10 beste gay dating magasiner (2019)

28 mars 2019

En god bladet ikke bare underholde sine lesere. En god magasinet informerer også, stiller spørsmål og gir en stemme til de som ikke kan snakke opp.

Fra oppsiktsvekkende funksjoner til hardtslående nyheter, vil våre 10 beste Gay dating Magazines du bestiller hver utgave.

Ute

BESTE AV

Bragging rettigheter: Stor sirkulasjon

Grunnlagt i 1992, er ute en populær gay livsstilsmagasin med høyest opplag på noen homofile månedlig publikasjon i USA. Hvis du er også på jakt etter en god mage latter, sjekk ut den morsomme “Out Classics” kolonne med “gayest tonn” og “gayest Robots.”

load...

Sosial innflytelse: 49,066+ tilhengere, 43,733+ likes

URL: http://www.out.com/

The Advocate

BESTE AV

Bragging rettigheter: Morsom og alvorlig

Med sitt første nummer treffer kiosk i 1967, er Advocate det eldste og største LHBT publisering i USA. Vi er spesielt glad i mag er op-eds, inkludert en manns fortelling om å ta hans “veldig nysgjerrig” mor til en homofil bar for første gang.

Sosial innflytelse: 82,594+ tilhengere, 74,201+ likes

URL: http://www.advocate.com/

Holdning

BESTE AV

Bragging rettigheter: Eksklusivt innhold

load...

Europas nummer én selger gay magasin, holdning har eksistert siden 1994 og har vist seg “en tungvekter av homofile media.” Clever og nyskapende, Attitude din one-stop lese. Det er også kjent som mag å score noen historiske dekke intervjuer, deriblant Tony Blairs eneste homofile presse intervju.

Sosial innflytelse: 50,967+ liker, 48,035+ følgere

URL: http://www.attitude.co.uk/

Gay Times

BESTE AV

Bragging rettigheter: Overbevisende intervjuer

“De opprinnelige homofile menns livsstil merkevare” GT (aka Gay Times) touts seg som ble grunnlagt i 1984, Gay Times har tonnevis av intervjuer fra folk som gjør en forskjell i LHBT samfunnet - å bidra til å sikre tittelen “Verdens definitive homofile magasin."

Sosial innflytelse: 357,000+ liker, 109,377+ følgere

URL: http://www.gaytimes.co.uk/

Instinkt

BESTE AV

Bragging rettigheter: Etter sin instinkt

load...

Første gang publisert i 1997, er Instinct et sammensurium av videoer, kjendis nyheter, personlige egenskaper, sport oppdateringer og lesermålinger. Enten du leter etter informasjon om den amerikanske støtten til ekteskap likestilling eller manscaping, Instinct har alt. Det er også store kolonner som stil Guyde, Risque Sommelier og Swag Suite.

Sosial innflytelse: 29,143+ liker, 11,596+ følgere

URL: http://instinctmagazine.com/

Bøyd

BESTE AV

Bragging rettigheter: Har alt

Med sin første utgave lage en debut i 2004, Bent tilbyr studier knyttet til dating, sex, ekteskap og forhold, samt helse, shopping, underholdning og politiske tips som de forholder seg til relasjoner. Hvis du er mer tilbøyelig til å oppsøke humor i lesestoff, så sjekk ut morsomme stykker som “Hva om vi leve som porno?”

Sosial innflytelse: 4,823+ liker, 1,039+ følgere

URL: http://mag.bent.com/

HAM

BESTE AV

Bragging rettigheter: For mannen som investerer i seg selv

En interaktiv, månedlig online magasin, avtaler HIM Magazine med et bredt spekter av problemstillinger og temaer for unge, moderne, suksess-orientert homofil mann. Så om du er ute etter meninger om livsstil eller bare ønsker å holde kontakten med politikk, er HIM hvor du skal lete. Pass også på å søke etter bestemor Hillbilly råd.

Sosial innflytelse: 55 + følgere

URL: http://www.him-magazine.com/

Positiv Lite

BESTE AV

Bragging rettigheter: Belyse HIV

Positiv Lite er en canadisk-baserte nettmagasin catering til hivpositive og deres venner og støttespillere. Fra aktivisme til aktuelle saker, takler nettstedet viktige saker med en “livsstilsmagasin” format. Positiv Lite har også som mål å feire å ha det gøy mens dating og leve med sykdommen, enten det er online dating eller tips for seniorer.

Sosial innflytelse: 2,410+ tilhengere, 584+ likes

URL: http://positivelite.com/

Hei Mr.

BESTE AV

Bragging rettigheter: Rette klisjeer

Hei Mr. Bekjenner det er “introduksjon til en ny generasjon av menn som daterer menn.” Publisert bare to ganger i året og et nytt tillegg til forlagsverden, Hello Mr. Har allerede fått en stor tilhengerskare på sosiale medier. Mag har som mål å være tilgjengelig, elskverdig og innsiktsfull.

Sosial innflytelse: 2,024+ liker, 1,112+ følgere

URL: http://hellomrmag.com/

Qr

BESTE AV

Bragging rettigheter: For unge homofile menn

Qr Magazine er provoserende, sta og leken. Med en demografisk målretting aldre 20 og oppover, fokuserer Qr på som ekteskap likestilling emner, kyssing, ekser og hookups mens hjelpe leseren føler engasjert og akseptert. De fleste av Qr innhold er bruker sendt, så det er en reell følelse av fellesskap og kultur innenfor magasinets lesere.

Sosial innflytelse: 11,587+ venner

URL: http://qrmag.com/

Utvalgte bilder kilde: visualphotos.com