10 beste lesbiske speed dating selskaper (nyc, dallas og mer)

18 juni 2019

Speed dating ble opprettet i 1998 i Los Angeles av Rabbi Yaacov Deyo. Mens det stilnet litt som online dating overtok, er speed dating fortsatt en favoritt dating alternativ blant mange singler. Spesielt fordi du kan prøve å lage en forbindelse i person i stedet for bak en skjerm - og du kan komme ned til nitty-modig av hva du virkelig ønsker i en dato eller partner.

Men å velge riktig speed dating selskap kan være slags vanskelig, spesielt for lesbiske. De trenger ikke alt imøtekomme til denne målgruppen. Vi trodde vi ville gjøre søket lettere for deg ved å lage en liste over de beste speed dating selskaper som tilbyr lesbiske hendelser. Fra San Francisco til London, har du en rekke valg.

load...

1. Lille Gay Book

Litt Gay Book , en lesbisk matchmaking selskap grunnlagt av Dr. Frankie Basan, vert Enkelt Mingles for lesbiske og bifile kvinner i Alameda, Boston, Chicago, Denver, Miami, Oakland, Seattle, San Diego, San Francisco og New York, blant annet byene. Noen hendelser er også åpne for trans og ikke-binære kvinner.

Litt Gay bokens Enkelt Mingle hendelser velkommen lesbisk, bifil, trans, og ikke-binære kvinner, og de er holdt i en rekke byer over hele landet.

Du må reservere et sete for en Single Mingle, som vanligvis varer i tre timer Der du møter opp til 20 likesinnede kvinner i en-mot-en fem til syv minutters runder. Du vil gi tilbakemelding etter hvert mini dato. Hvis du og en annen kvinne liker hverandre, vil du både få kontaktinformasjon neste dag.

load...

2. Pre-dating

Kjent som “verdens største speed dating tjeneste for single fagfolk,” Pre-dating verter månedlige arrangementer i mer enn 70 byer rundt om i USA og Canada. Så langt har selskapet tilrettelagt mer enn 5,7 millioner hastighet datoer.

Prosessen er enkel. Bare se for byen din, registrere for en hendelse, og lese informasjons e-posten du mottar. Deretter komme tidlig for å få navnelapp og målstyring. Du vil ha seks til tolv seks minutters pre-datoer, etter som du vil angi hvem du ønsker å se igjen på måltavlen. Til slutt, vil du motta resultatene dine med kontaktinformasjon innen 24 timer.

3. Professionals in the City

Enten du leter etter venner, datoer, eller et forhold, Fagfolk i byen kan hjelpe deg å finne det.

Fagpersoner i City er en av de største speed dating-tjenester i verden.

load...

Denne speed dating Selskapet fokuserer hovedsakelig på Washington, DC, (hosting over 1000 arrangementer i byen hvert år), men du vil også finne arrangementer i Baltimore, Los Angeles, og Rio de Janeiro, for å nevne noen.

Oppmøte varierer fra 20 til 2000 personer, og de fleste medlemmene er 25 til 39. Men Professionals i byen også setter på arrangementer for de 40 og eldre. Hvis du foretrekker å delta på et arrangement basert på religion, etnisitet, eller, selvfølgelig, seksuell legning, det er det også. En lykkelig medlem ved navn Julia fortalte selskapet: “Dette var en fantastisk begivenhet. Jeg likte det! Takk for tilbudet!”

4. Serial Killer Speed ​​Dating

Hvis du virkelig ønsker å blande ting opp, anbefaler vi Serial Killer Speed Dating. Del speed dating hendelse, en del mordgåte, er Serial Killer Speed Dating basert i Los Angeles og ble laget av Abel Horwitz i 2015.

I begynnelsen av en hendelse, noen er “brutalt myrdet,” og da vil du delta i en rekke på fem minutter datoene ikke bare å se hvem du er kompatibel med, men også gjette hvem morderen er. En annen morsom bonus er, hvis folk flest tilfeldigvis til å stemme deg som drapsmannen, men du er ikke, vil du vinne en stygg rotte trofé.

5. DateSwitch

DateSwitch er “morsomt, spennende, lavtrykk måte å møte.” Couple Jeremy og Lauren Bollinger lanserte selskapet, og de sier det skiller seg ut av mange grunner. “Vi fokuserer hardt på en håndfull byer, og det er en grunn DateSwitch.com hendelser raskt blitt den mest populære speed dating hendelser i disse byene og har en tendens til å oppleve mye bedre sporveksler,” i henhold til vanlige spørsmål.

