10 enkle online datingtips “for eldre” (2019)

27 februar 2019

Online dating er absolutt et must for enhver enslig mann eller kvinne over 50. I løpet av årene, har bransjen tilpasset behovene til senior singler. Online dating er ikke lenger bare for single i 20-, 30-, og 40-tallet.

Du har en rekke dating-nettsteder og programmer å velge mellom og et nesten uendelig antall mennesker å møte. Men, vil du ønsker å vite et par ting før du hopper i hodet først. Her er 10 tips for online dating hvis du er 50 år eller eldre.

1. Vet hvilke datingside for å velge

Hvis du ønsker å ha den mest effektive og spennende online dating opplevelse, foreslår jeg at du vet noen nettsteder og programmer for å se om de oppfyller dine behov før de bestemmer seg for en eller to til å bli med. Ta noen minutter for å se hvilke plattformer er tilgjengelige i ditt område, og sjekk ut profiler på hjemmesiden for å se om de single virke som de er din type.

load...

Ta oppmerksom hvis brukerne ser ut til å være aktiv. Du ønsker å bli med nettsteder og applikasjoner som har brukere som vil engasjere med deg. Du ønsker ikke å måtte forholde seg til profiler som har blitt forlatt av sine skapere.

Du har en rekke senior dating-nettsteder og programmer å velge mellom, så du vil være sikker på at du registrerer deg for riktig plattform.

De fleste mainstream dating-nettsteder og programmer, som Match og Elite Singles , kan imøtekomme til over-50 singler, men jeg anbefaler også å velge en nisje datingside eller app (dvs. Et område som er spesielt for Christian singler). Du ønsker å blande ting opp. Poenget med online dating er å møte så mange mennesker som mulig. Hvis du finner ut at du ikke liker et nettsted eller app, kan du avbryte medlemskapet og prøve en ny plattform. Ingen skade; ingen feil.

load...

2. Tenk om dine dating mål

Før du raskt legge ut en profil, tenke på dine dating mål og hva du ønsker å si i din profil. Den viktigste grunnen til at du ønsker å forberede er fordi mange dating nettsteder og apps vil fremtredende funksjon din profil på hjemmesiden på noen måte fordi det er helt nytt. Du ønsker ikke å kaste bort denne fordelen med en laber profil.

Vil du ha en sammenheng? Ønsker du å få venner? Ønsker du et tilfeldig forhold? Svarene på disse spørsmålene vil hjelpe avgjøre hvordan du går om online dating.

Kontroller at du har en samling av høy kvalitet og varierte bilder (f.eks bilder av ansikt, kropp og aktiviteter du liker å delta i). Folk som har lest boken min vet at jeg insisterer på å bruke en profesjonell fotograf i hvert fall for hovedprofilbildet. Selvfølgelig, hvis du ikke er seriøs om å finne et forhold, og bare ønsker å teste vannet, uformelle bilder er helt fint. Bare vet at ledende med disse bildene kan sende en melding til de andre single som du ikke er interessert i å finne kjærligheten. Ikke bli overrasket om meldingene du får er fra ikke-forholdet søker singler.

load...

3. Skriv en fristende profil

Når du skriver din profil, mål for et par avsnitt (ca 200 til 300 ord). For kort og profilen din bare forsvinner inn i et hav av vage beskrivelser. Hvis profilen din er for lang (lengre enn 500 ord), begynner det å høres ut som en college program essay, og du vil miste folks interesse. Innenfor denne teksten, vil du ønsker å snakke om din personlighet, samt minst tre av dine favoritt hobbyer.

Du ønsker å skrive en profil som uttrykker hvem du er og gjør at folk ønsker å nå ut.

Spesielt for herrer, vennligst avstå fra å anta at kvinner legger vekt på fysisk tiltrekning før emosjonell tiltrekning måten de fleste menn gjør. Ikke bare legge tre setninger og noen bilder med uttrykket “Hvis du er interessert, slo meg opp.” Ja, kvinner kan bry seg mer om den opprinnelige fysisk tiltrekning. Men virkelige attraksjon for kvinner starter ofte med som en mann er (dvs. Hans interesser, og hvordan hun tror han kan behandle henne).

