11 beste senior dating blogger

27 juli 2019

11 Beste senior dating blogger

FreeMatureDatingSites

BESTE AV

“Din moden dating vurdere området,” FreeMatureDatingSites er der for å gi deg kvalitet dating råd og hjelpe deg å finne den beste senior datingside for hva dine behov kan være - om du leter etter en morsom vennskap, tilfeldig dato, langsiktig forhold, eller til og med ekteskap. Med nyttige artikler som “Hvorfor du bør vurdere dating en fyr som er over 40,” FreeMatureDatingSites har fått tilbake fra alle vinkler av senior dating.

URL: freematuredatingsites.com

April Braswell

BESTE AV

April Braswell forstår dating har fått litt vanskeligere med alderen, spesielt med fremveksten av sosiale medier. Det er derfor hun fyller hennes nettsted med råd om hvordan man skal håndtere dating som en baby boomer. Du kan finne tips, triks og videoer på alt du trenger for å lykkes som en midlife enkelt ute etter moden dating.

load...

URL: aprilbraswell.com

AARP

BESTE AV

Livet slutter ikke på 50, og folk på AARP vet dette. Det er derfor bloggen deres dekker alt du kan ønske å, inkludert dating, sex og intimitet. Lær de siste nyhetene i forholdet verden, enten det er nøklene til en lykkelig, langsiktig ekteskap eller sex hemmeligheter fra Millennials. Det er et vell av relevant informasjon.

URL: dating.aarp.org

Naked i vår alder

BESTE AV

Som en talsmann for tidløs seksualitet, Joan Pris feirer gleden og diskuterer utfordringene i sex og aldring. Hun poster utsikt, nyheter og anmeldelser, samt svar leserens spørsmål og gir henne råd fra eksperter. Hun er ærlig og åpen, og tilbyr et forfriskende sted for deg å få den kunnskapen du leter etter.

load...

URL: betterthanieverexpected.blogspot.com

Finne en god mann

BESTE AV

Finne seg selv skilt på 50, Lisa Copeland kjempet for å finne en dating coach som kunne forholde seg til hennes behov, så hun ble ett. Nå deler hun sine innsikter og leserens spørsmål, og tilbyr reelle løsninger, og minner deg på at du kan gjøre dette. Hun mener dating bør alltid være enkelt og morsomt, selv om du er over 50.

URL: findaqualityman.com

Dating Senior Menn

BESTE AV

Etter å ha mistet sin mann, Sienna Jai ​​Fein ble sjokkert da hun på nytt inn i dating verden. Hun deler sine historier om dating etter 60 med en sterk følelse av humor og samtidig skrive om hvordan relasjoner og dating har endret seg over årene. Du vil elske henne vidd og ærlighet som hun kysser noen frosker og lærer deg et par ting.

load...

URL: datingseniormen.com

Ken Solin

BESTE AV

Ken Solin er et profesjonelt forhold coach som har skrevet tre bøker om emnet. Han hjelper folk - spesielt menn - utvikle praktiske emosjonelle ferdigheter. Han får at eldre ikke er på jakt etter sin neste date. De leter etter sin siste. Hans kloke råd vil hjelpe deg å finne det.

URL: kensolin.com

Diva av Dating

BESTE AV

Den diva av dating Walker Thornton vet 50 er ikke på langt nær for gammel for sex. Hun bruker sin blogg til å fordype deg i midlife emner, særlig de som er knyttet til sex og samliv. Hun mener hver fase av livet vårt bringer nye muligheter og utfordringer for vår seksualitet, og de er alle verdt å utforske.

URL: thedivaofdating.com

Senior Premier Dating

BESTE AV

På SPD, de handler om mer enn bare dating. De vil ha deg til å finne det perfekte forholdet for deg. De tilbyr råd og muligheter for hva slags arrangement du ønsker fra dating og romantikk, vennskap og reise kompiser. Du kan være trygg på at dine behov blir ivaretatt med SPD.

URL: 50plusconnects.com

Bedre Etter 50

BESTE AV

På BA50, de arbeider for å redefinere midten alder og gjøre mest mulig ut av hvor de er i livet. Mens de ta alle fasetter av å bli eldre, er deres forhold kategorien fylt til randen med informasjon om alt fra skilsmisse til onani. Hvis du lurer på om livet og kjærligheten etter 50, ser ikke lenger enn her.

URL: betterafter50.com

Bilde kilder: twitter.com, facebook.com, amazon.com, happyhealth.net, web.spotcoolstuff.com