10 tips for å møte foreldrene

23 februar 2019

Møte foreldrene er en stor begivenhet, spesielt hvis du er forelsket i kvinnen i ditt liv, og du begynner å se henne som potensiell kone materiale.

Hvis du opplever noen angst og frykt om din første stevnemøte med sine folk, ikke bli skremt. Føler nervøs møte mamma og pappa er helt normalt.

Tross alt, dette er et stort skritt i forholdet. Jada, bør du ta forholdsregler for å gjøre et godt inntrykk, men det er ikke nødvendig å komme i en tizzy over kommende samvær.

load...

Her er de 10 regler for å møte foreldrene hennes:

1. Kle deg for å imponere.

Dette bør gå uten å si, men så mange gutter savner dette avgjørende punktet. Møt opp skarp , dusjet og barbert.

Du trenger ikke å gå og leie en tux, men du bør ikke vises i en farget t-skjorte, flip-flops eller fillete jeans som sag under baken kinnene heller.

2. Møt på et nøytralt sted.

For det første møtet, velger en nasjonal innstilling som bidrar til god samtale, men sørg for å få sammen et annet sted enn mamma og pappa.

Hvis du går til et offentlig sted, du møter som likeverdige. Hvis du møter opp til huset deres, er du allerede i en en-ned posisjon.

load...

3. Ta med en gave til mamma, et fast håndtrykk for pappa.

Blomster er den perfekte måten å hilse på gal mor. Kvinner elsker slike bevegelser.

Når du møter far, se ham i øynene, gi ham en trygg håndtrykk, og introdusere deg selv med en for- og etternavn.

“Du vil at hun ma og pa til

bli kjent med den virkelige deg.”

4. Plukk opp kategorien.

Absolutt insisterer på å betale for et måltid eller kafé besøk. Det kan være lurt å la servitøren vet på forhånd at du har tenkt å betale (i private, selvfølgelig).

På den måten vil han gi deg sjekken, og det vil ikke være noen awkwardness om hvem som skal plukke opp kategorien.

5. Hold deg unna snakk om politikk.

Snakk om politikk har potensial til å posisjonere deg som samfunnsfiende nummer én hvis du tilbyr det de oppfatter å være “feil” mening.

Hvis foreldrene styre samtalen i den retningen, gjør ditt beste for å smart unngå å gi opp for mange meninger. I stedet spør “Hva tror du?” Og bruke sine svar som et kompass for å finne ut hvordan å gå videre.

load...

6. Ros sin prinsesse.

Sørg for å fortelle dem hvor mye du bryr deg om deres datter og hva en glede det har vært å bli kjent med henne.

Fortell dem hvordan dere to møttes, og har noen historier om morsomme ganger du har delt sammen.

7. Forsikre dem om at du har tenkt å være rundt en stund.

Dette lar dem vite at du ikke er en “elsker dem og la dem” slags fyr, og at dine intensjoner med deres datter er oppriktig.

8. Vær forberedt på å snakke om deg selv.

Dads er bra for denne! Levere en kort og ydmyk tale om hvem du er og hva du representerer.

Marker alle dine maskuline kvaliteter - du er en veteran, du gikk til college satse på fotballen, du er en stor hockey fan. Sjansene er, du skal nevne noe pappa kan forholde seg til, og du vil bli liming på kort tid.

9. Ikke drikk sprit.

Uansett hva. Selv om kjæresten din mor og far er partiet type og oppfordrer deg til å drikke med dem, ikke gjør det.

Forklar at du er utpekt sjåføren for kvelden, og du vil bli transporterer dyrebar last senere (aka deres lille jente). Fortell dem at du ikke er villig til å risikere en ulykke. Å være edru gir deg full kontroll.

10. Vær deg selv, men mindre er mer.

Ikke bli så behagelig at du begynner rallende på om dette eller hint, og være sikker på at du ikke dominere samtalen. I tillegg til å dele informasjon om deg selv, oppfordrer kommunikasjon som fokuserer på mor og far.

Husk, dette møtet er ikke alt om dem bli kjent med deg. Dette er også en mulighet for deg til å bli kjent med dem i håp om at du kan smi en positiv, langsiktig forhold.

Så der har du det - de viktigste komponentene i riktig etikette for ditt første møte med foreldrene. Uansett utfallet, hvis du følger denne protokollen, kan du i det minste gå bort fra kvelden å vite at du gjorde ditt beste.

Husk å slappe av og være deg selv. Tross alt, du ønsker henne ma og pa for å bli kjent med den virkelige deg, fyren deres datter ble forelsket i, ikke en bedrager.