12 beste relasjonseksperter i California

8 juni 2019

Bor i California ikke alltid innebære en Hollywood romantikk, selv om du tilfeldigvis bor i Hollywood! Med alt kjas og mas i hele staten, hvordan kan du finne et forhold verdig en Emmy?

Du kontakte en av disse 12 forhold eksperter, selvfølgelig!

Uansett ditt postnummer, hvis du er i California, kan de hjelpe. Fra dating coaching og matchmaking, til rådgivning og løfte skriving, vil disse folkene vise deg hvordan du kan finne en kjærlighet som du vil se i filmene.

DeAnna Lorraine

BESTE AV

Bragging rettigheter: en internasjonalt anerkjent trener

load...

Med mange års erfaring med å hjelpe folk forvandle kjærlighetslivet deres, Lorraine vet hva hun snakker om når det kommer til dating og forhold. Denne “Queen of Hearts” er spill-veksler du har vært på jakt etter, kan revolusjonere ditt kjærlighetsliv i noen dager da det kan ta deg noen år å gjøre det samme. Hun er en ekspert på reglene for dating, slik at hun kan lære deg hvordan du spiller spillet og vinne.

Sosial innflytelse: 5,025+ Twitter etterfølgere; 520+ Facebook liker

Twitter Håndtak: @TheeDatingCoach

Renee Piane

BESTE AV

Bragging rettigheter: fram Top International Dating Coach på IDATE 2014

load...

Utnytte 19 års forskning, gjør Piane det hennes oppgave å skape sterkere forbindelser og antennes kjærlighet. På grunn av dette, har hun flere tjenester for å hjelpe folk obligasjon. Enten det er gjennom matchmaking, coaching eller gjør du over, vil hun hjelpe deg gjenoppfinne ditt kjærlighetsliv. Hun holder også en blogg thatoffers solid innsikt i relasjoner og svarer på alle dine brennende spørsmål om kjærlighet.

Sosial innflytelse: 230 + Twitter etterfølgere

Twitter Håndtak: @reneepiane

Bobbi Palmer

BESTE AV

Bragging rettigheter: hun startet en romanse revolusjon

Gifte for første gang på 47 viste Palmer hvor givende et liv med “voksen kjærlighet” kan være. Hun ønsket å dele denne lykken med andre kvinner over 40, så hun forlot sin jobb som en bedrifts leder å bli en dating og forhold coach. Hun er mild, men direkte som hun guider og utdanner deg. Hvis du er klar til å gjøre dette skiftet i ditt liv, hun er her for å hjelpe deg å gjøre det.

load...

Sosial innflytelse: 14,100+ Twitter etterfølgere; 1,595+ Facebook liker

Twitter Håndtak: @bobbipal

Frankie Bashan

BESTE AV

Bragging rettigheter: en ekspert på online matchmaking for lesbiske

Med en begavet følelse av intuisjon og emosjonell intelligens, Basan er bevis med en positiv holdning og riktig sett av ferdigheter, kan du finne kvinnen i drømmene dine. Med mer enn ni års klinisk arbeid, bruker hun sin doktorgrad i psykologi for å koble mennesker og bringe dem lykke. Hun gir personlig oppmerksomhet til hver av hennes klienter, slik at du får mest mulig ut av din erfaring med henne.

Sosial innflytelse: 3,355+ Facebook liker; 470 Twitter tilhengere

Twitter Håndtak: @LittleGayBook

Joy Nordenstrom

BESTE AV

Bragging rettigheter: reist til USA for å lære hva som gjør relasjoner arbeid

Nordenstrom vet virkelig gode relasjoner handler om personene i dem. Etter en rekke vanskelige omstendigheter, fant hun ingenting betyr noe mer i livet enn kjærlighet og relasjoner. Nå viser hun folk hvordan de skal finne sin kjærlighet mer effektivt og være en bedre partner. Hun er en sertifisert matchmaker, og hun vil hjelpe deg å finne gleden ved relationshipsand romantikk.

Sosial innflytelse: 2,780+ Twitter etterfølgere; 540+ Facebook liker

Twitter Håndtak: @JoyofRomance

Jeremi McManus

BESTE AV

Bragging rettigheter: ekspert innsikt i mangfoldet av mennesker

Etter å ha oppdaget sin lidenskap for dyrking lykkelige forhold, McManus fikk sin mastergrad i rådgiving og ble en relasjon coach. Han implementerer elementer av psykoterapi i sin coaching for å bringe sine kunder en rikere, mer utviklet forståelse av seg selv og andre. Med fokus på sine sterke sider, gjør McManus du å jobbe med det du har for å finne den personen du vil.

