11 dating skrekkhistorier på nettet (pluss tips for å unngå disse situasjonene)

11 februar 2019

Når du er online dating, vil du sannsynligvis gå på en fewbad datoer underveis. Jeg en gang brukt uker å snakke med en fyr jeg trodde var smart og snill - bare for å møte ham, og finner ut at han er kjedelig og narsissistisk. Det var en smertefull kveld. Han viste opp sent bærer en bukett, iført en tux, og svettet voldsomt. Han luktet som nervøs nerd og katter. Kelneren ga meg medlidende utseende som jeg satt i stillhet mens min uvitende dato droned på om jeg-ikke-selv-huske-hva.

Jeg har aldri ønsket å forlate en restaurant så badly.At omtale av dessert, jeg utbrøt: “Nei, jeg er klar til å gå” og sette ned kredittkortet mitt, betaler for hele måltidet, slik at vi kunne få ut av det raskere. Han var fortsatt chatting lykkelig selv om jeg raskt gikk til bilen min.

load...

Cringeworthy dating historier, som min, er morsomt å snakke om, men djevelsk å leve gjennom. Hvis du ønsker å lese noen oh-wow-jeg er-så-glad-som-ikke-skje-til-meg skrekkhistorier om online dating, har vi samlet inn sju doozies for din fornøyelse. Og som en ekstra bonus, våre dating eksperter kom opp med fire tips for å unngå en slik grov, vanskelig, og usikre dating situasjoner. La oss få til det!

Skrekkhistorier | Tips

Online Dating Horror Stories (# 1-7)

Venner elsker å talkabout dårlige dater som om de bytter skumle bål historier av singledom. Det går noe sånt som: “Han spurte henne om hun likte anal... Og aldri hørt fra henne igjen. Muahahaha!”De virkelig forferdelige online dating historier spre seg fra person til person før de til slutt udødelig onthe internett.

load...

Nedenfor har vi plukket ut det beste av det verste av online dating: bedragere, de chumps, og skremmende dårlige dater. Lese gjennom disse sprø og brutto anekdoter burde få deg til å føle deg bedre om ditt eget kjærlighetsliv - fordi, hei, det kunne vært verre.

1. Naughtynurse99 dato Setter en fot i munnen

Fetisjer kommer ofte opp blant nettdatere fordi det er en anonym og seksuelt ladet dating arena. En fyr, men tok sin fot fetish til utrolig inappropriatelevels på hans film date med Naughtynurse99.

Naughtynurse99 er forskrekket når en fot fetishist blir for meg på første date.

Først komplimen han føttene. Litt rart, men OK. Så spurte han om han kunne suge på tærne. Hun fortalte ham: “Definitivt ikke.” Til slutt, falt han noe på gulvet, bøyde seg ned og prøvde å sette Naughtynurse99 tær i munnen. Hun sparket på ham og venstre. Alt i alt, gjorde han ikke sette sitt beste foten frem på denne datoen.

load...

2. Spille Hide-and-Seek Med en CreepyNeighbor Online

Min collegeroommate var texting med noen hun møtte på Coffee Meets Bagel når samtalen slått sketchy. Fyren fant ut at de bodde i samme område ofFort Lauderdale, og han hadde mange oppfølgingsspørsmål om hennes nøyaktige posisjon. Som i: “Hva street?” Og “Bor du alene?”, Og ganske mye ting noen spør om de har tenkt å rane eller drap deg. Hun sluttet å svare ham.

Den neste dagen, han sa: “Jeg mener ikke å være rart, men jeg tror jeg så deg å få din mail her om dagen.” Det viser seg at han bodde tre dører ned. Yikes!

3. Allison dato forlot henne alene og Målløs

Allison er en enkelt New Yorker, som betyr at hun er en ganske tøff chick. Men en ekstremt uhøflig første date forlot henne vikling og lurer på hva som gikk galt. Hun møtte en fyr på en bar for sin første date. De bestilte drinker. Da hans øl kom, betalte han for det, tømte den, og endte datoen før det hadde selv virkelig begynt.

“Han tøffet seg øl, så meg opp og ned, sa: 'Ja... Jeg kan ikke gjøre dette', og forlot meg der.” - Allison, en 24 år gammel singel

Den slags ego-knusing, imponerende douchery er hva mange frykter når online dating. Det er altfor lett for nettdatere å være overfladiske rykk til hverandre. En av mine fyr venner fikk faktisk sto opp etter å ha kjørt i 40 minutter for å møte en jente som bare aldri tekstet ham tilbake. Kanskje hun ble kidnappet på vei til restauranten. Eller kanskje hun tok en titt på ham og venstre. Uansett, det suger.

