10 beste dating-apper for par (2019)

7 april 2019

Dating apps blir mer og mer populært, men de er ikke bare for single som ønsker å koble opp.

Våre 10 beste dating Apps for Couples gi elskere med nye måter å kommunisere, dele bilder, vise følelser og bli kjent med hverandre - alt ved hjelp av en smarttelefon!

Lykkelig par

BESTE AV

Bragging rettigheter: Avdekke din kjæreste

load...

Lykkelig par er ikke den typiske app. I denne quiz-aktig atmosfære, du sendte fem nye spørsmål hver dag at du svarer for deg selv og din partner. Da får du tilpassede utfordringer for å lære mer om hverandre og hvordan du kan vokse tettere sammen. For hvert riktig gjetning, dere to kan låse opp nye nivåer. “Enten du er i et nytt forhold eller sammen i 30 år, har ingen barn eller 10, er i en lang avstand forhold, fra LGBTQ samfunnet eller rett, unge eller mindre unge... Lykkelig par tilpasser innholdet til hvert par, ”sa medstifter Arnaud Le MГ © rour.

URL: http://www.happycouple.co/

IPassion

BESTE AV

Bragging rettigheter: Å hjelpe par bli kjent med hverandre bedre

load...

Den gratis app hjelper par å finne ut mer om partnerens seksuelle preferanser og ønsker på en morsom og uformell måte ved å stille intime spørsmål via mobile spill å spille. Spillere kan vinne runder bare ved å vite mer om sin partner enn partneren vet om dem. Når spillere vinne en runde, får de til å velge en “hot-prisen” som sin partner må utføre (f.eks ryggmassasje, fet massasje, en natts opphold på hotell, etc.), eller de kan lage sin egen personlige premie. IPassion er tilgjengelig på iOS og Android.

URL: http://www.ipassionapp.com/

Duett

BESTE AV

Bragging rettigheter: Gjøre ting med folk du liker

Duet, en gratis iOS-app, tillater brukere å spørre en forelsket eller signifikante andre på en date. Du oppretter en “duett” ved å sende en personlig, en-til-en invitere som ber “La oss (fyll inn blank)” og den inviterte kan enten godta eller avslå. Ikke bekymre deg hvis du ikke har programmet lastet ned. Du kan fortsatt motta personlige notater via SMS-melding.

load...

URL: http://duet.me/

Par

BESTE AV

Bragging rettigheter: For den private par

Får du nervøs når du putter noe ut i den digitale atmosfæren? Hvis ja, sjekk ut gratis iOS og Android-app “Couple”. Det gjør at par til tekst og dele videoer og bilder i en privat måte. Applikasjonen viser også når “partner” er online og “ThumbKiss” -funksjonen lar par plasser tommelen sammen på skjermen og nesten kyss.

URL: http://couple.me/

TheIceBreak

BESTE AV

Bragging rettigheter: Få mest mulig ut av forholdet

En iPhone-app, går for $ 1.99, TheIceBreak lar enkeltpersoner ber morsomme spørsmål som kan være privat og offentlig besvart. Bli kjent med partneren din mens samle “Date Night Coins” for å utveksle på lokale restauranter, og bruke den private “Wall” for å dele bilder og meldinger, hastighet kommunikasjon, partner støtte og forholdet tilfredshet og kartlegge forholdet.

URL: http://theicebreak.com/

Tokii

BESTE AV

Bragging rettigheter: Oppmuntre par å snakke

Har du noen gang ønsket å fortelle partneren din hvordan du føler deg via smarttelefon, men du kan ikke få følelser på tvers? Så sjekk ut Tokii, en gratis iPhone app som lar deg sette en “Daily Mood” du og partneren din kan meldingen om. Tokii har også mer enn 250 Discovery Games å spille med din partner, som tillater deg å lære og elske hverandre.

URL: https://tokii.com/

Mellom

BESTE AV

Bragging rettigheter: En plass bare for to

En gratis iPhone og Android app lar par å meldingen Mellom privat mens deling av bilder, tekster og talemeldinger. Det arkiverer også viktige milepæler, fremtidige datoer og notater. Når har en slik menings app kommer på markedet som touts seg som “en vakker plass hvor du kan dele alle dine øyeblikk bare med det som teller”?

URL: http://appbetween.us/

HeyTell

BESTE AV

Bragging rettigheter: For de som er på farten

Mangler din tei? Holde kontakten med partneren din ved å ta opp korte meldinger via HeyTell, en gratis iOS og Android-app. Det er en rask og private måte å lytte til beskjeder som talepost - flott for reisende og travle par. Tilbyr “trykk og snakk,” dette gratis app er neste telefonsvarer for de av oss på farten.

URL: http://heytell.com/

ILoveNote

BESTE AV

Bragging rettigheter: en app for par, laget av par

ILoveNote er ute etter å berike kommunikasjon og fremme sunne relasjoner gjennom dets funksjoner, inkludert Kjærlighet Note (legg private notater eller bilder), Date Night (bok en dato), Hot Topix (snakk om viktige tema), Bucket List (lage ting du vil gjøre som et par) og berømmer (forbedre forholdet og spore fremdriften ved hjelp av ikoner).

URL: http://ilovenote.com/

Føler meg

BESTE AV

Bragging rettigheter: En søt, leken tilkobling

Føler meg, en iOS texting app som gir par bor forbindelser over telefonen, er i utgangspunktet forspill for de som ønsker å koble til via World Wide Web. Applikasjonen viser hvor den andre personen berører hans eller hennes iPhone og når både berører samme sted, lyser området opp og vibrerer eller lager en lyd. Kinky! Mens programmet er ikke tilgjengelig ennå, vi vet at noen av dere vil bli chomping på litt.

URL: http://www.feelmeapp.com

Utvalgte bilder kilde: mshcdn.com