12 online dating erfaringer - (det gode og det dårlige)

25 februar 2019

Online dating kommer med ingen garantier. Du chatte med en fremmed, kaste terningene, og håper den første datoen går bra. Jeg har funnet mine forventninger veltet mer enn en gang av min online kamper. Noen ganger er jeg begeistret for en date, og det går veldig dårlig. Andre ganger har jeg gått intothe datethinking det var bortkastet tid og komme unna ler på hans vitser og glade for å møte opp igjen.

Du er nødt til å ha et dryss av gode og dårlige erfaringer mens dating på nettet. Noen ganger er det lett å føle at du er vendt de oppturer og nedturer alene, men tusenvis av single er å gå gjennom det, også. Du kan finne trøst, inspirasjon og en god latter av å høre om noen av de merkelige online dating utnyttelser som går på, og vi har fått noen Humdingers for deg.

load...

Nedenfor kan du lese gjennom vår topgood og dårlig online dating erfaringer fra reelle singleswith guts til å sette seg der ute. Noen av disse nettdatere cameaway med kjærlighet til livet, og andre, vel, de var bare glad for å komme unna. Les videre for å getsnapshot av det beste av det beste og det verste av de verste i online dating scene. Nyt!

God | dårlig

God online dating erfaringer (# 1-5)

Noen troverdig datingside er bundet til å ha en lang liste med suksesshistorier og attester fra enslige og par whosay de er fornøyd fordi de har registrert seg. Enten thosepeople funnet sin tillit eller sin sjelefrende, slike personlige historier gi singler overalt fornyet håp. Det har skjedd en gang, så kan det skje igjen.

load...

Vi har samlet noen av våre favoritt online dating historier fromaround nettet og i det virkelige liv for å styrke ånder daters føler motet av ghosting, pikk bilder, og dårlige dater. Ikke være så dyster, kompis, det er lys i enden av tunnelen!

1. Whitson er registrert for en datingside og falt inlove med en gang

Denne første historien er av utrolig flaks. Whitson registrert for OkCupid og fant sin fremtidige kone i løpet av sin første uke. Hun hadde nettopp meldt seg, slo også.De den av og snart begynte å se hverandre utelukkende, pensjon deres online dating kontoer etter noen korte uker.

“For noen dager på OkCupid var alt det tok for meg å finne kvinnen jeg ville gifte seg.” - Whitson Gordon, en OkCupid bruker som møtte sin fiancГ © e online

Etter dating for tre år, Whitson giftet seg med sin online dating kjæreste sommeren 2015. Han sa at han regner seg utrolig heldig.

2. Finne Long-Term Romance Etter nesten å gi opp

I 2009 Peter betraktet stenge ned sin eHarmony konto og gi opp på online dating helt. Så møtte han Ashley. Hun svarte hans meldinger, og de visste at det var noe der. I november hadde de sin første samtale over telefon. Deres første date fant sted på nyttårsaften, og de delte sin første kyss da de ringte i det nye året.

load...

Californians opprettholdt en langdistanse forhold for neste år til Peter flyttet til Los Angeles i 2011. Nesten tre år etter at første nervøs telefonsamtalen, Peter kom seg ned på ett kne på en bløff med utsikt over havet. Hun sa ja.

3.He tok meg på en vill tur

Jeg har ikke personlig liker den første-date coffee-shop rutine. Det er kjedelig og fantasiløs. Når en fyr hadde jeg møtte på nettet foreslo vi gå til Universal for vår første date (vi begge var årlig passerer holdere), hoppet jeg på ideen. Ja. Det er det jeg ønsker. En temaparken samtale startere og tett sikkerhet. Jeg er med.

Jeg visste at jeg hang ut med en keeper når min dato og jeg plukket den samme sangen for å lytte til som vi syklet Rip Ride Rockit.

Vi endte opp med å ha en flott tid. Jeg tror vi var der i over seks timer, snakker hele tiden, og på slutten av datoen han slo inn for et kyss. Mens middag-og-film datoer dimme sammen, er datoen som red en Banen med meg for alltid trykt på mitt sinn.

4. En gang-i-ett-levetid Love Story begynt Online

Sona Howell tok ned hennes dating profil, fjerne bilder og informasjon, da bildet av en 20-noe fyr fanget hennes øyne. Hun klikket på den og så han levde bare 10 minutter unna henne. Hun bestemte seg for å være modig - hva gjorde hun har å tape? - og inviterte ham til å spille dart på en pub nedover veien.

“Jeg hørte de små ding av melding på telefonen min da jeg innså at han hadde reagert tilbake, og positivt, selv entusiastisk,” Sona husket i et intervju med SheKnows. “Det er morsomt, likevel, når vi ser tilbake på det og innse at vi var begge så nervøs vi nesten ikke gå.”

På deres første date, innså de at de var ment for hverandre. De giftet seg den 14. Mars 2015 (aka Pi Day) og elsker å fortelle folk at det var kjærlighet ved første klikk.

