10 beste kontaktannonser datingsider (100% gratis)

18 april 2019

10 beste Personals Dating Sites (100% gratis)

6

DateHookup Kontaktannonser

BESTE AV

DateHookup.com er en av de største gratis personlige nettsteder rundt, med millioner av medlemmer og mer enn 13.000 singler på nettet samtidig som du til enhver tid. De har også omfattende lister over homofile kontaktannonser samt lesbiske kontaktannonser for homoseksuelle singler. Profiler inkluderer utseende, utdanning og etnisitet, og du kan søke etter en kamp etter kategorier som alder, postnummer og kjønn. Når du finner den rette, “Like” dem eller chatte gratis. Foruten skrivebordsversjonen, er DateHookup også tilgjengelig via App Store, Google Play og Amazon - slik at du kan date på farten.

URL: http://www.datehookup.com/

7

TheStranger.com Kontaktannonser

BESTE AV

Kjærlighet eller begjær, er valget ditt på TheStranger.com. For flørter, hookups, datoer eller relasjoner, klikk LoveLab. Hvis det er sex kontaktannonser du leter etter (som full på kink eller BDSM spill), klikk LustLab. Når du gjør din beslutning, må du i stand til å fylle vår din profil og begynne å bla medlemmer i løpet av sekunder. Vi anbefaler også å sjekke ut TheStranger suksesshistorier å bli inspirert til å starte din egen reise - enten det er bare for moro skyld eller for evig kjærlighet.

load...

URL: http://www.thestranger.com/personals/

8

Lavalife Kontaktannonser

BESTE AV

Lavalife.com er på et oppdrag for å “gjøre dating moro igjen,” og deres matching system hjelper sikkert med det. Sette deg opp med folk basert på felles interesser, tar Lavalife alle awkwardness av å introdusere deg til en totalt fremmed - alt du trenger å gjøre er å oppgi din delt kjærlighet til surfing, yoga, eller hva det kan være, og du har fikk en tilkobling. Grunnlagt i 2001, Lavalife forpliktet til å gi singler med en morsom og vellykket dating atmosfære, og de vil alltid være.

URL: http://lavalife.com/

load...
9

Personals.POZ.com Kontaktannonser

BESTE AV

Med mer enn 150.000 brukere og telling, POZ Kontakt er den raskest voksende nettsamfunn for HIV-positive dating samt oppretting og søker etter hovedmål. En grunnleggende medlemskap inkluderer å kunne legge opp til 5 bilder, opprette en profil, og søk oppføringer. En Premium medlemskap gir prioritert plassering i søk, nye medlems varsler, og evnen til å “favoritt” søk. Du kan også sjekke ut de mange attester på stedet før han begynte å se om POZ Kontakt er for deg.

URL: http://personals.poz.com/

10

Craigslist Kontakt

BESTE AV

Craigslist har eksistert siden 1995, så de fleste av oss har sikkert hørt om det. Og mens noen mennesker kan le av tanken, Craigslist er virkelig et godt nettsted for gratis online kontaktannonser, spesielt for lokale personalia oppføringer fordi du kan begrense hvor du leter etter et møte, og hvilken type ( “tilfeldige møter”, “dating / romantikk”eller‘strengt platonisk’) og hvor. Craigslist er også svært populært (60 millioner mennesker besøker nettstedet hver måned i USA alene), særlig blant LHBT singler.

load...

URL: http://craigslist.org/

Online kontakt har kommet en lang vei siden 90-tallet. Du har nå flere muligheter enn noensinne, og disse alternativene nå har flere funksjoner enn noen gang, spesielt de som er gratis og nyttig. Nå er alt du trenger å gjøre er å ta plukke fra listen ovenfor!