11 beste ideer om sommerdate

19 mai 2019

Sommeren er alltid en spennende tid. Alle er litt lykkeligere, kan du gjøre flere aktiviteter utenfor, og romantikk er definitivt i luften. Dette er når du skal bryte ut av dating skall og gjøre noen spennende ting. Glem middag og en film. Få din date og gå utforske awesomeness at sommeren bringer.

Her er mine topp 11 sommer dato ideer:

Aktiv | foodie | Over toppen

Aktive Datoer (# 1-5)

Jeg er en stor fan av aktiviteten dato. Jeg tror du gjør en aktivitet med noen forteller deg mer om dem enn gjør uformell samtale over tapas. Pluss, du utforske verden. Du oppretter nye minner, få dopamin og serotonin opp, og bare samhandle med verden generelt.

load...

1. The Beach

La oss starte med det åpenbare - gå til stranden. I den nedre 48, er det ca 125.000 innsjøer, 95.000 miles fra kysten, og 3,5 millioner miles av elver. Det er ikke engang telle alle dammer, elver, bekker, vannhull, varme kilder, eller fosser. Uansett hvor du bor, er det en slags vann i nærheten.

Jeg vet ikke hva det handler om vann og sin beroligende effekt, men jeg tror det er avslappende å omtrent alle. Ta turer langs elver, kanopadling i bukter, slikke sol på strendene, eller padle boarding i uberørte innsjøer vil slappe av deg og gi deg både en fantastisk tid i friluft. Ta en piknik, ri på sykler, eller bare slappe av å lytte til lyden av bølgene.

load...

2. Vannparker

Vann parker er ikke bare for barn. Ettersom vi blir eldre, noen ganger føler vi behov for å sette barnslige ting bak oss. Jeg tror det er BS. Det bør være tid for mer barnslige fordi vi har råd til mer og mer frihet.

Pre-baby, min kone og jeg finne oss i linjer for hjemsøkt hus, vannsklier, eller læring sentre. Morsomme ting å gjøre er alle rundt oss, og den eneste grunnen til at vi ikke deltar, er at vi føler for gammel. Skru det - vann parker er en freaking blast. Du og din date vil ha et opprør å gi slipp på de voksnes verden og ha litt uskyldig moro.

3. Camping

Fra roughing til glamping , er det ulike nivåer av camping, så du er sikker på å finne en versjon du vil. Det trenger ikke å være deg kontra naturen, med ingen rundt, bare du håper bjørnene ikke møter opp. Du kan leie en hytte, får en RV, eller selv gå deluxe camping komplett med en butler.

load...

Camping er en avslappende dato aktivitet, og du kan selv gå glamping hvis du ikke er i utendørs.

Det som betyr noe er at du får ut i naturen og puste inn frisk luft. På noen camping turer jeg har gått videre, hadde vi å fange og spise vår egen mat, og andre ganger vi kunne bestille pizza på våre telefoner. Det finnes noe for alle på hver prispunkt.

4. Lokale arrangementer

De fleste byer har en boatload av hendelser som skjer i løpet av sommeren. Jeg har dating coaching klienter som bor i byer på over 250.000 som fortsatt klager om ikke å ha mye å gjøre. Det er bare lat snakke. Alt som trengs er noen få minutter av Googling å komme opp med dusinvis av ideer.

Et godt søk på byens hendelses oppføringer vil finne lokale vinsmaking, artist utstillingsvinduer, natur / historie turer, og konserter. Folk har en tendens til å falle inn i rutinen med bare møte for drinker, og de får lat når det gjelder å komme opp med ideer. Men om du ikke ønsker å skille seg ut? Gå hanggliding i California, cannabis smaker i Colorado, skyting i Sheboygan, eller hva annet du kan finne.

5. Kjøreturer

Ah, sommer biltur. Vinduene nede, musikk cranked, den åpne veien. Hva er ikke å elske? Langtur er så amerikansk som eplepai. Du kan gå hvor som helst og gjøre noe. Men de fleste av oss ikke. Enten det er å måtte planlegging eller mangel på fantasi, føler jeg som vi blir eldre, vi glemmer road trip muligheter som utvider vår horisont.

Bilturer trenger ikke å være noe langt eller detaljert (skjønt, de er moro også.) Bare finn noe en time eller to unna deg. Det er ikke avstanden du går - det er endring i mentaliteten du får fra skiftende steder. Jeg bor i New York City, og en til to timer i alle retninger får deg helt ut av byen og inn i en helt annen verden. Så last opp dine kjøligere, få GPS går, og se hva den åpne veien har å tilby.

Foodie Datoer (# 6-8)

Mat har en spesiell plass i sommer. Jeg har aldri spist en varm pølse med paprika og løk i vinter tid. Likeledes, en kopp varm kakao i juni virker bare rart. Det er som om sommeren har sin egen kokebok og oppskrifter. Som DJ Jazzy Jeff og Fresh Prince sa : “Som jeg tenker tilbake, gjør meg lurer på hvordan lukten fra en grill kan gnist opp nostalgi.”