5. Hun ønsket å avbryte, men han stakk ut

En av mine venner fra skolen har vært med kjæresten sin i over tre år nå. De er uatskillelige, og en av de søteste nerdete par jeg kjenner. For Halloween, liker de å kle seg ut som sitcom par. De har gått som Jim / Pamand Sheldon / Amy så langt. De har fått den samme sprø sans for humor og ofte prøver å gjøre hverandre til å le mens du spiser eller drikker.

Som Jim og Pam lært oss, har en god sans for humor gir et solid forhold.

Da de møttes for første gang, men det var ikke alle latter og romantikk. Faktisk, hun prøvde sitt beste for å unngå å møte ham personlig. Hun gjorde ham vente gjennom en måned med meldinger, flyttet deres dato tre ganger, og gikk inn i det med et åpent kynisk holdning. Og de endte opp med å ha en fantastisk tid.

Han behandlet henne til kaffe, som ble til å få iskrem, noe som førte til flytte middag. Hun nå kan ikke tro at hun var så motstandsdyktig mot møte Ricky til henne Lucy.

“Jeg visste at hvis hun ville bare gi meg en sjanse, vil vi være i orden,” fortalte han meg senere. “Og likevel, hun var absolutt verdt ventetiden.”

Bad Online Dating Erfaringer (# 6-12)

Mine venner og jeg får ofte sammen for å lufte våre frustrasjoner med online dating. Jeg har hørt så mange historier om catfishing datoer, no-show, gærninger, kjedelig blindgjengere, blabbermouths, og en fyr som stort sett bare sa “Rett på” hele natten.

Det er litt morsomt å høre disse historiene og prøve å toppe sine dårlige dater med en av mine egne. Som i: “Du tror dating en fanatiker Green Party veganer er dårlig? Jeg ble sittende fast snakke politikk med en redneck Trump velgere!”For å gi deg en latter og fortelle deg at vi alle ender opp på dårlige dater noen ganger, vi har satt sammen en liste over dårlige dating erfaringer fra single som sannsynligvis angrer på hver beslutning som førte dem til å være på denne listen.

6. Hvordan jeg lærte på den harde måten ikke å svare på alle Message

Jeg skal gå first.My første dag på en datingside, Iwas ganske overveldet av alle de tilfeldige gutta sjekke meg ut og sende meg meldinger. Kanskje noen jenter ville føle seg smigret av oppmerksomheten, men jeg følte meg ukomfortabel. Jeg var ikke interessert i 90% av gutta som kom min vei, men jeg trodde det ville være uhøflig å ignorere sine meldinger.

Så begynte jeg å gi potensielle frierne høflig og korte svar før forklare at jeg ikke ville bli striding inn i solnedgangen med dem.

“Vi vet ikke engang du. Vi prøver ikke å være uhøflig - vi prøver bare å være effektiv og å beskytte oss fra umodne, uberettiget fornærmelser “. - Enkel Jente Blogging

Det meste, det gikk over brønnen. Så en fyr tok unntak til min avvisning. Han spurte hvorfor, og jeg påpekte at vi hadde noe til felles. Han argumenterte, smigret, og ba i en kryssild av meldinger som knapt satt på pause for mine svar.

Til slutt, jeg tror jeg hadde ham ned, fordi han spurte om vi bare kunne være venner. Naive singel jente som jeg var, sa jeg sikker på. Kan ikke ha for mange venner, ikke sant? Så spurte han: “med fordeler?” Og jeg blokkerte ham.

7. Hva du mener du “Cam Sex”?

Noen ganger folk gjøre noen rare påstander om dating nettsteder. Det er en anonym forum der noen singler føler ingen skam om pengeinnsamling toe-suger, anal og andre kinky atferd. En enslig kvinne var på OkCupid når hennes online knuse foreslo cam sex. Hun var åpen for ideen og spurte hva det ville innebære.

Han svarte: “Vel, jeg skjønte vi ville bare legge seg ned og ut, stakk på kameraet.” Uh. Nei. På de fleste dagene, er online dating god flørtende moro, men på noen dager det gjør du føler for å ta en ukes lang dusj.

8. Tilsynelatende Pharma Bro Hadde en Tinder konto

Jacklyn Collier sa hun hadde “en ganske god tid” på sin første date med Martin Shkreli, men hun gikk ut med noen som er nå i fengsel, så vi kommer til å gå foran og sette dette i dårlig kolonne av online dating erfaringer.

Hvem i Tinder er ikke umiddelbart dra rett på notoriousPharma Bro Martin Shkreli?

I begynnelsen fikk Jacklyn ikke tror henne Tinder kamp var virkelig smirking pharma-bro anklaget for å øke prisen på medisinen 4000% over natten. For å bevise sin identitet, Martin tekstet henne en selfie samt bilder av hans førerkort og kredittkort. Så spurte han henne på en date. Hun var nysgjerrig, så hun møtte ham på et eksklusivt japansk restaurant i TriBeCa.

