10 beste morsomme datingblogger (2019)

2 mars 2019

Noen ganger dating kan bli for alvorlig: Hva bør du ha? Hvor bør du gå for den første date? Når bør du gå inn for kiss? Det kan være utmattende!

Hvis du leter etter en pause fra maddening verden av dating, så ta en titt på våre 10 beste morsomme dating blogger. Disse dating-nettsteder er sikker på å underholde og sjokkere deg, alt mens du tar ditt sinn av dating liv.

My Life på Match & More

BESTE AV

Bragging rettigheter: Historier som må deles

load...

Ledet av Emily Macintosh, en 30-noe singel bor i Los Angeles, My Life on Kamp og Mer utforsker oppturer og nedturer i online dating. Macintosh deler sine dating skrekkhistorier i en svært reell og underholdende måte. Har du noen gang blitt forfulgt av en online date? Macintosh har. Og det er mye mer der det kom fra.

Sosial innflytelse: 2,347+ tilhengere, 59+ likes

URL: http://www.mylifeonmatchandmore.com/

Sex, Lies & Bacon

BESTE AV

Bragging rettigheter: Inspirerende vaginaer siden 2009

Sex, Lies og Bacon er ideen om Melysa Schmitt, en alenemor åpent dele sine opplevelser i dating. Gjennom sassy innlegg som “Dating Mr. Douchetastic,” Schmitt håper å oppmuntre andre til å følge sin egen vei til å elske. Det er lett å se hvorfor sine lesere stoler på og respekterer henne. Dessuten er hun ikke redd for en drøfte ord... Eller to.

load...

Sosial innflytelse: 3,748+ tilhengere, 333+ likes

URL: http://www.sexliesandbacon.com/

Enkelt Jente Blogging

BESTE AV

Bragging rettigheter: Ler om livet

Enkelt Girlie kan lett gråte om hennes enkelt liv, men i stedet hun gjør det beste ut av det ved å dele sine erfaringer med leserne som deg. Hennes cringe-verdig historier er vanligvis ledsaget med morsom infografikk og bilder som hjelper få henne poenget. Hun er ikke redd for å si hva som er på hennes sinn. Hun er også en stor fan av å snakke om peniser, hvis det er noe også.

Sosial innflytelse: 5,439+ følgere

URL: http://singlegirlblogging.com/

Cheezburger Dating

BESTE AV

Bragging rettigheter: Lightening opp alvoret i dating

Laget av den stadig populære Cheezburger.com, Fail Blog delen av området har alt du liker Cheezburger, men med en dating vri. Du kan tilbringe timer å bla gjennom side-splitting bilder, videoer og nyheter innlegg. Jeg lover at det kommer garantert til å få deg til å glemme hvor vanskelig dating kan være noen ganger.

load...

Sosial innflytelse: 1,654,383+ tilhengere, 121,042+ likes

URL: http://failblog.cheezburger.com/dating

Snart skal Cat Lady

BESTE AV

Bragging rettigheter: Gjennomtenkt undervisning gjennom hysteriske uhell

Snart skal Cat Lady tar hva hver enkelt kvinne frykt og noe gjør det bedre. Nettstedet fokuserer på online dating situasjoner som er både morsomt og desperat. Det er også artikler rettet mot å hjelpe mennesker, inkludert “Skal jeg Post Topless Pics On My Online Dating?” Og “Ikke Message Me If...” Du er sikker på å få et kick av å bla gjennom dette nettstedet.

Sosial innflytelse: 804+ tilhengere, 53+ likes

URL: http://soon2becatlady.com/

Catherinette

BESTE AV

Bragging rettigheter: Bridget Jones har ingenting på henne

De fleste kvinner huske å ha hørt historier om en prinsesse som blir reddet av Prince Charming på en hvit hest og leve lykkelig sammen. Vel, er Catherinette her for å avdekke de løgnene og komme til sannheten når det kommer til dating. Med smarte artikler og morsomme kallenavn for henne datoer som “Hårete McBacksweat”, kan du ikke gå galt med denne morsomme dating blogg.

Sosial innflytelse: 861+ tilhengere, 333+ likes

URL: http://catherinette.wordpress.com/

Hvorfor de er singel

BESTE AV

Bragging rettigheter: En hyllest til online dating fortreffelighet og fiasko

Har du noen gang ønsket å dele den siste dating uhell? Vel ser ikke lenger enn til hvorfor de er singel, et nettsted opprettet av en mann som møtte sitt livs kjærlighet på nettet, bare etter sortering gjennom hundrevis av latterlige e-poster, vanskelige profiler, rare bilder og urovekkende onlinekamper. Dette nettstedet vil sjokkere deg, underholde deg og fylle deg med nostalgi alt på samme tid - garantert.

Sosial innflytelse: 1,235+ tilhengere, 509+ likes

URL: http://whytheyresingle.com/

Adventuresaurus Jente

BESTE AV

Bragging rettigheter: Hver dag er et eventyr

Spiller ingen rolle om det er på jobb, på butikken, en bar eller i gatene, finner Adventuresaurus Jente en gal dating opplevelse uansett hvor hun går. Leserne kan forholde seg til sine kamper, som går frem og tilbake med samme dato, og hennes korte og to-the-point innlegg konsekvent holde deg oppdatert med hennes fremgang, feil og suksesser. Husk, liv og dating er et eventyr!

URL: http://adventuresaurusgirl.blogspot.com/

Dating svikter

BESTE AV

Bragging rettigheter: Vi har alle vært der

Laget av et lykkelig gift par som bare ønsker å dele pinlige dating historier som kanskje aldri har blitt fortalt, Dating Svikter består av bruker innsendt innhold som vil sette et smil på ansiktet ditt, og at du skal føle deg bedre om dating liv. Nettstedet lærer leserne ikke å få en tatovering av en ex eller snakke om kastrering hester på første date, i tilfelle du ikke visste om ikke å gjøre disse tingene.

URL: http://www.datingfails.com/

Vil Dato for gratis mat

BESTE AV

Bragging rettigheter: Alle liker gratis mat

Vil Dato for gratis mat ledes av Witty, Bodacious og Blondy, tre enkelts Bostonian jenter utforske verden av online dating. Historiene er frekk og latterlig, noe som gjør dem enda bedre! Hvis du alltid fortelle dine venner, “Mitt liv kan være en sitcom,” dette er stedet for deg. Ikke glem å sjekke ut artikler som “interoffice Romance Gone Bad” og “Online Dating Message helvete.”

URL: http://willdateforfreefood.wordpress.com/

Utvalgte bilder kilde: imgur.com.