Veve i noen eksempler på hvordan du vil behandle henne: “Jeg er fremdeles litt av en old-school gentleman. Du trenger ikke å vente. Jeg får alltid døren for en dame.”Små ting som det.

4. Embrace din alder

Hvis du har slått 50 og er på jakt etter kjærlighet, anbefaler jeg at du avstår fra å søke ut yngre singler. Det inkluderer ikke bli med dating nettsteder og programmer som er rettet mot menn og kvinner i 20-årene og 30-årene (dvs. Bumble ). Jeg hører ofte enslige menn som er 50 klager over at de ikke er å finne kvalitet enslige kvinner over 45. Når jeg trykker litt, jeg oppdager at de fortsatt leter etter kjærligheten på dating apps rettet mot kvinner mer enn 10 år yngre enn de er.

Hvis du virkelig leter etter kjærlighet, forsøker å nærme dating annerledes enn du gjorde i 20-årene.

Slette disse profilene, og få med programmet. Hvis du virkelig ønsker ekteskap eller et liv partner med kjærlighet i kjernen, deretter bruke dating-nettsteder og singler apps for din alder demografisk. Hvis du er 53 år eller eldre, og noen av datoene er fremdeles i deres midten til slutten av 40-årene, kan det hende du trenger for å bli både Match og OurTime.

5. Vær proaktiv

Siden stasjonen for å formere seg ofte avtar etter at folk blir eldre, kan dating prosessen gå saktere enn når du var 28 og leter etter noen å få barn. Tempoet er annerledes nå, så prøv ikke å sammenligne dating sysler til hva de var som da du var yngre.

Ta saken i egne hender - sende den første meldingen og spør etter den første datoen.

Du vil sannsynligvis må jobbe online dating scene for et år eller så å bære frukt du søker på et langvarig forhold. Planlegge deretter. Jada, de fleste av oss kjenner en utrolig senior par som møttes på et gratis Kommunikasjon Weekend på eharmony og giftet seg seks måneder senere, men de er en sjeldenhet. Ikke sette det press på deg selv.

Dette betyr imidlertid at du må gjøre en større innsats for å få ting i bevegelse, holde ting gående, og få til den første datoen. Ikke vent på at noen skal meldingen du - prøv å gjøre det første trekket selv.

6. Hold Geografisk søk ​​til en rimelig avstand

De fleste av oss har hørt historier om senior singler å finne hverandre fra hele landet eller over hele verden, men de er unntaket. Det kan være mange fantastiske mennesker å møte i en mer håndterlig avstand.

For eksempel, hvis du er basert i San Francisco, kan du utvide søket til å omfatte Sacramento, Redding, Gilroy, og Monterrey. Hvis virksomheten eller venner og familie tar deg til Sør-California med noen regularitet, deretter utvide søket til dette området, også. Ditto til SoCal beboere som flyr opp til Nord-California minst en gang i kvartalet. En vanlig commuter flyet er nesten som å kjøre der.

Tenk hvis du er villig til å flytte for en romantisk partner. Hvis du ikke, kan du prøve å holde søkeparametere realistisk.

Bare holde ting realistisk. Det er best å holde seg til noe der dere to kan enkelt kjøre å møte hverandre hver helg søket. Midtuke datoer kan være mer utfordrende, og du kan ha til å møte halvveis for de første månedene av dating. Med mindre du er greit å flytte hundrevis av miles away, ikke hoppe for raskt å søke utover en rimelig stasjon for deg. Hvordan vil du realistisk date noen? Langdistanse relasjoner kan fungere, men jeg anbefaler ikke å starte der.

7. Hold samtalen Moving

Ikke alle er gode på å småsnakke, særlig via e-post og tekster. Noen mennesker kan knapt komme opp med noen spørsmål å bryte isen i den første meldingen. Hva kan være nyttig er virkelig tar deg tid til å lese en annens profil, plukke opp på hans eller hennes interesser, og spørre videre. Dette holder meldingsutveksling i bevegelse.

Ikke bare dele informasjon om deg selv; spør din online kampene om deres personlighet, interesser, jobb og familie.

Dette er en annen grunn til å holde dating bio kortere enn et college inngang essay. Du trenger å forlate noe for mulige datoer for å spørre deg om. Slippe noen samtale-starter brødsmuler i brødteksten i profilen din, som vil be potensielle datoer for å sende deg meldinger og spør deg spørsmål. Dette er spesielt nyttig hvis du er nervøs for å sende den første meldingen.

