10 beste eksperter på midtlivsdating (2019)

1 april 2019

Dating i 40-årene, 50s, 60s og utover er en hel 'nother ball spillet i forhold til dating i 20-årene, og våre 10 beste Midlife dating eksperter vet hvordan man spiller spillet.

Fra å finne kjærligheten senere i livet å overvinne tap, disse menn og kvinner har førstehånds erfaring.

April Braswell

BESTE AV

Bragging rettigheter: Ta kontroll over ditt eget kjærlighetsliv

load...

April Braswell bærer mange forskjellige hatter. Hun er en dating coach, kroppsspråk ekspert og Christian singler konferanse høyttaler. Som senior dating ekspert for DatingAdvice.com diskuterer Braswell hver midlife dating emne, inkludert oppmuntrende singler for å aldri gi opp på kjærligheten. Braswell sier det viktigste er å “være proaktiv.”

Sosial innflytelse: 15,203 tilhengere, 335 likes

URL: http://www.aprilbraswell.com/

Dr. Ruth

BESTE AV

Bragging rettigheter: Mer enn 30 års erfaring

En psykoterapeut som pioner snakker ærlig om seksuelle forhold, er Dr. Ruth en av de mest gjenkjennelige navnene blant midlife dating eksperter. Hun sier ting du ønsker din bestemor ville si. Enten det er radio, tv, print eller online, har Dr. Ruth tilbrakt de siste tre tiårene rådgivning under forutsetning at det ikke finnes dumme spørsmål når det gjelder kjærlighet og sex.

load...

Sosial innflytelse: 72,852 tilhengere, 3,773 likes

URL: http://www.drruth.com/

Dr. Gail Saltz

BESTE AV

Bragging rettigheter: Medisinsk perspektiv på kjærligheten

Psykiater og psykoanalytiker Dr. Gail Saltz har blitt kalt “en stemme av visdom og innsikt i en verden med forvirring og motsetninger.” Et forhold ekspert for OurTime.com og bevæpnet med en medisinsk grad fra University of Virginia School of Medicine, Dr. Saltz tilbyr en psykolog perspektiv på kjærlighet og å bli eldre, mens opprydning misoppfatninger om senior dating.

Sosial innflytelse: 2.977 tilhengere, 1050 likes

URL: http://www.drgailsaltz.com/

Lucia

BESTE AV

Bragging rettigheter: For cougars

Lucia, en TV-personlighet, forfatter og radiovert, har “vært der, gjort det” mentalitet som er praktisk og muntre, og hun ikke finne seg i leserens unnskyldninger. Lucia er selverklært som “gammel nok til å ha 'i feltet' opplevelser”, mens hun “er fortsatt ung nok til å forholde seg til dilemmaer dagens singler står overfor.”

load...

Sosial innflytelse: 17,601 tilhengere, 219 likes

URL: http://www.theartoflove.net/

Bobbi Palmer

BESTE AV

Bragging rettigheter: Late kjærlighet er mulig

Fakturert som “The Dating og forhold coach for kvinner over 40,” Bobbi Palmer bruker en luftig, humoristisk tone å dele hennes råd med smarte, uavhengige kvinner. Palmer, som giftet seg i moden alder av 47, mener det er aldri for sent å ha sjanse på kjærlighet. Med dating bekjennelser og gratis live webcast, er Palmer hjemmeside en god start på å finne midlife kjærlighet.

Sosial innflytelse: 4.406 følgere

URL: http://datelikeagrownup.com/

Jonathon Aslay

BESTE AV

Bragging rettigheter: en fyr fyr å hjelpe kvinner

Jonathon Aslay er “Forstå Men nå” site hjelper kvinner finne kompatible og lidenskapelige relasjoner. Oppvokst i Redondo Beach, California., Er Aslay en dating coach, fortrolige og fyren fyr som hjelper kvinner stoppe velger menn som er galt for dem. En selv bekjente “fyr spion i den mannlige sinn,” Aslay holder ikke noe tilbake. Tross alt, det er hva han mener kvinner trenger å høre.

Sosial innflytelse: 29,722 tilhengere, 3,639 likes

URL: http://understandmennow.com

Annie Gleason

BESTE AV

Bragging rettigheter: seriøs om å finne kjærligheten

Annie Gleason trenere menn og kvinner som er fast bestemt på å få et kjærlighetsliv. En heltidstrener siden 2007, er Gleason ikke redd for å fortelle deg hva som kommer i veien mens du bor positiv og inspirerende. Fra flørting ekskursjoner og bokanmeldelser, til alt i mellom, dekker Gleason alle aspekter av dating mens hjelpe folk utforske hver dating muligheten.

Sosial innflytelse: 206 tilhengere

URL: http://getalovelife.net/

The Dating Goddess

BESTE AV

Bragging rettigheter: En vinn-vinn-situasjon

Når Dating Goddess' mann på nesten 20 år igjen bare sjenert av hennes 48nde bursdag, brukte hun erfaring til å hjelpe andre å finne suksess i sine midlife dating eventyr. Morsomt, tankevekkende og aldri redd for å være seg selv, er Dating Goddess fortsatt på jakt etter sin “One” å dele reisen med. Bloggen fungerer som en to-for-en-prosjektet - terapi for henne og hjelp for andre i lignende situasjoner.

Sosial innflytelse: 384 tilhengere

URL: http://www.datinggoddess.com/

Kris Anderson

BESTE AV

Bragging rettigheter: Ingen dato går unturned

Forfatter av “Kissing Frogs: Tall Tales og innsikt fra Dating Pond,” Kris Anderson er en blogger og Internet radiovert som har vært på “412 datoer siden 2006.” Anderson vet hvordan man skal håndtere hver dating situasjon - fra speed dating til single møter i kirken. Med nok erfaring til å hjelpe andre, sier Anderson hennes personlige dating opplevelser gi en trygg havn for leserne.

Sosial innflytelse: 6,379 tilhengere, 4,240 likes

URL: http://kissingfrogsinthedatingpond.com/

Michelle Marchant Johnson

BESTE AV

Bragging rettigheter: Finn din ideelle kjærlighet i alle aldre

Michelle Marchant Johnson er en forfatter, foredragsholder og forhold coach som partnere med single kvinner som ønsker å finne kjærlighet og romantikk. Hun tilbyr en mini coaching kurs som hjelper kvinner finne mannen i sine drømmer. Johnson funnet kjærligheten i en alder av 43, og er en brystkreft overlevende som tror livet er ment å være fylt med kjærlighet og lidenskap.

Sosial innflytelse: 96 følgere, 25 likes

URL: http://www.lovelifecoaching.com/

Utvalgte bilder kilde: roicorp.com