11 tips for å ha de beste “online dating bilder” - (for profilen din)

5 februar 2019

Ifølge forskning utført av Princeton University, tar det bare en tidel av et sekund for en person å danne seg et inntrykk etter å se på noens ansikt. Artikkelen heter “First Impressions” og publisert i Psychological Science, viser også at førsteinntrykket ikke vesentlig endrer lenger personen ser på ansiktet.

Dette faktum blir spesielt skummelt når vi snakker om online dating. Dine bilder utgjør så mye av profilen din, og du har bare én sjanse til å inspirere noen til å dra høyre eller nå ut til deg. Ikke frik ut, though. Vi har vurdert flere andre studier og satt sammen en liste med tips for å velge den beste online dating bilder å sette på profilen din.

load...

1. Post Mer enn ett bilde, men færre enn 12

Vi er bare nødt til å sette dette der ute: Hvis du bare laste opp ett bilde, det er bare latskap. Hvis alt du trenger er en tidel av et sekund på at noen skal bestemme hva de tenker på deg, legge inn ett bilde er utgangspunktet forteller dem at du egentlig ikke bryr seg om online dating og ikke har noe interessant å dele om deg selv. Når det gjelder de faktiske tallene, eHarmony liker minst fire bilder , og Match liker å bo under 12, noe som virker som overkill for oss også.

2. Bland opp bilder (portrett, full dekning, Handling)

Publisering mange bilder av deg å gjøre forskjellige ting er en fin måte å vise folk hvem du er og hva du bryr deg om.

load...

Vi vet alle utvalg er kjent som livets krydder, og det samme gjelder for din online dating bilder. Vi anbefaler at du legge inn en håndfull bilder eller så, og velg bilder av deg i forskjellige positurer og engasjert i ulike aktiviteter.

Massevis av portretter av det du gjør akkurat det samme ikke kommer til å gjøre deg mye godt.

Vi vil foreslå å ha en kombinasjon av ansikt, full-kropp, handling, kledd opp, kledd ned, alvorlig og klønete skudd. Poenget er å gi potensielle kampene en titt inn din personlighet, bakgrunn og interesser.

3. Vise hvor du virkelig ser

En av de største oh-no-nos av online dating lyver om eller overdriver ditt utseende og egenskaper. Bilder som er mer enn fem år bør ikke være noe i nærheten av profilen din - med mindre du har magiske krefter som Reese Witherspoon eller Jared Leto og aldri alder. Vi tenker oss at du ville være ganske forbanna hvis daten din dukket opp ser helt annerledes enn hvordan han eller hun portrettert seg selv på nettet, så ikke gjør det til noen andre.

load...

4. Få øyekontakt med kameraet (den riktige veien)

Forskning ved OkCupid viser gjøre øyekontakt (hvis du er kvinne) eller ser bort fra kameraet (hvis du er mann) kan tiltrekke seg folk, men vær forsiktig om ansiktene du gjør, og hvis du velger å smile eller ikke.

Teamet på OkCupid undersøkt forskjellen i antall månedlige kontakter en person fikk basert på hvorvidt han eller hun fikk øyekontakt i bildene, og hva de fant, er svært interessant.

For damene, sier OkCupid det beste du kan gjøre er å lage en flørtende ansikt mens du ser inn i kameraet.

For menn er det å se bort fra kameraet og smilende (fordi det skaper en aura av mystikk).

På baksiden, det verste både menn og kvinner kan gjøre er å lage en flørtende ansikt mens du ser bort fra kameraet. Stol på vitenskapen, folk!

5. Kvinner bør bruke Red, Menn bør bruke mørk blå eller svart

Fargen du slitasje i hovedprofilen bilde kan ha en stor innvirkning på hvor mange som sender deg meldinger, i henhold til Psychology Today. For 12 uker, forskere fra UniversitГ © de Bretagne-Sud fulgte online dating erfaringer på mer enn to dusin kvinner i alderen 20 til 30.

På slutten av studien, kvinner som brukte rød fått flere kontakter fra menn enn de som hadde på seg blå, grønn, gul, hvit eller svart. Faktisk, den største forskjellen var mellom kvinner som brukte rød vs. Svart - 4% til 6,1%, henholdsvis.

Å hjelpe gutter, snudde vi å se bedre Online , en online nettverk av profesjonelle fotografer som er forbedret profilbildene til tusenvis av single. I sin erfaring, ekspertene anbefaler iført mørk blå eller svart (spesielt en kjole skjorte) og unngå høyt mønstre (sorry, Hawaiian skjorte).

6. Ingen Uskarpe / Langt Borte / Bilder Badly beskjæres

Hvis du var å sette din rГ © sumГ © som inkluderte et bilde på nettet, som på Linkedin, er det sannsynligvis ikke ville være uskarpt, ikke sant? Eller langt unna? Eller avkuttet merkelig? Du bør ta det samme hensyn med din dating profil.

