10 beste datingblogger for 30-ting

12 februar 2019

Noen sier 30 er det nye 20, men jeg tror dating i 30-årene er bedre enn noensinne. Du har lært av feilene du gjorde da du var yngre og ditt syn på kjærlighet har vokst.

Våre 10 beste dating Blogger for 30-åringene er bevis på at livet ikke stopper etter 29.

Min Tretti Spot

BESTE AV

Bragging rettigheter: hvor jenta møter 30

Min Tretti Spot er en morsom blogg som kommer fra Erin Kennedy, som ser på romantikk løsninger spesielt for kvinner akkurat som henne. Hun prøver å bedre forstå alle saker av hjertet. Emner, inkludert “Hva jeg lærte av min ex-kjæreste” og “The Joys of Internet Dating” gir sann innsikt bare kvinner i 30-årene kunne forstå.

load...

Sosial innflytelse: 14,139+ tilhengere, 7,362+ likes

URL: http: //www.mythirtyspot.com/

Singel i min 30s

BESTE AV

Bragging rettigheter: rollercoaster ride å leve kjærlighet

Denne 30-noe tar leserne på vilt eventyr i hennes liv, utforske oppturer og nedturer av singellivet og dating etter 30. Innlegg som “Hvordan Adresse den tvilsomme seksuelle Double Standard for kvinner” og “Seks trinn å kreve din Sensual Confidence ”undersøke reelle problemstillinger, mens Facebook Confessions delen ser på sosiale medier og tapt elsker.

Sosial innflytelse: 2,427+ følgere

load...

URL: http: //singleinmy30s.wordpress.com/

JennX 30-Noe og Single

BESTE AV

Bragging rettigheter: en guide gjennom dating dilemmaer

Sexpert Jenn X bringer leserne sammen for en titt på kjærlighet, sex og alt i mellom i denne morsomme og ingen BS blogg. Hun undersøker hjertesorg, sosiale medier no-no-tallet og oppturer og nedturer i Valentinsdag. Som en observatør skrev: “Hvis Carrie Bradshaw er en kosmopolitisk, Jenn X er en scotch on the rocks”.

Sosial innflytelse: 2,956 + liker, 730+ etterfølgere

URL: http: //jennx30somethingandsingle.tumblr.com/

Kjærlighet til vellykkede kvinner

BESTE AV

Bragging rettigheter: å skape ekte kjærlighet

På Love for vellykket kvinner tar Janet lesere sammen for hennes opplevelser og leksjoner i kjærlighet, rettet mer på den etablerte kvinnen. Artikler som “6 Kvaliteter som fanger en manns hjerte” og “10 Kjærlighet Vedtak for det vellykket Woman” takle aktuelle problemstillinger, mens seksjonene kalles kjærlighet Discovery Session og lage ekte kjærlighet tilbyr verktøy og tips for å finne Mr. Right.

load...

Sosial innflytelse: 617+ tilhengere, 578+ likes

URL: http: //loveforsuccessfulwomen.com/

Et annet enkelt kvinne blogg

BESTE AV

Bragging rettigheter: single kvinnen på sitt beste

Et annet enkelt kvinne blogg er historien om en 30-noe kanadisk kvinne som bringer et unikt utseende til å finne kjærligheten samtidig som en enslig mor. Hun bryter ned ulike tilnærminger, fra “Twitter: Montering / Dating Site” til mer standard dating sites. Leserne oppfordres til å følge sitt hjerte, men med en logisk tilnærming. “The Depths of Being Shallow” undersøker hvordan fysisk skjønnhet kompliserer prosessen.

Sosial innflytelse: 362+ tilhengere, 85+ likes

URL: http: //singlewomansblog.com/

Soul Mate in the City

BESTE AV

Bragging rettigheter: leter etter varig kjærlighet

The Soul Mate i City bloggen tar eneste jente livsstil og slår den på det øret. Jackie er en 33-åring i Brooklyn jage kjærlighet og bekjempelse av monotoni. Hennes pensum er et bibliotek med selv hjelpere på kjærlighet, dating og lykke mens hun absorberer det beste fra sine egne tilhengere. Emner som “Hvis Penises har ører, så bare ring meg Van Gogh” er definitivt en av et slag.

Sosial innflytelse: 191+ liker, 12 + følgere

URL: http: //soulmateinthecity.com/

Dating i 30-årene

BESTE AV

Bragging rettigheter: finne kjærligheten du leter etter

Mor til to og skilt av en, bringer Jill en sjarmerende og chipper stemme til kvinner komme ut igjen på feltet. Hennes “Dating tips for travle mennesker” ser på måter å bygge bro aktiviteter, som dateres da på en hund park eller frivillig arbeid. Hun bringer en humoristisk ånd med innlegg som “Er det noe slikt som 15-Year Itch? og “7 morsom dato ideer som ikke er crap.”

Sosial innflytelse: 68+ følgere

URL: http://www.datinginyour30s.com/

Liv. Kjærlighet. Bloggen

BESTE AV

Bragging rettigheter: ærlighet er i forkant

Utforske mat, mote, reise og dating, tar denne Bostonian blogg en alvorlig men morsom titt på kjærlighet i 30-årene. “Nei Facebook for deg!” Ser på fallgrubene sosiale medier mens “I Wanna Hate Princess Kate” ser på eventyret klisjeen med en morsom og bitter ettersmak. “Bra ut på papiret” ser på ulike metoder som høres bra ut i teorien, men aldri trene.

Sosial innflytelse: 129+ følgere

URL: http: //livloveblog.com/

Enkel og 30-Noe

BESTE AV

Bragging rettigheter: en selvstendig jente elsker livet

Single og 30-Noe blogg utfordrer forestillingen om at alle må være spent med 30 og kjemper tilbake mot forfatterens konstant oppmuntring til å slå seg ned. Innlegg som “Hvorfor er 'Ms' Så vanskelig å stave? ta en desidert utradisjonell tilnærming. Videoer og sosiale medier samspill fylle ut området, med en titt på de kvaler Pinterest og kjemper for å bygge tillit for første datoer.

URL: http: //singlethirtysomething.wordpress.com/

Romantikk Never Dies

BESTE AV

Bragging rettigheter: å holde kjærligheten i live

Grace Pamer, ellers kjent som “kjærlighetsbrev og ekteskap forslag dame,” aksjer hennes visdom på denne nettsiden. Sammen med tre andre forfattere, håndverk hun en unik og levende utseende på dating, kjærlighet og relasjoner i moderne tid. Som sett på Cosmo og på Fox News, tilbyr nettstedet klare retningslinjer for slike emner som “Hvordan kan jeg gjøre min kjæreste foreslå for meg?”

Sosial innflytelse: 4,922+ liker, 1,867+ følgere

URL: http: //www.romanceneverdies.com/

Foto kilde: dnarepairservices.com