11 steder å finne en “am i a lesbian” -test (med bilder)

7 juli 2019

Meg og mine venner ta Buzzfeed quizer nesten hver dag. Jeg vet ikke hvorfor, men det er gøy å finne ut hvem min favoritt Harry Potter karakter er basert på min favoritt ost eller hvor jeg skal reise til neste basert på min pålogging. Men det er også quiz der ute som hevder å fastslå noen viktige detaljer om deg selv, som din seksuelle legning.

Vi får mange lesbiske lesere ber oss om steder å finne lesbiske tester og quizer, så vi har satt sammen en liste over topp 11 - som alle gir bilder. Selv om vi vil anbefale å ta resultatene med en klype salt, kan disse typer aktiviteter være underholdende og noen ganger opplysende. Til syvende og sist, men du er den eneste som kan avgjøre hva din seksuelle legning er.

load...

1. MySexualOrientation

Epstein Seksuell legning Inventory (ESOI) på MySexualOrientation.com ble skapt av Dr. Robert Epstein, en amerikansk forskning psykolog som spurte om 18 000 mennesker fra over 40 land. Først gir du dem grunnleggende informasjon, som din etnisitet, kjønn og alder, og deretter ta testen. Det er 18 ja-eller-nei-spørsmål, blant annet “Har du noen gang følt seksuelt tiltrukket av et medlem av samme kjønn?” Og “Hvor ofte er dine homofile seksuelle fantasier eller drømmer?” Av alle testene på denne listen, vi vil si dette er det mest alvorlige.

2. PinkNews

PinkNews, en media utløp for lesbiske, biseksuelle og trans nyheter, underholdning og problemer, har en test som er mer om å finne ut hva slags lesbisk du er kontra hvis du er en lesbisk i første omgang. Multiple-choice spørsmål består av å velge din favorittdrink, type dato, kroppsdel, og film ( “Pretty in Pink”, “Coach Carter”, “American Sniper”, eller “The Perks ved å være en Wallflower”).

load...

PinkNews har quiz resultater som Hipster Lesbisk, som tar “drakter nesten like alvorlig som du tar din dame elskende!”

3. Buzzfeed

Den Buzzfeed lesbisk quiz ber deg om å velge ting som din favoritt farge, varmt eller kaldt, og opp eller ned. Det virker ikke veldig nøyaktig, men jeg tror ikke det er ment å være. Et eksempel Resultatet er “Butch / boi / Stud / Dom / AG / Tomboy,” for hva det er verdt.

4. PsyMed

PsyMed er et nettsted som fokuserer på å gi psykiske tester. I tillegg til å ha en lesbisk en , har området også tester for å finne ut om du kan ha en spiseforstyrrelse eller narsissistisk personlighet. For de fleste av spørsmålene (for eksempel “Har du noen gang blitt forelsket i en kvinne?”), Vil du svarer aldri, sjelden, noen ganger, ofte eller svært ofte.

load...

Ett av spørsmålene på PsyMed og videoer er “Føler du deg seksuelt tiltrukket av kvinner?”

5. QuizRocket

Quiz Rocket er strengt for å ta alle slags tester - de har tusenvis av dem. Deres lesbisk test , i særdeleshet, er full av sarkasme som “Hvem kjenner du som kjører en pickup lastebil?” En av de valgene som er “denne fyren her! (Jeg mener denne jenta... Faen, jeg alltid gjør det.)”

6. ProProfs

En quiz for å lage nettside med over 100.000 quizer laget og mer enn 4 millioner quiz takers, hjelper ProProfs'quiz fortelle deg om du er lesbisk, bifil eller straight. Dette er en kort quiz (bare fem spørsmål), og den er full av grammatiske feil og tekst tale. Så, jeg ville ikke stole på dette så mye.

ProProfs sier de vil hjelpe deg å avgjøre om du er lesbisk, bifil eller straight.

7. PlayBuzz

PlayBuzz har en test som ligner på PinkNews' i at du ikke er å finne ut om du er lesbisk - du finner ut hva slags lesbisk du er. Spørsmålene synes å være ganske stereotype slik som å plukke en type flanell, den beste “The L Word” karakter, og din go-to homofile dame film.

8. GoToQuiz

GoToQuiz er en annen quiz-taking området, slik deres lesbiske kompetanse er tvilsom. Jeg er ikke sikker på hva min favoritt fag i videregående skole har å gjøre med min seksuelle legning, men det tar bare et par sekunder å fullføre så det ya gå.

GoToQuiz har tusenvis av tester, så det er gøy, men tar sin lesbiske kompetanse lett.

9. Quibblo

Når noen sier noe om et lesbisk par på TV, gjør du rødme og har mye å si? Da kan du være lesbisk, i henhold til Quibblo. På den annen side, hvis du skjelve og vender seg bort (hva?), Er du sannsynligvis rett. Hvis du fange min sarkasme her, så du vet dette er en munter test du kan ta hvis du bare prøver å fordrive tiden.

10. Zenhex

Zenhex har en annen quiz for å finne ut om du er heterofil, homofil eller bifil og området hevder resultatene er svært nøyaktig. Jeg tror du må være dommer over det. Dessuten er det bare seks spørsmål, slik at du ikke egentlig har mye å tape.

Ifølge Zenhex, er dette en av de mest nøyaktige lesbiske tester du vil ta.

11. OkCupid

OkCupid er “Er du en lesbisk?” Test omfatter 15 spørsmål som “Når du går til stranden, finner du deg selv betale mer oppmerksomhet enn nødvendig for å en jente badedrakt?” Det er humoristisk og ikke ment å bli tatt på alvor i det hele tatt.

Så, er du lesbisk? Det er opp til deg!

Vi alle elsker å oppdage nye kvaliteter, egenskaper og trekk om oss selv, men når det gjelder seksualitet, er du sannsynligvis bedre å snakke med en av våre eksperter. Husk, prøv å ikke la spørrekonkurranser fortelle deg hvem du er tiltrukket av, og hva slags person du er - bare nyte dem for hva de er.