10 online dating første melding gjør og ikke gjør - (pluss eksempler for gutter og jenter)

26 april 2019

For noen er online dating som pløyer søtsaker i en godtebutikk. For andre er det en langsom og smertefull slog gjennom hundrevis av “nos”. Uansett hva vi mener om det, har online dating mistet sin tabu, og er kommet for å bli. Men dating nettsteder er like treningssentre - sikker, du liksom vet hvordan du bruker alle verktøyene, men du sannsynligvis ikke maksimere dem. Og enda verre, hvis du gjør det galt, du kan faktisk være å skade deg selv.

Det første meldingen er oh-så viktig. Det kan slå en “kanskje” til et “ja” eller “ja” til et “nei”. Min venn og klient Sarah fortalte meg: “En fyr skrev meg en helt bedårende dikt om meg etter å ha lest jeg var en poet. Jeg ville sannsynligvis ha ignorert ham basert på hans bilder og profil. Vi datert for en måned!”

load...

Så la meg være din dating personlig trener og gi deg noen gjøre og ikke gjøre av meldinger.

1. Må vise at du lese deres profil

Jeg vet de fleste menn og mange kvinner avgjøre om ikke å ta kontakt med en person av deres bilde alene. Jeg får det, men vi prøver å finne langvarige relasjoner, ikke bare blinker i pannen. Så ta et minutt og sjekk ut hans eller hennes profil. Du trenger ikke å lese hele greia perm til perm, men skumme det nok til å beholde noen informasjon om dem. Deretter kommentere det.

Godt eksempel: “Hei der, jeg la merke til du nevnte du liker ski. Jeg vokste opp i delstaten New York, og kjørt mye også, som vintrene der kan vare nesten åtte måneder!”

load...

2. Ikke gå over og få alle Stalkery

Ja, det er bra å lære om personen og lese hva de skrev, men ikke gå over å prøve å vise at du leser den. For mye interesse for fort kan signalisere at du er trengende eller desperat. Ingen tror det er sexy.

Dårlig eksempel: “Jeg liker ditt brukernavn, Pie & Tri! Jeg liker kake også. Jeg så to av bildene var av deg på stranden. Min favoritt sted å feriere er nede i Florida på vestkysten der strendene er vakre. Jeg la også merke din favoritt film er 'The Notebook'. Jeg endelig satte meg ned og så filmen i fjor, og ja, jeg gråt absolutt også. I delen mat, sa du...”

3. Menn, skriv litt mer

Jeg vet ikke om det er latskap, kost-nytte-analyse, eller bare et tall spillet, men så mange menn ikke tar seg tid til å lage enda et kort notat. Noen faktiske meldinger fra OkCupid jeg har funnet inkluderer “Your hot”, “dam jeg fikk tommer for deg,” og “sup”.

load...

C'mon herrer, la oss opp spillet vårt litt. Jeg vet menn ikke er så verbalt kommunikative som kvinner, men dette er bare ikke til å klippe det. Ifølge OkCupid, er den ideelle meldingslengden kun 200 tegn , som er litt mer enn en tweet. Hvis du faktisk leter etter noen spesielle, tror jeg du kan administrere et minutt er verdt å skrive.

Godt eksempel: “Jeg elsker det faktum at du har et bilde av deg selv på en renessanse festival! Jeg har vært på et par selv, og jeg tror de er mye moro. Jeg elsker øksekasting og mjød. Hva er din favoritt del?”

4. Ladies, ikke skriv en vegg av tekst

Ja, dating handler om å bli kjent med hverandre, dele og lære, men det er nok av tid til det nedover veien. At tiden ikke er i din første melding. Du kan ha så mye til felles med hverandre at du bare trenger å fortelle ham om det. Ja, du kan ha en morsom historie om plasseringen av en av hans bilder. Men akkurat nå, er målet ditt bare for å starte en samtale. Din optimale lengden er faktisk 50 tegn eller mindre. Så, i dette tilfellet, er mindre mer.

Dårlig eksempel: “Jeg elsker det bildet av deg på det funky bryllup. Mine venner hadde en av dem, også! Steve og Suzy var venner og tidligere romkamerater fra min tid som bor i New York City. De var en del av vår første urban familie som inkluderte Tim, Boffman, Stephanie, Jabroni, og mer. De var både kunstnere og virkelig kule, funky folk som hadde de største hjertene vi visste. Så å være i stand til å delta på deres bryllup opp i New Paltz, New York, var fantastisk. Jeg vet ikke om du vet New Paltz, men det er dette kult, fancy lille byen bare om en og en halv time nord for NYC time. De fleste folk ikke innser hvor raskt det blir til landet og grønt og gress og trær når du forlater byen. Seremonien var vakker i denne lille kirken. De hadde bakdører og vinduer åpne, så dette vakre bris lukter av jord og blomstrer og frisk kuttet gress ble stadig svever rundt oss. Etterpå vi...”