DateSwitch drives av en mann-og-kone duo, og hver hendelse kan koste så lite som $ 35.

De fleste hendelsene koster $ 45, men hvis du registrerer deg tidlig, vil du bare nødt til å betale $ 35. I tillegg, hvis ingen fanger øyet på et arrangement, så din neste er gratis. Halvparten av kvinnene vil bli sittende på samme to-top tabellen gjennom hele natten, mens den andre halvparten flytte til neste tabellen etter klokken ringer hvert femte minutt.

6. På Speed ​​Dating

På Speed Dating har noen av de mest nisje speed dating hendelser og singler partene i denne bransjen. Ikke bare lesbiske kvinner har massevis av muligheter bare for dem, men de har også alternativer basert på alder, yrke, etnisitet, religion, interesser, kosthold, og så mange andre identifikatorer. For eksempel, Femme for Femme, ikke fra NYC, 20-noe, og Hot or Not er blant nisje begivenheter arrangert av On Speed Dating.

Et flertall av hendelsene starter på 07:30, men noen begynner så tidlig som 18:00 De holdt på i flere dager i løpet av uken, og de holdt på barer over hele byen du er i. Alt du vil må betale er $ 30.

7. SpeedDater

Den selvutnevnte nummer én stedet for singler hendelser, SpeedDater har tallene på sin side.

SpeedDater er basert i Storbritannia og har en 80% match rate.

Selskapet ble grunnlagt for mer enn 16 år siden, vert 70 arrangementer i måneden i 24 byer over hele Storbritannia (inkludert London), har over 46 000 aktive medlemmer, og har en 80% match rate.

I hennes SpeedDater vurdering, Charlotte sa: “Det var min første gang speed dating, og det var veldig gøy. Vi hadde mye latter. Jeg vil definitivt komme til en annen hendelse.”Registrere seg på nettstedet, og du kan bli den neste suksesshistorie.

8. 25Dates.com

Lansert i 2002, har 25Dates.com blitt anerkjent av CNN, Discovery Channel, CityPulse, og andre populære medier. Basert i Canada, ble selskapet stiftet av Ragna Stamm'ler-Adamson, som møtte sin mann på en 25Dates.com arrangement. De er nå lykkelig gift med en 10-åring.

Mer enn 50.000 mennesker har deltatt i en 25Dates.com hendelse, og selskapet har en høy suksessrate. Over 76% av deltakerne finne minst en kamp på et arrangement.

9. Enkelt og kvalifisert

Hvis du er singel og kvalifisert, kan det være lurt å gi det treffende navnet Enkel og kvalifisert en prøve.

Enkle og Kvalifiserte mini datoer vare sju minutter hver, og du vil motta informasjon om kamper neste dag.

For å komme i gang, må du opprette en profil på nettstedet, som er fri til å gjøre. Da vil du søke etter hendelser og velge en som dekker dine behov.

Selskapet vil sende deg en e-post med detaljene, og når du kommer til et sted (15 minutter for tidlig si anbefaler), får du en kamp kort og bord oppdrag.

Hver mini tidspunkt er sju minutter lang, og du vil sjekke ja eller nei etter hvert, noe som indikerer om du ønsker å gå på en andre date med den personen. Teamet vil varsle deg om dine gjensidige matcher innen utgangen av neste dag. Resten er opp til deg!

10. First Dates

First Dates er en speed dating selskap med avdelinger i en rekke amerikanske byer, inkludert Los Angeles , Chicago og Philadelphia. Teamet setter på to til fem arrangementer hver uke, og de har alle forskjellige temaer.

First Dates også vert singler partier for en mer upbeat miljø. Du kan sjekke ut arrangementet tidsplan på hvert enkelt nettsted, men de fleste av de to-timers-lange hendelser koster $ 35 og starter på 20:00

Nå komme ut der og Finn Gay jenta av drømmer!

Akkurat som online dating-nettsteder har speed dating selskaper justert sine prosesser gjennom årene for å bedre møte andre single behov og endring av livsstil. Uansett alder, sted, kjønn, religion, etnisitet, hobbyer, utdanningsnivå, kultur, bakgrunn eller seksuell orientering, kan du finne en speed dating hendelse. For lesbiske kvinner, denne listen er en god måte å kick-starte ting.

Bilde kilder: scaryoldfilms.com