8. Ikke bli sittende fast i en Messaging Blackhole

Det er ofte rundt den tredje eller fjerde melding om at folk kan bli fanget i dysterheten. Hvis du ikke holde stille spørsmål og dele litt informasjon om deg selv, så din potensielle dato ikke har en grunn til å reagere. Ikke bare svare potensielle dagens spørsmål i meldingen uten å gi ham eller henne en grunn til å reagere.

Meldinger er moro, men du ønsker å komme til den første datoen slik at du kan se om det er kjemi.

Hvis du ikke har fått svar fra en kamp på en dag eller to, går tilbake hans eller hennes profil og finne to ting du kan spørre om. “Hei, Jon! Jeg ser du liker å lese mysterier. Hvem er dine to favorittforfattere, og hva liker du mest om bøkene sine?”Se, du spurte om noe han virkelig nyter, og han er mer sannsynlig til å svare.

9. Kom til første date

Jeg hører fra både senior menn og kvinner at de ikke ønsker å kaste bort tid og penger på datoer som ikke fører til varig kjærlighet. Noen ganger er de bruker for mye tid i meldingsfasen prøver å luke ut folk de ikke ville gifte seg. Jeg har også hørt om singler som har flere telefonsamtaler før møtet for første kaffe eller lunsj dato.

For pokker-tallet, er det en dato. Det er kaffe og en kringle. Det er musserende vann og en forrett. Det er ikke middag for to med utsikt over Seinen i fem timer. Dere to er fortsatt fullstendig fremmede. Jeg sier vennligst ikke kaste bort tiden din bonding over telefonen med noen som kan det hende du har absolutt ingen i-person kjemi. Utveksler en håndfull av meldinger som viser interesse og evnen til å engasjere seg i liten talk, og deretter møte opp.

Jeg anbefaler å sette opp den første datoen etter et par dager med meldinger.

Jeg anbefaler også å vente til Google daten din og søk etter deres sosiale medieprofiler før etter ca tre datoer når det er klart at dere begge er interessert i hverandre eller ikke. Husk å holde målet om online dating i tankene: å møte en rekke herlige mennesker du er ikke lett å møte med din nåværende livsstil. Ikke luke potensielle datoer ut så mye at du ikke aktivt dating.

Har som mål å komme til første date, og husk at ved å møte mer interessante, nye mennesker, du holde dine sosiale musklene tonet. Plus, datoer som er flotte mennesker, men bare ikke en kamp for at du kan bli vevd inn i den utvidede sosiale sirkel.

10. Gå for kaffe eller lunsj, ikke middag

I motsetning til hva jeg anbefaler til single under 50, foreslår jeg at du møter din første datoene for kaffe eller lunsj, ikke drinker etter arbeid. Det kan ta presset av dere to.

Kanskje du møter, og du finner ut at det er ikke bare noen gnister. Det er egentlig målet for den første datoen. Det er bare å veterinæren for i-person kjemi før dere to gi deres hjerter bort på en fantasi - bare for å bli overrasket når du innser at du ikke krølle hverandres tær. Husk, det er OK å få nye venner.

Går for en rask kaffe og kringle er måten mindre skremmende at å gå for en to-timers middag.

Hold bryte isen med nye mennesker på nettet, og bland i noen forskjellige dating-nettsteder og programmer for å holde ting variert og flytting. Hold meldinger og små snakker med folk, og bli den første datoen. Deretter velger å date dem, veve dem inn i din sosiale sirkel, eller velsigne dem på vei. Det er lov i fysikk anvendt. Hvis du forblir passive, vil du bo akkurat der du er. Når du får ting i bevegelse, så vil du være dating og godt på vei til å finne kjærligheten.

Ta kontroll over din online dating livet

Tar proaktiv tilnærming i dating liv er en hel masse mer moro. Du får ut av huset og har en veldig bra sosialt liv mens du leter etter en livslang kjærlighet. Når du nyter livet, smilende og glad, du er magnetisk attraktiv uansett hvor du går. Med den slags indre og ytre gnisten, vil du være å tiltrekke livet partneren din raskere enn du tror.