4. En metoder hodet søl med henne siden Head

En online daterthought får i bilen til jenta han hadde møtt på nettet var en god idé , men resten av datoen viste ham galt. Hun begynte datoen ved å ha en timeslang telefonsamtale og skriker om babyen hennes pappa. Vanskelig å forestille seg, men det ble verre derfra.

Etter å ha kjørt rundt en stund, spurte hun sin date om det var OK hvis hun røkt i et minutt. Han antok at hun mente hun ønsket å røyke pot og ba henne om å gå rett fram. Hun stupte inn i baksetet. “Så hører jeg at dette dukker knitrende lyd,” skrev han. “Jeg så en jente gjør meth”.

Dette gal dato er et ekstremt eksempel på hvorfor kjører med noen på en første date er en fryktelig idé.

5. En kald skulder: Når god dato ideer Go Bad

En av mine venner hadde sin første Tinder tidspunkt til en utendørs film i parken. Hun pakket en liten piknik med vin og Cheez-Its å gjøre det ekstra søt, men hennes date var helt ufortjente av innsatsen. Han tøffet vin umiddelbart og gjorde narr av henne for å like Cheez-Its (mens du spiser dem ved håndfull).

Min venn drøm om en date-kveld piknik forvandlet til et mareritt da hennes rudedate drakk seg full.

Enda verre, klaget han om beingcold tidlig på kvelden, så hun lånte ham jakka, som han hadde på seg for resten av natten. Etter min venn gjentatte ganger antydet at hun var kald, guywrapped seg som en tvangstrøye rundt henne. Så ba han henne om å kjøre ham til bilen sin etter filmen. “Hvor er det?” Spurte hun. Han pekte 10 fot unna. Hun tok jakken tilbake, slapp unna hans farvel kyss, og forlot ham alene med tom boks for Cheez-Its.

6. Han viste henne sverdet Collection. Hun viste ham Door

En anonym enkelt kvinne delte en skremmende historie om en dårlig date med People.com. Hun hadde vært vitne til en fyr for en stund, og hun likte ham nok til å komme tilbake til leiligheten hans etter en date. En avgjørelse hun definitivt angret så snart hun gikk i.

“Han hadde massevis av sverd og macheter på veggen og besluttet å holde en til halsen for å vise meg hvor utrolig sterke de var,” skrev hun. Historien stopper der, men jeg tror det er trygt å si at hun kjørte ut av det uten å se tilbake.

7. På en første date, to er Company & Tre er utrolig Awkward

Etter tre uker med texting en jente, en anonym enslig mann fikk seg en date. Han var ganske spent, selv ankommer en halvtime tidlig å få en god tabellen på den italienske restauranten. Hans hjerte sank da hans date ankom, men - fordi hun ikke var alene. Hun hadde tatt sin mann.

“Servitrisen bringer henne til mitt bord, og jeg ser en annen mann som gikk med henne. Begge sitte ned - på dette punktet, jeg er veldig forvirret.” - En anonym online dater på People.com

Slår ut, de var interessert i en threesomebecause kona ønsket å ha sex med to menn samtidig. Den forbløffet dater mintes: “Jeg var helt målløs. Jeg hadde ingen anelse om hvordan å svare, så jeg bare reiste seg og gikk ut av restauranten uten å si et ord.”

Tips for å unngå slike situasjoner (# 8-11)

Ikke alle dårlig dato er unødvendige, men noen er. Noen ganger er det bare et spørsmål om mer nøye vetting hvem du snakker med og er enige om å møtes. Sette standarder kan bidra til å holde crazies du møter til en minimum.Rushing hodestups inn i en date med en fremmed er ikke den beste wayto unngå dårlige dater.

Hvis du ønsker å holde en dating skrekkhistorie skjer med deg, har vi fire tips for å hjelpe youspot potensielle landminer før de blåser opp i ansiktet.

8. Velg en Legit datingside med Verifisering eller blokkering verktøy

Hver datingside er bundet til å ha noen dårlige epler. Svindlere og avskum flokk til steder der folk chatte anonymt, men mest anerkjente dating plattformer vil ha måter å bekrefte eller stoppe uønsket tegn. Zoosk bruker bilde verifikasjon og lenker kontoer med Facebook for å legge til ekstra åpenhet og autentisitet til sitt medlemskap. Elite Singles benytter en kundeserviceteam til dyrlege alle dating profiler for autentisitet.

