10 beste flørting-apper (100% gratis prøveversjoner)

21 juli 2019

10 Best Flørting Apps (100% gratis prøveversjoner)

7

LOVOO

BESTE AV

“The morsom måte å finne folk som deg,” LOVOO er en av de mest populære apps for flørting, med mer enn 50 millioner medlemmer. Du kan registrere, laste opp og sende bilder og chatte med likesinnede singler uten å måtte bruke en eneste krone. Kanskje den kuleste funksjonen på LOVOO er deres live radar som viser hva som skjer i ditt område og hvem som deltar.

URL: https://www.lovoo.com/

8

Jaumo

BESTE AV

På Jaumo, kan du flørte av hjertens lyst og også føler seg trygg på at flørting vil føre til noe mer hvis det er det du leter etter. Alle nødvendige funksjoner er helt gratis, inkludert lage profiler og grunnleggende kommunikasjon, og du finner kampene ved å bla singler og klikke i ikonet hvis du liker noen og X-ikonet hvis du ikke gjør det. Over 50 000 nye medlemmer registrerer deg for Jaumo hver dag, så hva venter du på ?! Er du ikke klar til å “møte noen nye i dag?”

load...

URL: https://www.jaumo.com/

9

FlirtyQWERTY

BESTE AV

FlirtyQWERTY ønsker å hjelpe deg “krydre teksten livet”, og det er akkurat hva de gjør med sine skreddersydde bilder. Gå utover fersken eller aubergine Emoji med dusinvis av sexy og morsomme, men likevel respektabel, alternativer fra denne private, anonym flørting app. I likhet med plattformer som WhatsApp, flirtyQWERTY, som er tilgjengelig for gratis nedlasting i App Store, har også sin egen tastaturet for å gjøre sexting spillet enda mer effektiv.

URL: http://www.myflirtyqwerty.com/

load...
10

Plume

BESTE AV

“praktisere sikker tekster” med Plume, en av de beste gratis flørte apps som finner du bildet til høyre for å sende for enhver tekst samtale. I tillegg koster $ 0 og gir et omfattende bibliotek av slående bilder å velge mellom, har Plume også noen av de mest sofistikerte sikkerhetsteknologi, for eksempel en Virtual beste venn som vil hjelpe deg å ikke sende meldinger du vil angre neste dag og en panikk-knapp som umiddelbart vil logge deg ut av programmet hvis noen ser over skulderen din.

URL: http://www.theplumeapp.com/

La Flørting begynne!

En fabelaktig dato eller et langvarig forhold må begynne et sted, og at et sted er flørting, noe som kan være like morsomt online som det er frakoblet. La våre beste apps for flørting gi deg som jump-start - helt gratis!

load...