13 beste datingsider for funksjonshemmede enslige

9 juli 2019

13 beste dating nettsteder for funksjonshemmede Singles

4

Funksjonshemming Match

BESTE AV

Bragging rettigheter: Funksjonshemmede dating går over dammen

Spesialisert i Storbritannia, tilbyr dette nettstedet en stadig voksende medlems over et bredt spekter av funksjonshemninger. Personvern er vektlagt og vurderes nøye i sin tilnærming. Sammen med detaljerte tutorials på å gjøre mest mulig ut av din online profil, bringer nettstedet sine verktøy sammen for daten din med en ny mobilversjon. Medlemmer kan søke etter område, uførhet og interesser. Spesialisert i Storbritannia, tilbyr dette nettstedet en stadig voksende medlems over et bredt spekter av funksjonshemninger. Personvern er vektlagt og vurderes nøye i sin tilnærming. Sammen med detaljerte tutorials på å gjøre mest mulig ut av din online profil, bringer nettstedet sine verktøy sammen for daten din med en ny mobilversjon. Medlemmer kan søke etter område, uførhet og interesser.

load...

URL: http://www.disabilitymatch.co.uk/

5

MySpecialMatch

BESTE AV

Bragging rettigheter: Hjelpe alle finne sin “spesielle match”

MySpecialMatch ble skapt av Shannon og hennes mann, som har en datter med spesielle behov. De ønsket å skape et rom der hun og andre som henne kunne finne venner og potensielle partnere i en morsom, trygg og private rom. “Vi ønsket å gjøre noe som ville tillate datteren vår, og alle liker henne muligheten til å samhandle med andre og gi hver og en av dem sjansen til å finne den rette. MySpecialMatch er at noe “, sier Shannon. “Vårt håp er at alle voksne med spesielle behov kan bruke dette nettstedet til å nå ut til de som har samme interesser og drømmer og smi noen lange og meningsfulle relasjoner. Vi håper at vi kan gjøre en forskjell i hele sitt liv.”

load...

URL: http: //myspecialmatch.com/

6

SpecialBridge

BESTE AV

Bragging rettigheter: En splitter ny, privat datingside og sosialt fellesskap for funksjonshemmede

Ikke bare er Spesial Bridge en virkelig spesiell datingside for single med nedsatt funksjonsevne, men det er også et helt spesielt nettsamfunn for alle som lever med ulike psykiske, fysiske eller emosjonelle ferdighetsnivåer. Fra å finne noen særskilte å dele livet med, eller dele historier med noen som helt forstår deg, Special Bridge egentlig er “å bygge bro over gapet for kjærlighet, vennskap og støtte.”

URL: https://www.specialbridge.com/

7

Kingen 4 U

BESTE AV

Bragging rettigheter: Lite område å hjelpe “annerledes sjonshemmet”

load...

Siden 2002 har teamet på Whispers 4 U hjulpet tusenvis av funksjonshemmede singler finne kjærlighet og vennskap. De imøtekomme til de som søker alt fra enkle samtaler for å finne fast dating potensial, eller til og med landing at en du beholde. Video tutorials er på plass for å hjelpe satt opp en drapsmann profil og hvordan du best kan utnytte et webkamera trygt. Gratis og betalt medlemskap alternativer er tilgjengelige.

Sosial innflytelse: 3,435+ tilhengere, 1,034+ likes

URL: http://www.whispers4u.com/

8

Soulful Encounters

BESTE AV

Bragging rettigheter: Det finnes ingen grense i hjertet av funksjonshemmede

En svært tilpasses profilen er nøkkelen til Soulful Encounters' tilnærming, med ikke bare prat og meldinger, men et medlem radiostasjon på stedet. Soulful Encounters har ingen månedlige avgifter og en levende, voksende medlemskap for deg å engasjere seg med. Suksesshistorier og attester prise stedets nytte, blant annet takket være en tung sosiale medier puls.

Sosial innflytelse: 395+ liker

URL: http://www.soulfulencounters.com/

9

Singles Møt funksjonshemmede

BESTE AV

Bragging rettigheter: møte funksjonshemmede singler er ikke umulig

Møt funksjonshemmede Singles står overfor utfordringen med å finne likesinnede individer hodet på gjennom digitale flørter og søkbare medlemmer. Potensielle partnere kan sorteres etter region, seksualitet, religion og type funksjonshemming. Live video chat rom er tilgjengelig når du finner noen du ønsker å prate opp. Tror dem når de sier, “Bruke et par minutter og la oss være din Amors!”

URL: http://www.meetdisabledsingles.com/

10

Disability Dating

BESTE AV

Bragging rettigheter: å skape kjærlighet i et trygt miljø

Denne gratis nettsted er spesielt designet rundt å hjelpe folk med alle typer funksjonshemminger gjøre de sanne tilkoblinger av kjærlighet. Gjennom felles respekt og forståelse, oppfordrer de medlemmene til å finne hva som mangler i livet. Deres fokus er på å opprettholde en positiv web atmosfære for sine medlemmer i et sikkert miljø.

URL: http://disabilitydating.com/

11

Dating fire funksjonshemmede

BESTE AV

Bragging rettigheter: Hvor romantikk er bare et klikk unna

Dating fire Funksjonshemmede kobler tusenvis av medlemmer gjennom chat, en følgesvenn blogg og forum. Betydningen av Internett dating sikkerhet er vektlagt med råd og linker til bedre beskytte deg selv. Med en livlig og voksende medlemskap, området er bygget rundt myndiggjøre funksjonshemmede samfunnet å gjøre virkelige tilkoblinger som varer.

URL: http://www.dating4disabled.com/

12

Funksjonshemmede Passions

BESTE AV

Bragging rettigheter: tilbyr et reservoar av innhold på alle ting dating

En gratis dating og sosiale nettverk samfunnet spesielt bygget for funksjonshemmede singler, Tilrettelagt Passions tilbyr sikker e-post, gratis chatting og omfattende oppslagstavler. Samarbeider med mer enn 200 nisje dating sites, sine ressurser inkluderer en rangering av de beste print og internett tilbud for funksjonshemmede, samt et utvalg av favorittspill. Sjekk ut “videoer og Fun Stuff” for de nyeste ler.

URL: http://www.disabledpassions.com/

1. 3

No Longer Lonely

BESTE AV

Bragging rettigheter: Grunnlagt av folk som forstår

Ikke lenger Lonely er unikt ved at det har spesialisert seg på å hjelpe personer med psykisk utviklingshemming finne menings romantikk. Tilbyr en direkte tilnærming, området er spesielt rettet mot de med visse typer diagnoser. Av schizofreni, depresjon, obsessive-compulsive typer og den bipolare, er deres formål å imøtekomme behovene til den spesifikke tilstand.

URL: https://www.nolongerlonely.com/

Utvalgte bilder kilde: carolineplusben.com