5. Sjekk din Stavekontroll og grammatikk

Selv om dette skulle virke innlysende, hører jeg om og om igjen fra mine klienter om meldinger som har skrivefeil og ikke bruker riktig grammatikk. Online dating handler om førsteinntrykket. Du ønsker alltid å sette beste foten frem. Å ha en melding pepret med feil sier enten du er lat, uinteressert, eller ren gamle dumme. Ingen av disse valgene er god. Selv om jeg vet at vi bruker en form for stenografi texting med våre venner, dette er ikke tekste, og disse menneskene er ikke vennene dine. Ta et minutt eller to og korrekturlest før du sender meldinger. Du kan også bruke et verktøy som Grammarly.

Dårlig eksempel: “Jeg ønsker å du være mer som min bestfriendt. Hvis den type kvinner som ikke kan glemme ting lett, im ikke sikker på for meg. Jeg elsker en sans for humor, latter fordi jeg elsker å ha det gøy. God enof?”

6. Ikke Spill Amateur Detective

Du kan være veldig flinke til å finne ut hvor noen av tingene i sine bilder er, og Google er flott for snoking, men nå er ikke tiden for å vise frem hvor flink du er til å lære om dem før du har selv møtt. Du tror kanskje det viser innsats, morsom og intelligens. Men det kan komme over som skumle, skremmende og urovekkende. Lagre innsikt for når du er ute sammen, og temaet kommer opp.

Vi kan ikke, og bør ikke være, Sherlock, så hold detektivarbeid til et minimum.

Dårlig eksempel: “Hei der, jeg elsket å se gjennom bildene. Jeg er ganske sikker på at bilde av deg i Central Park er opp ved 91st Street, ikke sant? Og siden du sier et av favorittstedene er Momofuku Milk Bar, jeg gjetter du bor på Upper West side, ikke sant ?!”

7. Ladies, Do Stroke egoet litt

Gjennom årene har menn blitt slått ned av dusinvis, om ikke hundrevis, av kvinner. Det kan ikke ikke ta en toll på ego. Men vi vet at det er en del av hele opplevelsen. Når det er sagt, det er så hyggelig å få en bit av et kompliment fra en dame. Det trenger ikke å være noe stort eller frir, og definitivt holde seg borte fra alt som kan tolkes seksuelt. Men hvis du ønsker å skille seg ut, kaste litt anti-skygge vei ikke kunne skade.

Godt eksempel: “Hei der BigBikingRyan! Jeg elsker at du bygge din egen møbler - det er så kult. Det må ha tatt mye trening og prøving og feiling for å få det riktig. God jobb på stikker det ut og få god til det.”

8. Menn, kommenterer ikke en kvinnes kropp

Mange kvinner liker å legge ut bilder av seg selv på stranden, og mange kvinner, mens på stranden, bære en bikini, men bare fordi hun er i en bikini gjør det ikke riktig å umiddelbart kommentere det.

Uansett hvor varmt du tror en kvinne er, ikke kommentere kroppen hennes i den første meldingen.

Det er ikke som du kan gå opp til en kvinne i en bar og si “Det stroppeløs kjole er så sexy. La oss gå på en date.”Your motargument kan være‘Vel, hun satt det bildet opp, så det betyr at det er greit å kommentere det.’Ikke så. Bare fordi du postet et bilde av deg selv opp gjør ikke det OK for henne å påpeke din øl mage eller skallet flekk. Dessuten er det super skumle.

Dårlig eksempel: “Jeg kan fortelle deg liker stranden som du har noen bilder der oppe. Og du ser fantastisk i at rødt bikini - du må bruke det hver dag ;-)!.

9. Gjør følger en mal i din første melding

Her er alt du bør gjøre i din første melding til en kamp:

  1. Kommentere noe i profilen sin.
  2. Vis at du har noe til felles.
  3. Spør en lett-å-spørsmål.

Godt eksempel: “Hei, StarfruitSurfer. Jeg elsker det bildet av deg i Alpene. Jeg gikk også på ski i Chamonix, gode tider! Hva er din favoritt sted?”

10. Ikke bli motløs

Responsratene for første meldingene, i gjennomsnitt, er hvor som helst mellom 22% og 40%, så forstår at de fleste, og noen ganger store flertallet, meldinger vil ikke bli besvart. Det er greit, det er normalt. På slutten av dagen, det er et tall spillet, og hvis du ikke deltar, kan du ikke vinne.

Gjør noen tilpasninger Se & Drastiske resultater!

Mesteparten av tiden, alle meldinger og profiler trenger er små tilpasninger for å maksimere svarprosent, men ikke være statisk. Hvis du føler noe ikke fungerer, bland det opp litt. Prøv noe annet. Og ikke brenner deg ut. Husk, dette skal være gøy!

Media kilder: reactiongifs.com, imgur.com, denofgeek.com