6. Mat / vin / øl fests

Jeg elsker meg noen matfestivaler. Når det blir fint ut, synes det alle ønsker å vise frem sin mat. Over hele landet, er telt satt opp, Grillene er utløst, og pizza ovner slå mobil. Det er en flott tid for toppnavn, lokale foodies, og totalt amatører å få folk begeistret over klassiske favoritter eller nye vendinger.

På en mat og / eller øl festival, kan du lære om daten din smak.

Det beste er når du kan ha et dusin eller flere alternativer for ting å smake. Selvfølgelig går alt dette ned bedre når de har noen kompetanse øl eller lokale viner til aksent dine mat motstandere. Finn en lokal matfestival og Fråts.

7. Utendørs Restauranter

Mens vanlig i Europa, Al fresco dining bare virkelig kom i gang i USA, spesielt New York på 1990-tallet. Før denne tiden var det egentlig ikke noe ønske om å sitte ute og være vitne til grus, skitt og tvilsomme figurer i byen. Du ville være inne, skjermet, og tatt vare på.

Som byens endret, så gjorde servering landskapet. Nå kan du ikke gå en blokk eller to uten å navigere rundt bistroer, pop-up restauranter og uteserveringer. Dessuten er mange byer som har slitt de siste tiårene finne at hvis du kaster noen få bord utenfor nær en elv eller park, vil folk komme og du kan begynne å revitalisere byen din rundt som kjerne.

8. Mat lastebil Rallyer

I store byer, mat lastebiler og gaten mat har en kultur alle sine egne. Enten det er skittent vann hunder i NYC, Argentinsk empanadas i Miami, eller Seattle fisk kurver, er mat lastebil scenen intens. De har kåringer for beste.

Hvis du ikke bor i en by med så mange alternativer, kan du fortsatt få bære ut mat og gå og sitte et sted ute og nyte. Sommeren er en flott tid å se på folk og chill med chili.

Over-the-Top Datoer (# 9-11)

Sommeren er den beste tiden å gå til overmål. Hvis du er den ekstreme typen, er denne sesongen for deg, og hvis du har litt penger å brenne, så mye bedre. Lag noen fantastiske minner og imponere daten din.

9. Cruise

Enten du er en landkrabbe eller en erfaren sjømann, cruise av alle slag - til fra elv cruise opp Mississippi, til internasjonale cruise, boozy solnedgang cruise, til helgen cruise langs kysten - venter deg. Det er veldig vanskelig å bli stresset når du har en drink i hånden, føttene opp er opp, og du ser den vakre naturen passerer.

Det er vanskelig ikke å ha en god tid med daten din når du er på en båt, har du en drink i hånden, og du ser solen.

Det tvinger deg til å bremse ned, snakke mer med hverandre, og se noen ting som du aldri har sett før. I tillegg får du til å synge Lonely Island “ Jeg er på en båt!

10. Lei en Cabriolet

Mens du kjører med vinduene nede er flott, kjøring uten toppen er best. Som det gamle ordtaket sier, noen ganger reisen er målet. Mange bilutleie steder har konvertible opsjoner. Ja, det vil koste mer, men du vil definitivt huske det.

En av mine beste minner er kjøring over Inter til South Beach i en kabriolet, ovenfra og ned, og en vakker kvinne bak rattet. Også kjører om natten, med stjerner, lyn bugs blinkende, og sikader kvitrer, er en sjel-lettelser opplevelse.

11. Hot Air Balloon Rides

Med mer rettferdig og varmere vær her, går opp i en varmluftsballong bør absolutt være på listen bøtte. Mange stater har er varmluftballong festivaler med flere titalls eller hundrevis av briljant fargede og ofte ganger hysterisk formede ballonger tar flyturen.

Hvis du ikke kan finne en dedikert festival i ditt område, se etter lokale bedrifter som vil ta deg opp. Du kan gjøre champagne og solnedgang turer, avslappende ettermiddagsturer for en gruppe, eller, hvis du er virkelig ekstreme, strikkhopping fra ballong over en innsjø. Det er et minne du vil holde for alltid.

Sørg for at du får mest mulig ut av sommeren!

Hvert år ser vi frem til sommeren, og hvert år vi føler at vi ikke gjør nok for å nyte sesongen. Definitivt ikke overschedule selv, men pass på at du ikke bare lur og chill. Innse at bladene er allerede begynt å snu.

Selv om disse er alle flotte aktiviteter å gjøre med noen, de er også gode muligheter for å møte noen hvis du er singel. Alle ønsker å tilbringe tid med en vakker babe eller brun dude, slik at folk flest er mer åpne for å prate og henger ut. Ta noen sjanser, utforske verden, og har noen søte sommermoro.