Sosial innflytelse: 1,035+ Facebook liker; 455+ Twitter etterfølgere

Twitter Håndtak: @jeremimcmanus

Maya Diamond

BESTE AV

Bragging rettigheter: har en mastergrad i somatisk psykologi

Et sjeldent funn, er Diamond et dating og forhold coach som har som oppgave å hjelpe både menn og kvinner finner oppfylle relasjoner. Hvis du har slitt med å finne den samme suksessen i kjærlighetslivet som du har i din karriere, hun er her for å hjelpe deg. Hun vet hvordan et solid forhold kan påvirke alle deler av livet ditt, slik at hun ønsker å sikre at du er i stand til å ta del i det.

Sosial innflytelse: 360 + Facebook liker; 140 + Twitter etterfølgere

Twitter Håndtak: @somaticcoach

Alicia Ostarello og Angie Sommer

BESTE AV

Bragging rettigheter: vært omtalt mer enn 14 ganger

Enten du er ute etter å skape den perfekte dating profil eller den mest elegante bryllupet vows, ser ikke lenger enn disse to. Sette sin måte med ord til god bruk, vil de gjøre deg i stand til å si hva du vil si i de mest polerte, dyptfølt måte. De tilbyr også tale coaching og tjenestegjørende, slik at du uttrykke dine følelser som du alltid har ønsket at du kunne.

Sosial innflytelse: 310+ Twitter etterfølgere; 115+ Facebook liker

Twitter Håndtak: @vowmuse

Annie Gleason

BESTE AV

Bragging rettigheter: en 13-ukers program for å endre yourdating tilnærming

Gleason spesialiserer seg på dating dilemmaer midlife singler, men hun effektivt veiledere folk i alle aldre. Med sin omfattende bakgrunn i motiverende og parring psykologi, fokuserer hun på å hjelpe sine kunder med alle deler av dating, fra kroppsspråk toanxiety til alt i mellom. Hun vil endre dating erfaring dramatisk -for det bedre.

Sosial innflytelse: 225 + Twitter etterfølgere; 185+ Facebook liker

Twitter Håndtak: @anniegleason

Lani Klaphaak

BESTE AV

Bragging rettigheter: trent av Coaches Training Institute

Ved hjelp av en tilnærming som er kreativ og intuitiv, gjør Klaphaak folk til co-designe sine relasjoner med hverandre. Hun har brukt sitt eget liv som et sosialt eksperiment for hennes forhold forskning, reiser over hele verden for å finne ut ulike perspektiver på relasjoner. Hun har jobbet med single og par over hele spekteret, så hun har erfaring du leter etter.

Sosial innflytelse: 255+ Facebook liker; 85+ Twitter etterfølgere

Twitter Håndtak: @Laniklaphaak

Kat Knecht

BESTE AV

Bragging rettigheter: medgrunnlegger Forholdet Coaching selskapet

Med ektemannen ved sin side, Knecht ønsker at du skal føle seg “Knechted” med partneren din. På grunn av dette, understreker hun har et sterkt fundament for dine relasjoner. Hun skrevet om emnet, samt opprettet et kortspill for å skape dypere forbindelser med hverandre. Gjennom hennes forhold coaching, vil du se hvordan du kan bruke dine sterke sider for å finne et forhold som virkelig fungerer.

Sosial innflytelse: 120+ Facebook liker; 50 + Twitter etterfølgere

Twitter Håndtak: @SinglesCoach

Julia Bendis

BESTE AV

Bragging rettigheter: i bransjen i mer enn 15 år

For Bendis, er matchmaking mer enn bare hennes yrke-det er hennes liv. Utnytte sin russiske bakgrunn og kommer erkonfigurerttilåstarteoppfraen lang rekke matchmakers, henvender hun til alle som er ute etter å finne ekte kjærlighet. Hun gjør en dyp forbindelse med hver av hennes klienter, lære deres behov og ønsker for en potensiell kamp. Hun plukker deretter en perfekt match for dem, selv om det betyr å finne nye folk å velge mellom. For å fokusere på detaljene, kan hun ikke slå.

Sosial innflytelse: 65+ Twitter etterfølgere; 60+ Facebook liker

Twitter Håndtak: @MatchbyJulia

Bilde kilder: twitter.com, facebook.com, flickr.com