Visse dating nettsteder og programmer har rykte som trygge steder å møte ikke-scummy singler.

De fleste dating plattformer la deg blokkere en bruker som plager deg, og noen enda krever noen inngang for alle som ønsker å sende deg en message.The betalt kommunikasjon funksjoner på Match.com sikre at alle som kontakter youis virkelig forpliktet til å gjøre en reell sammenheng online. Match setter høye standarder for sitt medlemskap, oppmuntre kvalitet, relasjonsorientert voksne til å bli med så medlemmene er mindre sannsynlig å møte forferdelig dårlige dater.

9.Keep Din Kontaktinformasjon Privat & Secure

Pass på at du stoler på noen før du deler din private details.Giving ut litt informasjon, som telefonnummer eller en sosial media håndtak, kan føre til noen alvorlige personvern og sikkerhet på veien.

For eksempel, hvis telefonnummeret er knyttet til din Facebook-konto, kan din date finne deg og forstyrre din sosiale liv. Georgieroset usedWhatsApp å snakke med en fyr hun møtte på Plenty of Fish, og han fant henne venneliste og truet med å sende dem falske nakenbilder av henne hvis hun sendte ham faktiske nudister. Ikke en vinnende strategi. Hun truet med å ringe politiet på ham, sperret nummeret hans, og endret hennes personverninnstillinger på Facebook umiddelbart.

“Han startet opprulling av navn på folk jeg er venner med på Facebook, selv om jeg ikke hadde fortalt ham mitt etternavn, og vi var ikke venner på Facebook!” Sa hun. “Jeg ble utrolig freaked out.”

10. Har du en rømningsvei Planned

Ikke felle deg selv på en date med noen du ikke kjenner. Når du planlegger din date, må du ha en backup plan i tilfelle du har å komme ut av det raskt. Det trenger ikke å være en forseggjort “noen er på sykehuset” telefonsamtale. Det kan bare være en enkelt: “Jeg våknet opp tidlig i morgen” eller “Jeg skal møte en venn for drinker.”

Datere kan forberede tobail ut på en første date ved å ikke drikke for mye og ha et alibi klar.

Du kan også nevne forhånd at du har planer senere, slik at han eller hun vil ikke bli overrasket eller prøve å argumentere når du klippe datoen kort. Forhåpentligvis vil du ikke trenger en unnskyldning for å forlate, men du bør ha en forberedt, bare i tilfelle.

11. Alltid, alltid, alltid kjører selv til en første date

Dette bør være en no-brainer.You møtt denne personen på nettet. Må ikke komme i en bil med dem før du har etablert en viss grad av tillit. Som i, du har møtt ham eller henne i person minst en gang. Noen ganger, gutta tilby å kjøre fordi de liker å være i kontroll av dato eller ønsker å fremstå gentleman, men det er bare ikke sikker eller hensiktsmessig med noen du har møtt på en datingside eller app. I hvertfall ikke i begynnelsen.

Du trenger ikke å være paranoid mens online, men du bør være klar over når dine avgjørelser kan føre til at du blir igjen strandet et sted - eller verre. Du vet aldri hva en person er som før du har møtt dem. Og det gjør ikke vondt å ta forholdsregler. Første gang jeg la noen jeg møtte på nettet kjøre meg et sted, jeg tok et bilde av hans lisens plate og sendte det til alle vennene mine. Better safe than sorry.

På den lyse siden, HorribleDates Gjør gode historier

Møte en total strangeron en dato er litt av et myntkast. Du vet ikke hvordan det kommer til å slå ut før du er der, desperat ser på klokken og utveksle grimaser med din servitør. Noen ganger kan du se faresignalene eller gjøre en rask flykte før det går fra ubehagelig til skremmende - men ikke alltid. Etter at du overlever dårlig dato, men du vanligvis komme unna med en god historie å fortelle dine venner.

Våre syv online dating skrekkhistorier presentere de verst tenkelige scenarier nettdatere absolutt skrekk. Men det er viktig å innse at disse skrekkhistoriene er unntaket og ikke i det hele tatt typisk for folk flest mingling online.

Ikke la creepiness eller grusomhet av noen av noen av disse historiene fraråde deg fromjoining en datingside. Det er fortsatt den beste og raskeste måten å møte tilgjengelige datoer! Du kan bruke våre dating tips (og litt sunn fornuft) for å unngå online dating katastrofer og ha en hyggelig time.Good lykke til!