om en god duftlys. Neste gang du søker etter en gave idé, prøv en Yankee Candle. Du kan plukke ut en duft som minner deg om henne eller betyr noe for deg å gjøre det ekstra spesielt.

En velduftende stearinlys er en enkel og lett gave til enhver kvinne på enhver anledning.

Når du kjøper stearinlys, det er tonnevis av forskjellige lukter, størrelser og former å velge mellom, så det er lett å tilpasse den til din kjære one.These hjerteformede duftende stearinlys ville gjøre for en flott, romantisk overraskelse for daten din. Ved å tenne noen av disse lysene, kan du sette scenefor en intim levende lys dato.

10. Fondue for Two

Ærlig talt, dette er like mye en gave til deg som det er for henne. En liten sjokolade fondue pot gir deg muligheten til å dele en intim dessert eller forrett med din kjære. Det er en spesiell og romantisk godbit med en enkel rydde opp.

11. Ta vare på minnene i en tilpasset ramme

Ettersom vi blir eldre, vi naturligvis samle fotografier av alle de gode tidene deles med venner og familie. Du kan opprette en meningsfull og budsjett-vennlig gave bare ved å samle opp disse gamle bildene og sette dem i en ramme. Framebridge har en rekke tilpassede rammer perfekt størrelse til å passe bildene dine. Plukk ut et nydelig bilde av deg med kjæresten din og ha den innrammet å gi henne en permanent påminnelse om bindingen du deler.

12. Vin abonnement for a Woman of Taste

Ingenting sier kjærlighet som å gi din kjære et år med vin. En vin abonnement boks er en gave som gir og gir som nye deilige viner dukker opp på døren måned etter måned. Vin Awesomeness kuraterer seks viner hver måned (tre røde og tre hvite) for medlemmer med raffinerte ganer.

Vin Awesomeness søker verden over for de beste vinene og bringer dem på døren.

Du kan velge alle røde, helt hvitt, blandet, eller alle vin medlemskap pakker å gi daten din noe å se frem til hver måned. Hver boks kommer også med oppskrift motstandere og smaker notater. Høres ut som en mye moro!

13. Sist av alle: Hva med en Bird Feeder?

Noen kvinner er naturforskere på hjertet og er alltid interessert i livet og røren av fugler og ekorn i sine verft. Hvis hun liker fugletitting, vil din kjære virkelig nyte denne sprø fugl mater formet som et hus. Den oppfinnsomme utformingen av verandaen gjør at flere fugler å spise på en gang. Sette opp en birdhouse kan være en fin måte å legge til noen livlighet til hjemmet ditt, spesielt for voksne barn.

Shop fra hjertet til å vise henne hvordan du føler deg

Min far har definitivt blitt flinkere til å gi gaver i løpet av årene (som ikke lenger tror han overlate min mor en $ 50 regning på sitt jubileum er akseptabelt), men han fortsatt går til min tante for en ny mening når plukke ut apresent fordi han ønsker å få det riktig. Han bryr seg om å gjøre min mor føler deg glad og elsket, og det er egentlig den største gaven av alle.

Hvilke saker mostin noen gave er tanken og følelsen som gikk inn it.Hopefully har våre gave ideer for kvinner over 50 inspirerte deg til å få henne noe helt spesielt og meningsfylt. Enten det er Valentinsdag eller jubileum, ville noe på denne listen å gjøre en fin gave til den spesielle kvinnen i ditt liv.