Hun fant Martin til å være en ganske standard, noe-nervøs dato til slutten av kvelden når han bestilte en ekstravagant $ 120 te. Hun nektet hans tilbud om å kjøpe henne en kopp også. Da han var ferdig, spurte hun hvordan han likte det, og han fortalte henne at han egentlig ikke liker te.

“Jeg tenkte på alt det gode jeg kan gjøre med de pengene - donere det til veldedighet, å kjøpe en ny vinterjakke, kjøpe meg 20 Venti avkjølt soya vanilje chai latte,” skrev hun. “Han kunne like godt ha spist en $ 100 regning foran meg.”

9.Sitting over fra en homophobe

En bi kvinne hadde en dårlig opplevelse på Tinder da hun møtte en veganer som heter Alex for drinker. Han førte opp sin seksualitet, og hun ventet at han skulle lage en vits om en trekant, men hva han faktisk sa var mye verre.

“For å være ærlig, tror jeg ikke på homofilt ekteskap,” sa han, unprompted. “Jeg er ikke homofob - det er bare hvis to menn kan gifte seg, hva er å stoppe meg fra å gifte bror? Jeg vil gjerne skattefordeler.”

I stedet for å forklare om incest lover og utpakking at bisarre rekke uttalelser, klippe enkelt besluttet å forlate Alex å fullføre sin vodka alene.

10. Ikke Get Away Clean

Ett enkelt fyr dypt beklager trekke opp med noen han hadde nettopp møtt på Plenty of Fish. Det virket som en grei 3 am booty call. De kom sammen, haddrunken sex, og skiltes måter. Han sa han var ute av det innen fem minutter, men han tok en souvenir med ham. Han fikk herpes fra hans one-night stand. Yikes!

11. Han lå hele tiden

Jeg har nylig hørt en merkelig historie abouta friendwho triedonline dating for første gang i fjor. Hun møtte en fyr som syntes å si alle de riktige tingene. De hadde begge recentlygraduated college, levde bare noen få minutter fra hverandre, og ønsket å være advokater. Ting mellom dem ble raskt alvorlig. I løpet av de neste månedene, hun innskrevet i loven skolen mens han tok et gap år for å studere til SISTE og spare opp pengene sine. Hun hjalp ham å studere, så om stipend, og oppfordret ham til å søke tidlig for henne jusstudiet.

Min venn boyfriendtold henne heopted ikke å delta på sin oppstart seremonien, slik at han ikke har noen bilder av seg selv i en cap og kappe.

De hadde vært sammen i over et år da hun så en tekst på sin telefon om chem lekser, og sannheten kom ut. Han hadde ikke uteksaminert fra college. Han hadde dumpet ut og ble febrilsk å ta community college kurs mens du ligger til hans familie, venner og kjæreste. Han var ikke å ta SISTE, og at han ikke ønsker å være en advokat. Han hadde planer om å søke om å filme skoler og late som han skulle til en lov skolen ut av staten.

Noen ganger tror du at du har møtt en flott fyr, og det viser seg at han er en patologisk løgner. De brøt opp, og nå er hun gjør en grundig bakgrunn checkon hennes datoer.

12. Deretter Trakk Hun fram en kniv

Sist av alle, vet du ditt kjærlighetsliv har truffet en all-time low når daten din trekker en kniv på deg. Reddit bruker Hugit0 trodde han hadde gjort en god kamp på Plenty of Fish, men da han plukket henne opp for sin første date, hun trakk en Switchblade ut av vesken hennes. Hun pekte på henne dato og ba ham om ikke å prøve noen morsomme virksomhet.

“Jeg sverger at jeg trodde jeg var å bli ranet,” forteller han. Hun gjorde ikke rane ham, men hun gjorde alvor frik ham ut. Kanskje hennes intensjon var å holde ham fra å angripe henne. Alle til å trekke fram en kniv gjorde, var imidlertid at han aldri ønsker å se henne nytt.Dette cringe-verdig historie er en av mange grunner til at du kjører sammen til en første date er en forferdelig dårlig idé.

Nå komme ut der og gjøre din egen online dating erfaring

Vi har hatt noen laughsrelating disse historiene om Den gode, den onde og den grusomme på dating sites, men snakker om online dating er ikke til å hjelpe deg å lykkes i online dating. Du er nødt til å komme ut der og få dine egne erfaringer hamlet opp med dårlige dater og fallende i lignende med gode datoer. Hvem vet? Vi kunne være med på utrolig søt kjærlighetshistorie på en av disse listene en dag.

Jada, er online dating litt av et sjansespill, men det er også mye moro lurer på hvor du skal dra og hva vil skje next.Whether du ende opp med å sitte i pinlig stillhet eller umiddelbart treffer den av, vil du definitivt kommer unna med en interessant historie å fortelle dine venner. Lykke til!