Som vi har sagt, vil opplasting av bilder som dette gjør det virke som om du ikke bryr seg, som vi er sikker på at det ikke er tilfelle. Folk kommer til å passere på deg for sine egne grunner, men ikke gi dem noen ekstra ammunisjon. Du vil at hver enkelt bilde for å være skarp, stramme og rene.

Alle bildene skal være av høy kvalitet, og hvis du kommer til å legge inn noe racy, finne en gyllen middelvei mellom å være sexy og ha tilbakeholdenhet.

Også er vi ikke de største fans av racy bilder på dating profiler, men fakta bevise mest mannlige nettdatere er (gå figur). Det samme OkCupid studien nevnt ovenfor finnes kvinner med bilder som viser cleavage vil få flere svar , men de er den type tiltak de ønsker? Finne den balansen mellom sexy og behersket, damer.

På den annen side, de fakta være mest kvinnelige nettdatere misliker racy bilder. En annen studie av Match rapporter at en tredjedel av kvinnene beskriver skjorteløs selfies som “downright støtende” og “en nesten umiddelbar dealbreaker.” Plus, mer enn en femtedel hat speil selfies tatt med en smarttelefon. Det er tøffe, men det er sannheten.

7. Kvinner bør Smile Wide, menn bør Smirk & Show Pride

Også fra resultatene fremhevet i den eHarmony artikkel , kvinner er mest tiltrukket av menn som viser stolthet og blir minst trukket til menn som viser lykke - mens menn er mest tiltrukket av kvinner som viser lykke og minst trukket til kvinner som viser stolthet. Undersøkelsen beskrevet stolte som “head vippet opp, ekspandert bryst, og armene hevet over hodet i never” og lykke som “smilende bredt.”

8. Bare bruke en gruppe Pic folk lett kan oppdage deg inn

Gruppebilder bør brukes med måte fordi du ønsker folk å vite hvor en du er.

Normalt sier vi leserne til å holde seg borte fra gruppe pics fordi de gjør det vanskeligere for folk å finne ut hvilken som er deg (det ville suge å ha noen bli tiltrukket av din venn).

Hvis alle de andre bildene er bare av deg, så definitivt gjerne laste opp en av deg og dine venner eller familie. Kanskje bare laste det opp senere i en serie bilder etter flere andre.

I tillegg sørge for at det er en ekte gruppe bilde og ikke en som ser iscenesatt eller er iscenesatt. Teamet på Virtual Dating assistenter forklare at utgjøres gruppebilder vil redusere antallet meldinger du mottar med 42%.

9. Vis frem Du med kjæledyr (hvis du har noen)

Hvis du ikke har et kjæledyr eller ikke er en dyr person, betyr det ikke at profilen din er dårlig fordi du ikke har et bilde med en søt hund eller katt. Du kan ikke være noen du ikke er, så ikke bekymre deg for det. Innlemming enda et par av disse tipsene bør fortsatt gi deg mer suksess.

Nå, hvis du har et kjæledyr eller er en dyr person, vil du få den over i profilen din, fordi det er bare en annen ting som kan hjelpe. Ikke bare gjorde OkCupid finne at bilder med dyr er mer sannsynlig å tiltrekke seg folk, men de er også mer sannsynlig å gjøre kvinner føler seg komfortabel møte en mann i person, som rapportert av Lifehacker.

10. Bruk en profesjonell fotograf

Vi er store tilhengere av å ansette en profesjonell fotograf for de som er seriøse om online dating og finne kjærligheten (og som har økonomiske midler). En artikkel om NBCNews.com sier dette er en av de beste måtene å ta profilen din til neste nivå.

“På mange måter er det litt som en audition,” Rhe De Ville, en profesjonell fotograf med base i New York, fortalte nettstedet. “Du kan ha en fantastisk profil, men hvis det bildet ikke er kontakt med mennesker, kan det drepe en sjanse til å møte en interessant person.”

Se Bedre Online kan hjelpe med å finne den rette fotografen for deg.

11. Ikke gå Photoshop Crazy

Vår eneste bekymring med hjelp av en profesjonell fotograf, eller hvis du er en selv, er bildene kan vises stiv og altfor godt gjort, tar bort fra realness og ekthet som du ønsker å utstråler. Gi din potensielle fotograf en mini intervju for å se hvordan de bruker og / eller føler om Photoshop, og sjekk ut deres tidligere arbeid. Hvis du skal gjøre noe redigering på egen hånd, kan du prøve å holde det til et minimum.

Bilder er vinduer til din online dating profil!

En online dating profil er noe som alltid er i utvikling og kan alltid bli bedre, og bildene spiller en viktig rolle i det. Hvis du har satt dem på backburner, er det OK. Det er hva disse tipsene er for. Benytt deg av enda en eller to av dem, og at en tidel av et sekund vil være mer enn nok tid for en potensiell kamp å høre at du er absolutt verdt å nå ut til.

Bilde kilder: pinterest.com, okcupid.com, boredbug.com, medicaldaily.com