11 beste rare dating-nettsteder i 2019

15 februar 2019

Online dating verden kan fylles med fetisjer, freaks og romantiske faux pas. Få dating-nettsteder har klart å filtrere gjennom de weirdos effektivt.

Plenty, men har valgt å samle alle de uniqueonline daters i fellesskap av singler med likesinnede smak i stedet. Vi scoured nettet for de sprøeste dating verdener der ute.

Her er de 11 merkeligste dating av 2015:

Darwin Dating

BESTE AV

Konvensjonelle dating sites er stolte av å tilby en unik, akseptere sosial platformfor alle singler - somethingfor alle" -. Regardlessof fysiske utseende Darwin Dating tar en mer konsentrert tilnærming De med mid-sifret hår, permsorpocket beskyttere, se andre steder DarwinDating.com er for.. Single som søker etter "online dating, minus stygge mennesker."

load...

URL: darwindating.com

Biker Kiss

BESTE AV

Hvis du fortsatt søker etter din tur-or-die sjelefrende, ikke lete lenger. BikerKiss.com var thefirst syklisten onlinedating utløp, og det har nå vært aroundfor flere than14 år. Området har blitt den største og mest effektive ressurs for biker-kjærlig singler. Uansett hva du ri på to hjul, vil du finne venner og single som deler din kjærlighet til livet på motorveien ved BikerKiss.com.

URL: bikerkiss.com

FarmersOnly

BESTE AV

For dere bønder, dyrevenner og havbeite entusiaster, FarmersOnly.com forstår hva byen folk bare ikke. Laget i mai 2005, portalserves dette unike dating landlig folkof alle aldre og isgeared mot de som setter tradisjonelle verdier. Av sine 200.000 medlemmer, anslår FarmersOnly den er ansvarlig for minst ett land par Gettin' spent hver uke.

load...

URL: farmersonly.com

EquestrianCupid

BESTE AV

EquestrianCupid er et online nettverk for hesteelskere å møte andre hestesport venner, oppdage nye stier å ta fatt på sammen og forfølge landet lever på sitt beste. EquestrianCupid.com er den største online fellesskap av cowboyer og cowgirls, noe som gjør det til det beste stedet for enkelt ridning entusiaster til å møte andre single som deler deres ride lidenskap.

URL: equestriancupid.com

Sea Captain Dato

BESTE AV

Hvis en nautisk romantikk er det du trenger, trySeaCaptainDate.com. Dette er den beste online dating samfunnet for kapteiner som er lei av å navigere i stormfulle hav av kjærlighet. Nettstedet konsernsjef Bill Kay sier: "I den nådeløse hav av kjærlighet, la oss være din fyr." Finn tusenvis av andre ledsager-søker kapteiner på SeaCaptainDate.com.

load...

URL: seacaptaindate.com

Uniform Dating

BESTE AV

Endelig en dating nettverk som henvender til den sanne alle stjernene i verden. UniformDating.com er å hjelpe lokalsamfunn modigste og sterkeste singler finne kjærligheter som setter pris på sine krevende livsstil. Politifolk, brannmenn, militære menn og kvinner, leger, sykepleiere og flybesetninger er å finne kjærligheten deres fortjener UniformDating.com.

URL: uniformdating.com

Tall Venner

BESTE AV

Høydeforskjeller kan være vanskelig og problematisk i kjærligheten avdeling. De av oss av gjennomsnittlig høyder er uvitende om farene ved å være den 6-fots-4-tommers singel i et hav av 5-bunntekst. TallFriends.com er et trygt sted for vertikalt velsignet å samles og finne andre tall-tenkende mennesker å få kontakt med.

URL: tallfriends.com

GlutenFreeSingles

BESTE AV

Glutenfri levende kan rykke inn dietandreek kaos på ditt sosiale liv. GlutenFreeSingles.com isan online fellesskap for thosewith intoleranse eller allergi overfor gluten, så vel som cøliaki. Enten du er ute etter et kjærlighetsliv med en glutenfri partner, eller bare et sosialt liv med oppskrift deling og aktiviteter, isthe GlutenFreeSingles perfekt nettverk hub forthe GF liv!

URL: glutenfreesingles.com

Kvinner bak murene

BESTE AV

Kvinner bak murene ble opprettet i 1997 for å tjene som en unik fengsel pen pal system. Siden da dens implementering hashelpedfemale innsatte fokusere på å skape et bedre liv for seg selv etter endt setning. Området har nå tusenvis av brukere og har vært omtalt på USA Today, The Discovery Channel og Fox News Chicago.

URL: womenbehindbars.com

Purrsonals

BESTE AV

En smart vri på den typiske personlige annonser, er Purrsonals stedet hvor katteelskere søke etter andre katteelskende følgesvenner. Hvis dine hårete venn er en prioritet i livet ditt, spiller han eller hun en viktig rolle i venner og partnere du velger. Denne unike datingside ble omtalt på Ellen DeGeneres Show og har vært urolig ansett som "The Cat Lovers Social Network".

URL: purrsonals.com

Singler med matallergi

BESTE AV

Personer med matallergi er allerede overbelastes ned med utfordringer i sitt daglige liv. De matrelaterte kamper skal ikke behøve å hemme sine dating liv. Singler med matvareallergi er en plass hvor singler med noen kosttilskudd restriksjoner kan føle seg fri til å være seg selv og finne romantiske partnerskap og venner med kompatible kjøkken spiskammers.

URL: singleswithfoodallergies.com

Bildekilder: expertbeacon.com; instantcheckmate.com; facebook.com; twitter.com; blog.kindred.ly; womenbehindbars.com